Nekompatibilna
15-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
27. 11.novembra 2021 19:17
4868 dní na BIRDZi
regnutá od 30. júna 2012
dnes nemám čill, musím ešte pospamovať. VRIESKAM
» twitter.com/_gh0stn/status/...
» twitter.com/_gh0stn/status/...
12 komentov
1
james98
6. 11.novembra 2020 22:45
Tá Greta to zabila
2
@james98 úplnee mňa dorazil buttigieg (spelling?), aoc ako captain marvel a musk, božeeee toto je najlepšia vec čo som dnes videla
4
@jerometoucanrainbow bez debaty, ja to už milionty raz pozeram, konec inak čo si robil keď až teraz ideš vínovať?
7
@6 to bol len výdych, že môžem kľudne piť a nepostihne ma kríza stredného veku, aby som sa tu zvečnil
8
@jerometoucanrainbow lol birdz je lawless land (henten podivín čo si tu všetkých uložil a uploadoval), radšej byť lowkey
9
@8 tak asi to som zmeškal ale inak je tu dosť fajn ľudí...normálne ma raz dávno lámalo ísť na stretko, ale som si povedal, že radšej nie...a teraz som tak inkognito, že aj keď som stretol na ulici najčistejšiu dušu, čo podľa mňa na sem chodí, tak som ostal ticho
10
@jerometoucanrainbow je to tu jedinečná internetová experience, možno preto som odtiaľto neodišla nadobro aaa to chápem, ja by som tiež asi k niekomu len tak nepodišla, že heej spoznávam ťa z birdzu, ty si *username*
11
@10 len ťa to stavia do neférovej výhody voči tomu človeku... ak by sme sa stretli napr. my dvaja, tak okolo seba prejdeme, možno na seba na sekundu pozrieme, usmejeme sa a žijeme ďalej svoj život
12
@jerometoucanrainbow to je dost mozne, z takeho uhla pohladu mi nikdy nenapadlo zamysliet sa. Inak ja som tzv. face blind, kym niekoho nevidavam naozaj ze pravidelne, tak tápam, ze kto je too? to vedie ku kurioznym situaciam niekedy, eh

Napíš svoj komentár
- 1 Lytaryta: to este aj v Handlovej a pod.(doslova) 'dierach' majú otvorené obchod, Tesco...
- 2 Mytickaentita: nemyslela som si, že budem mať slzy v očiach práve z pedagogických predmetov....
- 3 Raketak: Najvacsie prekliatie je ze som taky inteligentny a scitany a vyhram kazdu diskusie este...
- 4 Azizi: Keď sa nevedia zhodnúť medzi letným a zimným časom, prečo ho neposunú na...
- 5 Lytaryta: www.youtube.com/watch?v=npV...
- 6 Lytaryta: njo "pekelne se snazíme" ale tie...
- 7 Retromaniak: Krásny song, jeden z najlepších youtu.be/dQsjAbZDx-4...
- 8 Domek: Sedím si tak v aute, a vravím si, že pustím si nejakú...
- 9 Nahodnyokoloiduci1: Krestanska viera mi vela krat pomohla, bez nej by som bol na dne....
- 10 Tulipanoo: dnes sa mi podarilo rozbit zapekaciu misu a vysypat vegetu, vcera vysypat kilogram...
- 1 Chumaj: mam chut vylizat mytickej entite muslicku < 3
- 2 Lejla32: Som hrozne rada, ze sa vrátil Tomas. Jeho humor ma velmi bavi. ...
- 3 Abstraktdepres: Vo svete podla "Abstrakt-a" by boli obchody otvorené aj cez noc. Pre ľudí čo...
- 4 Lytaryta: to este aj v Handlovej a pod.(doslova) 'dierach' majú otvorené obchod, Tesco...
- 5 Mytickaentita: nemyslela som si, že budem mať slzy v očiach práve z pedagogických predmetov....
- 6 Raketak: Najvacsie prekliatie je ze som taky inteligentny a scitany a vyhram kazdu diskusie este...
- 7 Nahodnyokoloiduci1: Neviem čo je dobré na jeseni, ved samé vírusy vo vzduchu, všetci...
- 8 Azizi: Keď sa nevedia zhodnúť medzi letným a zimným časom, prečo ho neposunú na...
- 9 Nahodnyokoloiduci1: Skoda že to nie je tak že by hluposť nadnášala a z klamstva rastol...
- 10 Lytaryta: www.youtube.com/watch?v=npV...
- 1 Mytickaentita: judgeujem ľudí, čo nosia na cintoríny plastové kvety a pixoviny
- 2 11monika11: Mám takú dilemu: ...
- 3 Chumaj: mam chut vylizat mytickej entite muslicku < 3
- 4 Domek: Navrhujem, aby sa cela spolocnost v januari 2026 kolektívne vzdala vsetkych smart zariadení...
- 5 Lejla32: Som hrozne rada, ze sa vrátil Tomas. Jeho humor ma velmi bavi. ...
- 6 Nahodnyokoloiduci1: Nemate niekto nejake rady ako a cim vyplnit derave zuby ? Aku vypln do...
- 7 Abstraktdepres: Vo svete podla "Abstrakt-a" by boli obchody otvorené aj cez noc. Pre ľudí čo...
- 8 Domek: Dneska som sa počas šoférovania zamýšľala nad tým, že či som ako mladá...
- 9 Azizi: Pre mňa najlepšia pizza je prosciutto, mozzarella, rukola, cesnak, olivový...
- 10 Thunderstorm: Máte niekto skúsenosti so záťažovou prikrývkou?