Námatkovo som si prezrel niekoľko blogov, ktoré sú tu uverejnené a nakoľko je tu kopec bezpredmentých chujovín, rozhodol som sa, že jednu takú uverejním aj ja. Nechcem aby tento článok vyzeral ako volanie do vetra, ale skôr možno ako zamyslenie sa nad sebou....

...Kráčam po meste okolo 23:00. Prechádzam cez prázdnu cestu, cez prechod...oproti mňa postáva tluba chalanov, o hlavu nižších odomňa, vek odhadujem na 14 - 15 rokov, pýtajú sa či nemám trávu. Odchádzam, kráčam po námestí pod lavičkou vidím 14 ročnú slečnu ležiacu vo zvratkoch nad ňou jej o rok staršia kamaártka jej nadáva do žien postávajúcich na dialnici - takisto potužená alkoholom.
Druhý deň doobeda vychýdzam z posilky - pri obchodnom dome sa rozprávajú dve slečny, ako skvele sa zase ožrali a kolko litrov zvratkov vyvrátili.

A tak sa zamýšlam aké sú vlastne hodnoty mládeže?
Žiadne - pre časť tchto výrastkov hodnota a priorita v niečom smerodajnom neexistuje. Bohate stačí ak sa nájde jeden debil a ten automaticky ťahá celú skupinu na dráhu, ktorá sa im samím páčiť nemusí. Prečo nedokážu byť títo ľudia v "prelomovom" období sami sebou? Odpoveď jednoduchá. Myslím, že neobjavím Ameriku ak napíšem, že mnoho z týcho teenegerov má proste strach z výsmechu. Treba si však uvedomiť, že posmešky putujú od magora, ktorému sa skutočne často neprekrvuje prašina.
A títo pahliaci s ježkami pod pazuchami a pocitom majstra sveta riadia túto vyberanú spoločnosť....

čo viac sa mi však hnusí konanie báb. Zrejme sa u takýchto jedincov rozumová centrála riadi pojmom - frajerina.
A teda som frajerka, keď sa nadrbem jak tela, som frajerka keď si zahúlim, som frajerka keď grcám a chválim sa tým kamoškám. Potom tieto slečny končia pri mamičkných nohách a nariekajú, že ich niekto zneužil, nabúchal a až neskoro im dojde, že ich vlatne okolie má za kurvy. Obyčajne je v tomto štádiu už neskoro a reputácia sa napráva len veľmi ťažko.

Kladiem si teda otázku - dokáže si táto mládež určiť priority, založiť si v budúcnosti rodinu a viesť plnohodnotný rodinný život a vychovávať deti?

 Blog
Komentuj
 fotka
smajl0  13. 6. 2011 20:20
ani si nevieš predstaviť ako s tebu súhlasím
 fotka
obsadiliminick  13. 6. 2011 20:46
@smajl0 dikes
 fotka
hegi450  13. 6. 2011 21:00
Súhlasil som absolútne s celým textom, ale pri poslednej vete som sa takmer pozvracal ja. Čo má prosím ťa debilita mládeže spoločné s plodením nových jedincov? A čo ak nerobím nič zo spomínaných vecí, ale som zásadne proti akémukoľvek zakladaniu rodiny? WTF? ...
 fotka
obsadiliminick  13. 6. 2011 21:35
@hegi450 poslednú vetu si nepochopil - nejde o plodenie jedincov, ale o to, či táto teraz mládež bude schopná vychovávať deti a hmotne aj nehmotne ich zabezpečiť...
 fotka
lucidiamond  14. 6. 2011 16:03
aky si mudry na to ze mas 8 ale nie
 fotka
caramel  14. 6. 2011 17:41
Achjo. Ďalší, čo nadáva na dnešnú mládež.

A čo myslíš, od koho si asi tak berú tie deti príklad?
 fotka
obsadiliminick  14. 6. 2011 17:44
@lucidiamond teliatko



@caramel ach jo ďaľšia, od ktorej mi ušla pointa
 fotka
millie  14. 6. 2011 17:48
Treba si ale uvedomiť, že nie všetci sme "takí".

Hovoríš iba o tých, ktorým sa podarilo preraziť na dno. (Aj keď stále si myslím, že ich nie je tak veľa ako sa zdá, normálnych je však potrebné hľadať dlhšie)

A hej väčšina sa z toho nakoniec pozviecha.
 fotka
rheia  14. 6. 2011 18:29
Prečítala som si tento článok..

.. a musím skonštatovať, že frajerina a okolie robí veľa.. Možno poviem hovadinu, ale niekedy sa hanbím priznať, že nepijem ani nefajčím..



... Zajtra mám narodeniny (16)a všetci odo mňa čakajú, ako sa spolu nadrbeme. Povedala som, že nepijem a pár ľudí na mňa pozeralo ako puk, či som normálna, že ani na narodeniny..a pritom to nie sú ludia, ktorí by sa chodili pravidelne ožierať, len jednoducho čakali, že sa ide chlastať.



Na výlete som mala možnosť si tajne vypočuť dialóg o mne, ako nepijem a aké je čudné, že len pozorujem opilých.



Práve pre toto má okolie veľký vplyv. Ale piť a fajčiť nebudem. Nedonútim sa. A ani sa donútiť nechcem. Život bez sajrajtov mi vyhovuje.. som divná? Nie
10 
 fotka
obsadiliminick  14. 6. 2011 19:51
@rheia vôbec niesi divná, si normálna

Ja som ešte cigaretu ani nevyskúšal, nemám potrebu a ani sa za to nehanbím...v živote mám iné priority ako vrážať do chujovín, ktorými by som len ukájal svoje chute...
11 
 fotka
abby2  12. 7. 2011 15:03
..a toto ako keby si mi od huby odtrhol! geniálne pravdivé, úžasne kritické.. 5*
12 
 fotka
obsadiliminick  12. 7. 2011 19:58
@abby2 dakujem
13 
 fotka
abby2  12. 7. 2011 21:36
..chcela by som povedať, že aj nabudúce..
Napíš svoj komentár