Kto má rád ružové víno tak toto je zatiaľ asi najlepšie čo som pila. Odporúčam :3
14 komentov
1
tomtoylc
21. 1.januára 2019 19:37

lepšie ako mam ja doma nemá nikto, kto neverí nech sa dostaví
7
@tomtoylc tak teraz som si nie isty, ci si myslis, ze to dvaja nedame.. alebo
ale tak.. ako birdz stretko po rokoch by to bolo celkom fun kedysi byvali este nastrocnych, teraz by uz nemuseli byt (oficialne) prikofole
ale tak.. ako birdz stretko po rokoch by to bolo celkom fun kedysi byvali este nastrocnych, teraz by uz nemuseli byt (oficialne) prikofole
8
@johnysheek jooj aj sám nie že vo dvoch
...neviem ako ty ale ja mam v plane B-stretka, minimalne 2 ... dokonca na jednom malom som bol pred vianocami ... len nie su oficialne organizovane
...neviem ako ty ale ja mam v plane B-stretka, minimalne 2 ... dokonca na jednom malom som bol pred vianocami ... len nie su oficialne organizovane
9
@tomtoylc tak tych neofiko boloo ..(ale ze by som nejake vyslovene planoval, to ani nie.. uz tu tak moc nefungujem )
ale ofiko som myslel
ale ofiko som myslel
11
12
45 gramov cukru na liter, preto je chutné ale na úkor priberania - alkohol ma viac kalorii a spaluje sa ako prvý a cukor v alkohole sa usádza najme okolo brucha do zásoby, mozog má rád cukor a tuk a zato ta odmení dopamínom tak potom chutí skús suché nabudúce, ale priberá sa aj s toho nakoľko alkohol ma prioritné spalovanie a všetko ostatné je odsunuté a spomalené. Na zdravie
13
14
@patriska @13 Jasné veď už bolo príspevku smutno pekne sa treba starať o každý príspevok. Mne skončil ten mladistvý metabolizmus tak ...ehmm tak

Napíš svoj komentár
- 1
Obrázok od Lytaryta
-
2 Jo, ted a pro'zatím aspon...
- 3
Obrázok od Dezolat
- 4
Obrázok od Lytaryta
- 5
Obrázok od Dezolat
- 6