Sme. Sme ľudia... Každý iný, každý by chcel niečo dosiahnuť, kazdý by chcel niekým byť. Vrámci sebareflexie občas rozmýšľam nad tým, čo by som chcela na sebe zmeniť a tých vecí je ku*va veľa.... Niekedy by som chcela byť trochu ako...

.....Lucia. Je to moja najlepšia kamarátka. Má dávno nastavené, čo chce a vie, ako sa k tomu dostať. Rozmýšľa predovšetkým racionálne, je cieľavedomá, neúspech ju v konečnom dôsledku posúva dopredu neskutočným tempom. Jej priateľ je síce podľa mňa kus hovada a dosť jej ublížil, ale ona sa ho snaží vytiahnuť zo sračiek ako sa len dá.

.....Daniela. Táto žena je stelesnením zmyselnosti, temperamentu a všetkého krásneho. Má podľa mňa krásne ženské tvary a jej empatia (taká zdravá) nemá konca. Študuje VŠ, robí si aj nadstavbu na odbornej SŠ a ešte sa aj stará sa o dve deti, ktoré si jej rodičia zobrali do starostlivosti. Tie deti sú doslova zlé a neraz u nich doma padla téma, čí ich nevrátiť. Daniela však povedala, že to dobojuje...

....Jakub. Kubo má veľký nadhľad, tiež veľmi dobre vie, čo má robiť (za týmto sa skrýva veľa oblastí). Vždy má dobrú náladu a nerobí humor primitívnym spôsobom. Samozrejme, že trpí syndrómom smutného klauna, ale to o ňom vie len pár ľudí. Pre ostatných je však vždy tým pomyselným „rozjasňovačom´´ dňa.

.....Patrícia. Patin život je taká príjemná konštanta. Tým nechcem povedať, že je nudný, to určite nie, ale má nejaké oporné body, na ktoré sa vždy dá spoľahnúť. Jediný výrazný výkyv v jej živote som zaznamenala, keď sa s ňou rozišiel frajer po 3 rokoch. Našťastie po polroku je opäť šťastná v novom (a vraj oveľa lepšom) vzťahu.

.....Andrej. Milý, pekný, veriaci, vtipný, medik, nepije, nefajčí a za ten relatívne dlhý čas, čo ho poznám, som na ňom nevidela jedínú chybu.

.....Eva. Toľko vnútornej sily som na človeku ešte nevidela. Jej otec má veľmi dlho rakovinu, jej mama už tiež nevládze. Eva robí skoro všetko okolo bytu, cez leto stále pomáhala v dome, ktorý majú po dedkovcoch. Veľakrát jej hovorili, že nemá na to, aby vyštudovala. Mnohokrát plakala, pretože to nezvládala. Školiaci jej síce stále robí problémy, ale ja viem, že už o približne 9 mesiacov jej pôjdem na inžinierske promócie.

Tak asi toľko.... Idem sa asi ďalej sebareflexovať.....

 Úvaha
Komentuj
 fotka
dumbledore  13. 10. 2015 00:02
Snaž sa.
Napíš svoj komentár