Som psychopat. Táto veta mi zišla na um včera, keď som vyťahovala dosku na krájanie a pri pohľade na moje 7 mm nechty som sa zhrozila. Z ukazováka na ľavej ruke mi na takom malom kúštičku visel celý moj necht, ktorý mi, mimochodom, rástol tri mesiace. Vtedy ma napadlo, že si ho prilepím sekundovým lepidlom. No nemám pravdu, že som psychopat?

Keď som sa nad touto vetou potom zamyslela, došlo mi, že každý z nás je štipku šibnutý. Vysvetlenie (teda aspoň pre mňa) bolo celkom jednoduché a logické: Takže som čistá ústaváčka - lebo ústav gympel. Keďže som ústaváčka, som aj pacient. Keďže som pacient, som aj psychopat. Mam to dokonca dokázané - nebudem to tu opakovať, až tak zle som na tom neni.

Inak, ústaváci sme tu všetci - je to každá budova, v ktorej mučia ľudí prácou alebo štúdiom - vyrábajú z nich iba ďalších pacientov psychiatrie.

Čo najskôr zmeňte svoje myslenie, lebo vás postihne katastrofa - stanete sa ešte väčším psychopatom, než ste. Môže to však dopadnúť aj ešte horšie, lebo táto teória ešte nie je otestovaná na ľuďoch, preto neručím za výsledok.

Dnes na zastupovanej biológii nám učiteľka povedala jeden super výrok: Ak nádchu liečite, trvá 7 dní, ak neliečite, trvá týždeň. Čistý psychopat.

Podľa mňa má každý človek v sebe kúsok psychopata - neduste to v sebe, aj tak mám pravdu. Niektorí sa prejavujú viac (napríklad náš pán premiér), iní menej(takí tí akože "slušní" ľudia). Najväčší percentuálny výskyt psychopatov je najmä vo veľkých mestách - BA(všetky odnože povolaní), Košice(Luník 9 + všetky odnože povolaní), a, na treťom mieste - ústav Gympel Topoľčany, kam samozrejme patrím aj ja.

Ozaj, ostatné dôkazy o pravdivosti mojej teórie a o fakt neliečiteľnej schizofrénie sa dočítate v mojom prvom blogu - kolektív: Outsideri a obľúbenci?

Ozaj 2: tento výtvor ma skrytý zmysel, hádajte aký?

Celý čas mi táto myšlienka nedala pokoj. Rozmýšľala som nad tým nahlas celý deň, až sa mi podarilo presvedčiť mojich spolupsychopatov, že zase raz mám pravdu. Pochopili, že za to nemôžu, a na moje prekvapenie, zobrali to celkom v pohode. Alebo žeby na to prišli ešte skôr než ja???

 Blog
Komentuj
 fotka
carowna  29. 11. 2007 21:35
Mas pravdu ze kezdy je svojim sposobom streleny
 fotka
carowna  29. 11. 2007 21:36
este dodavam ze je tiez
 fotka
carowna  29. 11. 2007 21:36
este dodavam ze ja tiez
 fotka
dogyno  29. 11. 2007 21:57
mozno nesom normalny ani ja => pozri moj pofil a blogy a budem jasny
 fotka
kikuliatko7  30. 11. 2007 09:37
no tak ja som uz duplom neni normalna..ja uz mamaj vlastnu firmu s kamaratkami zalozenu ze"calocka s.r.o /a.s" keby si nahodou nevedelaoc je cajla to je vlastne pinelova nemocnica a tam sa liecia psychycek choroby..
Napíš svoj komentár