Mam rád jednu Luciu , no strašne skoro to volám : Láska , bolo mi s ňou dobre a jej tiež so mnou ale nebola si istá či jej city sú také iste ako moje a - no proste sme sa nemali vidieť 7 dni, ani neprezváňať, ani nepísať ,aby si usporiadala city . Asi sa pýtate prečo že ? No- je tu jeden chalan................... . Toto čo tu bolo napísané bola taká moja domnienka ale pravda je taká že ide o spolužiaka . A ona teraz nevie koho ma radšej , a preto chcela 7 dni ale ja som to porušil po 41 hodinách (mam ju rad strašne, no nevydržal som, chyba mi) a zavolal som. Vedel som že sa ma s nim stretnúť v Piatok , takže som bol v ..... každý pozná ten pocit. A pýtal som sa na to - ako bolo a tak, kedy prišla a teraz ma trápi jedno - urobil som kktinu? Že som nevydržal ? Že som zavolal?


Budem rad ak dáte svoj názor :

 Blog
Komentuj
 fotka
janulka3112  3. 3. 2007 18:04
podla mna si neurobil nic zle...ona vie, ze mas zaujem a myslim, ze rozhodnutie je len na nej. Nechaj tomu cas ale neprestan sa snazit, mozno si nakoniec vyberie teba:o)...je pekne ak das najavo svoje city...a bude este krajsie ak ti ich opatuje:o) tak vela stastia:o)
 fotka
beruska_zuzanka  3. 3. 2007 18:10
Aj ja ti prajem veeeľa šťastíčka, je super,keď ešte chalan vie o babu zabojovať =O) taakže sa drž a daj pak vedieť,ako sa to skončíí =O)
 fotka
sarah_whiteflower  3. 3. 2007 18:57
Nie nie ty sa len pekne snaž, nehnevaj ma, však vie vôbec, aké krásne básne jej píšeš? Ak nie, tak jej to povedz, aby vedela, ako veľmi ju máš rád... potom si človk občas uvedomí veľa vecí!

A nespravil si nič zlé... naopak, dobrú vec si spravil
 fotka
crazyalex  3. 3. 2007 19:48
Nie,neurobil si nic zle...Mozno prawe naopak,ak by si sa jej neozval ,zacala by asi poxybovat...Nechaj jej noazaj cas,nech sa ona rozhodne ako chce... ako sa rozhodne,to je uz na nej,no ja ti prajem aby si v tom ´´suboji´´ vyhral prawe ty a aby so bol s nou stastny ak by to vyslo!drzim palce!
 fotka
dunka  3. 3. 2007 19:57
dal si jej najavo ze ti na nej zalezi. kebyze sa sedem dni neozves tak by zas mala problemy ze ti to ide moc lahk
 fotka
diiana  3. 3. 2007 21:42
nie neurobil si kokotinu,ja by som sa potesila,ak by o mna mal moj xalan o mna zaujem,,,a pamataj v laske je dovolene vsetko, a preto o nu bojuj
 fotka
death-iskra  3. 3. 2007 23:52
nesprawil si nic zle ak by az tak s tebou nechcela komunikovat zodvihne ti?? a rozhodnut sa musi ona jeden telefonat to nezmeni
Napíš svoj komentár