Divný nadpis ja viem, ale nebojte sa ešte nie som lesbička Všetko sa to stalo takpovediac omylom. Včera v noci, ale mám z toho ešte stále zmiešané pocity.

No nič, otváram priečinok s názvom: "MOJE VECI", v ňom kolónku "MUSIC", a hľadám pesničku, na ktorú by som mala chuť. Sama neviem, ktorá to bude, ale asi viem. áno jasné. Idem počúvať Breakfast At Tiffany's - Deep Blue Something, a tak sa púšťam do písania . Snáď to nebude veľmi úchylné .

Takže ako som písala. Všetko sa to odohralo včera v noci a bolo to úplne náhodné. S kamošmi, teda s celou partiou kamošov (bolo nás tam asi cca 10) sme sa dohodli, že sa ide na dom. Víkend, nikto nemusel do roboty ani do školy, takže to vyhovovalo každému.

Ako každá normálna párty. Na čele bol chlast a jedlo, no teda viac chlastu ako jedla samozrejme, ako inak keď občerstvenie bolo na Mišovi. O polnoci už sme boli všetci v podnapitom stave a trošku v nálade z vodnej. Všetci tancovali vonku na terase v krátkych tričkách (vonku bolo mimochodom 0°).

Mne už bolo všetko možné, krútila sa mi hlava od toľkého vína čo som vypila a vodná tiež urobila svoje. Tak som sa pobrala do izby. Myslela som si, že si to nikto nevšimol, keďže zábava bola v plnom prúde. Ľahla som si na posteľ a zavrela oči.

Asi o 15 minút za mnou prišla Nikola, že či som ok. Povedala som jej že hej,len sa mi krúti hlava, že prídem za nimi. Ona v podobnom stave ako ja, ma odbila slovami "dobre, tak ja teda zostanem s tebou" a ľahla si vedľa mňa. Teda skôr sme sa dve tlačili na jednej malej posteli, takže sme skôr ležali jedna na druhej ako vedľa seba .

"môžem sa ťa niečo spýtať?"
"Jasné Nikina, čo je?"
"čo myslíš, aké to je robiť to s babou?"
"čo prosím?" opýtala osm sa, v tej chvíli som si nebola istá či sa mi sníva, alebo sa ma to moja najlepšia kamoška naozaj opýtala.
"Odpovedz. čo si o tom myslíš Nina?"
"ja, no neviem, možno hm .. zaujímavé. prečo ťa to vlastne zaujíma?"
"Len tak Ninuš, len tak."

a vtedy sa to stalo. Naklonila sa ku mne a dala mi pusu. Najskôr som si myslela, že to bude obyčajná pusa na ústa ako s každým. U nás bolo bežné dávať si s kamošmi pusy. No zrazu som cítila, že mám jej jazyk v mojich ústach.
Neviem prečo, ale nebránila som sa.
Potom sme ešte chvíľu ležali a držali sa za ruky. A večer pokračoval ďalej akoby sa nič nestalo.


Prepáčte za možno nezmyselný blog, ale naozaj sa cítim dosť divne, a potrebovala som to hodiť na papier.


ááá

Svetový mier

 Blog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  14. 3. 2011 12:16
poslednych 5 riadkov vymaz, kazia dojem

inak parada
 fotka
niina  14. 3. 2011 15:32
ďakujem
 fotka
ena233  14. 3. 2011 22:56
myslím že je veľmi málo báb ktoré sa ešte so žiadnou inou nebozkávali

ja s kamarátkou nie len raz ale nie sme lesby, je to úplne normálne
 fotka
niina  14. 3. 2011 23:43
takže myslíš že z toho nemusím chytať inkfartové stavy?
 fotka
vampiresister666  1. 2. 2012 19:01
@niina nie nemusíš, ako vraví @3
Napíš svoj komentár