Nekompatibilna
15-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
27. 11.novembra 2021 19:17
4812 dní na BIRDZi
regnutá od 30. júna 2012
dnes nemám čill, musím ešte pospamovať. VRIESKAM
» twitter.com/_gh0stn/status/...
» twitter.com/_gh0stn/status/...
12 komentov
1
james98
6. 11.novembra 2020 22:45

Tá Greta to zabila
2
@james98 úplnee mňa dorazil buttigieg (spelling?), aoc ako captain marvel a musk, božeeee toto je najlepšia vec čo som dnes videla
4
@jerometoucanrainbow bez debaty, ja to už milionty raz pozeram, konec inak čo si robil keď až teraz ideš vínovať?
7
@6 to bol len výdych, že môžem kľudne piť a nepostihne ma kríza stredného veku, aby som sa tu zvečnil
8
@jerometoucanrainbow lol birdz je lawless land (henten podivín čo si tu všetkých uložil a uploadoval), radšej byť lowkey
9
@8 tak asi to som zmeškal ale inak je tu dosť fajn ľudí...normálne ma raz dávno lámalo ísť na stretko, ale som si povedal, že radšej nie...a teraz som tak inkognito, že aj keď som stretol na ulici najčistejšiu dušu, čo podľa mňa na sem chodí, tak som ostal ticho
10
@jerometoucanrainbow je to tu jedinečná internetová experience, možno preto som odtiaľto neodišla nadobro aaa to chápem, ja by som tiež asi k niekomu len tak nepodišla, že heej spoznávam ťa z birdzu, ty si *username*
11
@10 len ťa to stavia do neférovej výhody voči tomu človeku... ak by sme sa stretli napr. my dvaja, tak okolo seba prejdeme, možno na seba na sekundu pozrieme, usmejeme sa a žijeme ďalej svoj život
12
@jerometoucanrainbow to je dost mozne, z takeho uhla pohladu mi nikdy nenapadlo zamysliet sa. Inak ja som tzv. face blind, kym niekoho nevidavam naozaj ze pravidelne, tak tápam, ze kto je too? to vedie ku kurioznym situaciam niekedy, eh

Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: Tie drahe fitka su viac na pozovanie jak na cvicenie Na bench som...
- 2 Chumaj: myticka entita nevadi, ze grohling nechce na kandidatke sas stareho sulika?
- 3 Chumaj: aj vy ste zvedavy na nove silikony azry?
- 4 Bebekex: birdz, od zaciatku roka chodim na seniorsky pilates a je to top ...
- 5 Lytaryta: som na tom 'najhorsie' - uz dlhsie, dlhodobo ...
- 6 Chumaj: fiki sulik ohladom duhoveho pochodu v budapesti : dedecek, kde ste, ked...
- 7 Chumaj: kukam jednu debatu : tradicni muzi vs feministky a jeden z tych chlapov sa...
- 8 Chumaj: oski barami randi s dcerou roba vitteka , su pekny par?
- 9 Limitles: fuj
- 1 Lytaryta: za celyyyyyYYYYch poslednych ~ 20 rokov, som tu na tomto B. mal LEN,...
- 2 3kratadost: Tie drahe fitka su viac na pozovanie jak na cvicenie Na bench som...
- 3 Chumaj: myticka entita nevadi, ze grohling nechce na kandidatke sas stareho sulika?
- 4 Luc.ka: Revem www.instagram.com/reel/DNf2h2...
- 5 Tulipanoo: velke veci sa deju vdaka terapii: v sobotu som sa dostala do nekomfortnej situacie...
- 6 Lytaryta: @AbstractD. tiez uz ta so záujmom cítam,...
- 7 Raketak: je tu nejaky DOKTOR ??? Moja babka ma kurie oko !!! doktooor haloooo ...
- 8 Lytaryta: @Citron ~ teba vlastne ten nick vystihuje úplne dokonale ...
- 9 Huuhkajat: Nie som to ja, alebo som? Dajte mi vediet, pretoze zacinam byt...
- 10 Lytaryta: ani ja uz nvm presne a naisto, kdo vlastne som, ...
- 1 Huuhkajat: Damy, uprimne – co vas dokaze na chlapovi okamzite odradit? Som dobry posluchac,...
- 2 Thunderstorm: Budúci týždeň mám ďalšie fotenie na tyčke pri jednom rybníku pri Prahe happy...
- 3 Huuhkajat: Otazka dna: Je lepsie byt single a stastny, alebo vo vztahu a trosku...
- 4 Ruotong: Prave sa idem zbavit 27 kosiel, ktore nenosim alebo su uz nemoderne
- 5 Teal: Odkedy ma lowman Braňo nahlásil na SOI, strašne sa bojím hocikde chodiť, ...
- 6 Lytaryta: za celyyyyyYYYYch poslednych ~ 20 rokov, som tu na tomto B. mal LEN,...
- 7 Y4nn4: Ja sa tak strašne musím smiať keď si pozerám profily tých, čo sa mi...
- 8 Limitles: židovské nosy su katastrofa rhynoplastiku by mala preplácať poistovna
- 9 Huuhkajat: Najvacsi paradox: ked som bol maly, chcel som byt dospely. Teraz ked som...
- 10 Raketak: skoda ze Pavol gaspar nechodi na birdz ! to by bol najvacsi retard siroko...