Nie je to len jesenná nostalgia, dávate mi fotky z dôb a ja robím/spravím prezntejšn, o týždeň sa už budeme opäť opito lúúúbiť a spievať a plakať, so šarmom a leskom, neskôr dozvuky na haciende alebov r. alebo voľakde pri bystrici.

Chýbaš mi, ked mi mams vraví, že ma pozná, takže nič nečakala, ked vám píšem oznamká požičaným perom, ked sa ma a. pýta, čo bolo v lete. nepíšem o lete, na ktoré nikto nezabudne, ako tí, ktorí nás ojebali, lebo my, alebo o tých, s ktorými máme do_zvuky doteraz //alebo aj nie. o heliporte, tequile, nenádychových presmiechoch, pivovaroch a o nás.

Bolelo ma hrdlo a celý človek, boody hovoril niečo o európe a povedal, že maybe thats because of history. a možno až pri nežnom výročí som to uznala, že rus(k)ov a nemčúrov fakticky nemám rada.

Fakticky.

Neviem, neviem čo chcem(e), m/ sa dnes pýtal, či to my ženské vieme. skús sa zaujímať, no vedieť trpezlivo čakať, dlho a ešte aj dlhšie. nevrav, aby šla preč.

Svet je malý. až príliš. spovedám všetky vaše frajerky, stretávame sa v buse, randíme v kostole a nechceme nikdy na tom istom mieste..

No vyznajte sa v tom.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
chiflada  22. 11. 2009 00:42
miestami. tými hornými a dolnými a občasne strednými chápem a zdieľam. zas mi je do revu.
 fotka
dudri  22. 11. 2009 00:45
zase opita?
 fotka
matthew322  22. 11. 2009 01:47
Akýmsi záhadným spôsobom som sa ocitol mimo obraz. Ale tak ono je to prosté. Čím nižší pád, tým vyšší vzlet...
 fotka
cerwik  22. 11. 2009 23:06
žijeme rýchlo. Rýchlo rýchlo.



Fakticky.



Skúsme sa jednu hodinu nepohnúť.
 fotka
elwinko  23. 11. 2009 22:02
aj rozumiem(e)...
Napíš svoj komentár