Po prečítaní prvých riadkov tohoto blogu bude každému jasné, že moju maličkosť nasiera vec nám tak všetkým známa. Pre niekoho možno banalita, niekto sa nad tým už radšej nepozastavuje, niekoho to možno nasiera tak ako mňa. Neobjavujem Ameriku, chcem sa len vypísať. Trpím zrejme nedostatkom dôvtipnosti a inteligencie, aby som to tu dokázal zostručniť, preto bude blog dlhý...zrejme ho väčšina do konca ani nedočíta

Ako obyčajne začnem príbehom. Nedávno, možno pol druha týždňa dozadu, som kráčal zo školy na večer domov. Potreboval som si ešte odbehnúť niečo kúpiť na druhú stranu mesta. Aby som si cestu skrátil šiel som okolo cigánskej palandy (rozumej bývale družstvo okupované háveďou). Asi sto metrov predomnou kráčal povedľa bicykla starček, asi 70 ročný. Z palandy vybehla hŕstka výrastkov, kt. sa dovtedy hrali z exkrementmi, a začali toho starčeka vulgárne urážať, dokonca sa opovážili ho fyzicky napadnúť. Našťastie ešte ľudské ego nieje také vysoké aby okoloidúci príslušníci majoritného obyvateľstva nezasiahli a tlupu nerozohnali.

Dnes čítam, že jedného dôchodcu zabili rómovia a hrozí im smiešnych 12 rokov odňatia slobody. Nedávno sme tu mali prípad znásilnenia 10 ročného dievčatka rómskmi chlapcami.
Médiá sú plné takýchto správ, každým dňom to počúvam od ľudí na okolo - ten odpor, tú nenávisť. Sám seba sa pýtam: Dokedy budeme platiť za tento humus? Dokedy budeme odvádzať dane aby sme nakrmili kriminálnikov, darmožráčov, ktorí okrem toho, že doma sedia na pohlavnom úde aj likvidujú naše národné kultúrne pamiatky a rezervácie? Môžeme si povedať, že sme doma ak sme v tomto vlastnom dome doslova prenasledovaní? Prečo zákon platí pre nás ale pre nich nie? Prečo ponúkame neprispôsobivým občanom sociálne dávky vyššie ako dôchodky ľudí, kt. 60 rokov pracovali, vyššie ako výplata pracujúcich ľudí? Prečo dostavajú oni viac ako biela mamička so štyrmi deťmi? Prečo dostali prídavky, za kt. by malo 2000 mladých rodín zadarmo byty a rok oslobodenia od daní? Zato, že nás okrádajú ničia životné prostredie, stavajú nelegálne stavby a pod.
Prečo mňa ako Slováka zavrú za rasovo motivovaný útok, keď na cigána len špatne kuknem? Prečo suspendujú policajta za to, že chráni verejný majetok a zraní pri tom róma?

Toto však nieje problém štátu - ale zriadenia. Európskej únie. Od roku 1918 Slovensko bojovalo za svojprávnosť a teraz? Teraz sme zase odkazaní na diktatúru, tak ako aj ostatné štáty EU. Teraz trochu odbočím, ale práve všemocná únia pochováva svojprávnosť štátu. Práve únia sa vyjadrila v zmysle na riešenie cigánskej otázky podobne: "Ste malý štát, tak držte hubu ak nechcete niesť následky". Aké následky? Zastavia nám dovoz, obchody, vývoz? V poriadku. Slovensko je malý štát s počtom obyvateľov do 6.000.000. Máme úrodnú pôdu, dokážeme rozvinúť cestovný ruch - táto zem by sa dokázala uživiť aj sama - stačí zapnúť. Západne krajiny sa prichádzali ušiť pestovať a spracúvávať suroviny do bývalého Československa a teraz robia ramená a budú diktovať nám koľko MOZEME vyrobiť a koľko nie? Predovšetkým sme však štát - svojprávny štát, kt. si na svojom území môže robiť čo chce.
A aj urobiť poriadok v tomto prehnitom systéme. Čaká EU nato, že dôjde k masakrom? Utláčanie majoritného obyteľstva menšinou nieje problém len SK ale aj ostatných krajín EU - čaká EU na masaker, kt. je len otázkou času? Osobne si nemyslím, že masaker v Devínskej n/ Vsi nemal príčinu - viď. prípad dobrovodského.

A riešenie? Stopnúť sociálne dávky nepracujúcim osobám, alebo ich minimálne znížiť. Ako sa hovorí bez práce niesú koláče. A robota by sa veru našla. Trestnoprávna zodpovednosť pre všetky etniká a soc. skupiny.
TU sa dostávam k ďalšiemu bodu - prehnitosti súdneho a trestného systému. Basa má byť strašiak a nie dovolenka!!!!!
Hajzel zrazí dve dievčatká a dostane štyri roky - aj to sa mu zdá málo? Čo je teda platný ľudský život? Prirovnáme ho k neuhradenej splátke za telku, kde dostane chlapík 4 roky?
Prečo je v base plazma, vyprážajú im rezne, majú tam fitness a mäkučké postele?
Vražda v rozmedzí 10 - 25 rokov? Obnovil by som trest smrti, na žranie by dostávali hrachovú kašu, tvrdé rožky a chleby, nemali by telku a vrahovia by spali na zemi. Garantujem, že by kriminalita výrazne klesla.

A to nehovorím a pri******ti zákonov, kedy je človek stíhaný za sebaobranu, prerože nepoužil adekvátnu zbraň k zbrani útočníka. Alebo je stihaný, že zbraňou bránil svoj majetok. TO je už však na ďalší dlhý blog a ja už nemám chuť pokračovať....

Opakujem sa - neobjavil som Ameriku, ale celkom isto sa zo mna stáva rasista, a to len následkom posledných udalostí. Potreboval som tie sr**čky len dostať zo seba, kto chce si to prečíta, kto nechce nech kašle nato....Každopádne, ak sa podmienky nezmenia, pôjde to s nami do kytek...A to je len otázka času...Ukončím to takto neukončene, fakt mám toho dosť. Blog možno bude pôsobiť neucelene ale jednotlivé témy by sa dali rozobrať na rozsiahle samostatné blogy....AVE

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár