Dopredu sa ospravedlňujem za nesúvislé vety ale proste sa musím vypísať

Facka. A nie hocijaká. Facka od človeka od ktorého som to očakávala najmenej. Od človeka, pre ktorého bije moje srdce. Aspoň myslím. Neviem, čo momentálne cítim, nevyznám sa sama v sebe.

Tak veľmi to bolí. Neviem či viac bolí to čo urobil, alebo či ma viac ubíja to sklamanie v ňom. Ale keď už, tak pekne poporiadku ...

Včerajšok bol pre mňa naozaj zlý deň. Sama doma, v horúčkach, s neznesiteľnou bolesťou hlavy a k tomu som mala celý večer robiť babysitterku mojím dvom mladším sestrám.

Zo začiatku to obe využívali. Najmä Andrea. No po nejakom čase, keď jej došlo, že so mnou naozaj nie je všetko ok, sa zahrala na "samostatnú", sama si urobila úlohy, uložila Mišku a dokonca mi aj urobila čaj. No super, asi predsalen nemám takú blbú sestru ako som si myslela. Na viac z toho večera si už nespomínam. Zobudila ma až mama keď sa vrátila z nočnej. Nadopovala ma paralenom a zaspala som.

Po ťažkej noci som ani netušila aký tažký bude deň. Mám narodeniny. Super. Bolo mi lepšie, horúčka ustúpila a nebolo mi ani na zvracanie, nebolela ma hlava. proste super. Zazvonil mi mobil.

ON.

"ahoj"
"čau, už si hore?" znel naštvane
"no hej hej už hej, deje sa niečo?"
"nič"
"Nie fakt Matúško, deje sa niečo? kľudne hovor"
"Nič!!!" doslova po mne zjapal
"dobre dobre pokoj, nekrič. Prečo vlastne voláš zlatko?" ako Matúša poznám určite nevolá kvôli tomu že mám narodky. Ani si na to nespomenie. Niekedy mám pocit, že nevie ani to, kedy ich má on, a tak som si bola takmer istá, že sa niečo muselo stať.
"Stretnime sa."
fíha, žeby predsa len nezabudol? premohla ma radosť
"Dobre a kde?" odpovedala som mu s viditeľne lepšou náladou.
"V byte na Bernolákovej. O hodinu. Čau." a zložil.
"dobre láska, ľúb .." no už som počula len monotónne túúút-túút. Ľúbim ťa. Povedala som do hluchého telefónu a zložila som ho.

O hodinu som už stála pred vchodom a držala prst na zvončeku. Kiežby som bola tušila čo sa stane, nemusela som tu teraz revať ako hlúpe malé decko. Kiežby.
"No" ozvalo sa.
"To som ja"
potom dlhéé bzučanie, otváranie dverí a šlapanie po schodoch.
Až na osmičku. Neviem prečo, ale potrebovala som prechádzku. Osem poschodí mi prišlo ako celkom dobrý spôsob ako sa pripraviť na spŕšku problémov, ktoré na mňa moja drahá polovička o chvíľu spustí.

Mýlila som sa. Hneď vo dverách ma privítala facka a v zápätí aj studená sprcha nadávok.
Ku*rva, pi*a, hlupaňa, krava .. to všetko som preňho bola.
Facka, a znovu a ďalšia. Túto však prehnal trochu viac než chcel.

Odhodilo ma do steny. Nevedela som čo sa deje. Cítila som len horúcu chuť krvi. On však pokračoval. Udieral ma a ja som len plakala. Bolo to horšie než zlé. Toľko sklamania a bolesti som necítila snáď za celý svoj život.

Dorazil to poslednou ranou, samozrejme mi ešte stihol od dverí zakričať, že som kurva a odišiel. Nechal ma ležať na zemi, revať a zvíjať sa v bolestiach.

Výsledok tohto úžasného narodeninového darčeku je: rozbitá hlava, pár prekrásnych modrín, rozťaté ústa a strach z toho čo bude ďalej. Neviem ako to vysvetlím doma. Ešte že existujú ľudia ako je Marek, ktorý mi ponúkol, že tu môžem zostať kým sa neodvážim ísť domov. To však asi nebude nikdy.

Tak toto je láska? Ďakujem neprosím

 Blog
Komentuj
 fotka
quatrefoil  10. 3. 2011 16:05
to je strašné! ... dúfam, že si sa s ním rozišla. Nezaslúži si ťa, nech už mal hocijaký dôvod byť na teba naštvaný..
 fotka
niina  10. 3. 2011 16:06
problém je v tom, že ja nemám šajnu aký mal na to dôvod (
 fotka
minusle  10. 3. 2011 16:26


KOKOT
 fotka
aduliqq  10. 3. 2011 16:34
Nádherne napísane.

Ale preboha Je mi to ľúto. :/
 fotka
istsinka  10. 3. 2011 17:13
on ti to nevysvetlil? tak takemu by som do ksichtu ešte aj napľula ci pána
 fotka
niina  10. 3. 2011 17:15
nevysvetlil? nechal ma tam ležať a revať v bolestiach a nie to ešte vysvetliť
 fotka
erika178  10. 3. 2011 17:18
Hm žiadny chlap nemá právo sa takto správať k žene a žiadny dôvod na to nie je poľahčujúci aj keby si mu spravila neviem čo strašné Surovo by som naňho podala trestné oznámenie a nech si potom chlapec uvedomí čo ti spravil .. Chlap,ktorý udrie ženu je absolútny k*k*t. Dúfam,že si sa s ním rozišla,toto ma dostalo.Býva to tak,že útočia tí,ktorí sa cítia slabší.Rýchlo sa z toho dostaň a naňho sa vykašli lebo ked to spraví raz spraví to aj druhý,tretí,.. krát
 fotka
nemamziadnemeno  10. 3. 2011 17:23
súhlasím s @erika178

preboha rozíď sa s ním a ukonči s ním všetky kontakty radšej
 fotka
facska  10. 3. 2011 17:28
Ja toto naozaj nepochopím. Nevážite si samé seba, alebo... Neviem si to vysvetliť. Už z toho čo si písal pred tým kritickým dňom, bolo cítiť, že to nieje nejaký gentleman. Práve naopak, ako sa dá nespomenúť si na narodeniny priateľky, niekoho koho ľúbiš, milované človeka? Potom toto správanie. Zažil som už naozaj čokoľvek, ale aby som udrel dievča? To sa nedá. A to ti ešte nepovedal ani pol slova, že čo sa stalo. Žiadny dôvod, žiadne vysvetlenie. Nechápem, prečo potrebujete niekoho, kto si vás neváži, kto vás uráža a dokonca v krajnom prípade dokáže udrieť. A z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že čím viac som nemal záujem ja, tým viac to babu nejakým spôsobom motivovalo. Z toho mi vychádza, že naozaj ste radšej, keď na vás niekto kašle a s prepáčením serie. Pretože keď je niekto normálny, pripadá vám to nudné...
10 
 fotka
pavlinkaa  10. 3. 2011 19:13
Dúfam, že si sa s ním rozišla. Alebo to aspoň hneď spravíš a nenecháš sa ponižovať.
11 
 fotka
niina  10. 3. 2011 19:27
nemienim s nim ešte niečo mať myslím že stačilo po dnešku ..
12 
 fotka
bronisslavka  10. 3. 2011 21:10
naozaj strašné, je mi ľúto, že existujú takí ľudia @ninna si uvedomelé dievča držím palce v ďalšom živote (bez neho) .. prajem veľa síl
13 
 fotka
marttina  11. 3. 2011 17:00
ako neviem ci to uz niekto napisal, ale: co ti jebe???!!!! kokot ktory sa ta ani na nic nepsyta a rovno na teba zautoci ani nestoji za to aby si vobec uvazovala ci s nim mas ostat!!!! posli ho do pice a svinskym krokom nech tahne kade lashie! zavolala by som aj policiu a udala ho za ublizenie na zdravi, kokot!!! raz by to niekto skusil na mne, este bych si najala ostrelovaca nech mu trochu prestriela lytka.... akoze mila slecna, laska nelaska, z jeho strany evidentne ziadna, pekne si zbal veci, chod domov, daj si vanu, chod na policiu, do nemocnice a vysol to nanho. viac by ta bolel zivot keby si s nim ostala.
14 
 fotka
marttina  11. 3. 2011 17:02
a za dalsie co to je za chlapa ktory ak ta lubi ti porad jednu nasupuje a bez toho aby si vobec ked uz sa tak hrnul nayzvat ta kurvou spytal co je na tom pravdy??? uz aj ho nahlasit a nech si pekne posedi.. fakt nemam slov...
15 
 fotka
matusha  11. 3. 2011 17:09
ja len v skratke, súhlasím s tým, čo napísala @marttina. A naozaj dúfam, že s ním nechceš ďalej zostať. Lebo sú aj také ženy.
16 
 fotka
niina  11. 3. 2011 17:23
@matusha svoj život si ešte dosť vážim na to aby som sa nechala ďalej otĺkať aj keď ho ľúbim, ale bez dôvodu toto, to je trochu moc čo by bolo ďalej? .. určite s ním nezostanem
17 
 fotka
tunidlo  12. 3. 2011 02:46
A ak by si aj bola extrémne zvedavá, odporúčam dôvody zisťovať maximálne tak cez internet ...
18 
 fotka
matusha  5. 5. 2011 13:33
btw. vieš čo ho k tomu vlastne viedlo?
19 
 fotka
niina  5. 5. 2011 15:41
@matusha .. neviem ani nechcem vedieť ... bolí to bez neho ale myslím že je to takto lepšie .. aj ked ho stále ľúbim vďaka nemu chápem to staré známe "láska je slepá".
20 
 fotka
matusha  5. 5. 2011 22:31
tak to je lepšie, drž sa
21 
 fotka
lukeeusk  19. 5. 2011 23:35
tomu sa vraví chudák, ked si vybije zlosť na žene...
Napíš svoj komentár