Všetci naokolo si vo veľkom sumarizujú leto ale ja som to robila before it was cool, vieteako. A už sa vlastne aj zabúda, že nejaké leto bolo, takže ešte viac cool.

Toto bolo jedno z najkrajších aj keď ani presne neviem prečo. Mám pocit, že stále je všetko lepšie a lepšie. Asi už naozaj starnem a som viac vďačná, vnímavá a cením si každú drobnosť. Aj 4-minútová jazda vlakom je pre mňa malý sviatok, na ktorý sa dokážem tešiť celý deň.

Bola som týždeň pri mori, kde bolo neskutočne krásne, mala som sa ako v bavlnke, všetko nám nádherne vychádzalo a mne týždeň v hlave dokola išlo len jediné – D-I-E-Ť-A. Tento jav síce mávam bežne už dlho ale teraz to bolo o dosť intenzívnejšie keďže v partii bolo 4-mesačné dievčatko, od ktorého som sa nedokázala odtrhnúť. Pozerala som sa na ňu celé hodiny a skoro som explodovala od slasti. Don't judge me. Je ťažké bojovať s hormónami. Často, naozaj veľmi často si vravím, že sa musím ukľudniť a ešte to nejde, ešte mám čas, ešte musím vydržať. Ale skúste si ukľudniť pulzujúce vaječníky. Moc to nejde. Bola to zvláštne príjemná a zároveň náročná dovolenka, na ktorej sa mi bláznilo telo a zväčšili prsia.

Bola som tri týždne na povinnej praxi v Martine a bývala som na mužskej ubytovni. Jedno i druhé hodnotím ako výborné skúsenosti – veľa som sa naučila a prežila som. Takto o rok by som tam už mala byť zamestnaná a presťahovaná, držím si palce a zároveň si ešte pre istotu dávam rok čas na zamilovanie do Bratislavy ale veľké šance tomu nedávam.

Bola som na jednom pohrebe a stále nechápem zopár vecí. Otvorená rakva, viera v posmrtný život, modlitby, rodinné vzťahy a ako sa má dať vydržat v čiernom šatstve, keď je vonku 38 ºC.

Bola som veľa doma a venovala som sama sebe veľa oddychu. Presadila som kvety, zakorenila odrezky, upratala balkón, umyla okná a pribrala 5 kíl. Zaujímavé pozorovanie, všetky moje kamarátky a známe vo veku 23 rokov, pribrali. Mňa to aj celkom teší, lebo si konečne budem môcť spraviť koláž fotiek pred a po, ktoré zvyšujú popularitu.

Okrem pravidelného cvičenia ma teraz čaká príprava na 6 skúšok, 4 seminárky a jedna krásna diplomka. Teším sa. Možno sa aj zase vrátim na b. aby som mala kde ventilovať občasné psychické zrútenička. Tešíte sa? 

 Blog
Komentuj
 fotka
feelagain  24. 10. 2018 15:49
tesim!!!
 fotka
michelleee  24. 10. 2018 20:02
nu!
 fotka
morningcoffe  24. 10. 2018 20:30
ooo tak dlho už som čakala na blog od teba, tak nech sa teda darí
 fotka
vreskot000  26. 10. 2018 10:33
A ja som mal krasne leto ale z 99 percent vyplnene drinou ale stalo to zato
 fotka
drink  27. 10. 2018 01:33
Toto je ako keby si prepisala do viet diar, nema to velmi myslienku
Ani tie zvacsene prsia to nezachranili, aj mas za ne bod. Dva.
 fotka
elmsi  31. 10. 2018 23:02
Anooo
 fotka
antifunebracka  1. 11. 2018 17:14
Tiež som plný slasti, keď sledujem malé detičky
Napíš svoj komentár