Mrsbrynn
31-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
13. 9.sept. 2014 15:39
4415 dní na BIRDZi
regnutá od 1. mája 2014
A môžeme začať behať :3
20 komentov
1
likjul
23. 5.mája 2014 20:23
Pomaly ďalej zájdeš.
13
@likjul bicykel je fajn tiez som jeden mala minule leto lenze som dostala defekt a aj tak je stary potrebujem novy! mozes mi robit sponzora
14
15
@likjul cosi ja mam prazdnu chladnicku uz mesiace ale mam v plane najst si brigadicku tak snad sa podari
16
@MrsBrynn Držím palce, nech sa ti to podarí. Ja si brigádu zatiaľ nehľadám, po škole budem mať dosť času na prácu. Ale možno by som šiel keby sa dalo na taký stroj zarobiť. Ešte viac by som to chcel od kedy som bol na Milano - San Rémo. (Peter Sagan vtedy skončil na 2. mieste)
18
@MrsBrynn Ale ja som bol zo školy v Miláne cez projekt a to bolo iba štastie, že sme tam boli keď sa konali tie preteky.

Napíš svoj komentár
- 1 Thunderstorm: youtu.be/fOCZ-TbZwHc...
- 2 Redpanda: Kazdy 1den ma nasere jeden dospelak, co sa sprava ako jebnute decko. ...
- 3 Protiuder22: Na tento film som dosť zvedavý. < 3 www.youtube.com/watch?v=q4v...
- 4 Nahodnyokoloiduci1: Ďakujem ti Ježiš za všetko. < 3
- 1 Domek: Dnes som zistila, že ma riadne podrazili ľudia v práci. Presnejšie ten kolega,...
- 2 Tulipanoo: keby netflix natacal cesko-slovensku verziu Love is blind tak sa prihlasim
- 3 Thunderstorm: youtu.be/fOCZ-TbZwHc...
- 4 Redpanda: Kazdy 1den ma nasere jeden dospelak, co sa sprava ako jebnute decko. ...
- 5 Protiuder22: Na tento film som dosť zvedavý. < 3 www.youtube.com/watch?v=q4v...
- 6 Nahodnyokoloiduci1: Ďakujem ti Ježiš za všetko. < 3
- 1 Redpanda: Mate radsej ticho alebo nie ticho (hlasy/ zvuky/ hudba/ kadeco hlucne/ ...) ?
- 2 3kratadost: 10eurovy nameless ohybny hriadel z ciny je kvalitou uplne inde nez znackovy 40eurovy kupeny...
- 3 Tulipanoo: som asi centimeter od toho kupit si letenku do Mexika na buduci rok, ...
- 4 Alojzvajciar: Wow, dnes je veľký deň pre vedu. Fyzikom zo Švcajčiarskeho...
- 5 Alojzvajciar: < 3 Mením na červeň! < 3
- 6 Redpanda: Obcas mam taky zachvat zvedavosti a chcela by som vediet ako sa maju ludia,...
- 7 Domek: Dnes som zistila, že ma riadne podrazili ľudia v práci. Presnejšie ten kolega,...
- 8 Retromaniak: www.instagram.com/reel/DYwjNY...
- 9 3kratadost: A este, moj domaci mociar som opravil az pridobre. Uz je to akvarium....
- 10 Tequila: dufam, ze sucasna opozicia bude v pripade volebneho vitazstva spolupracovat tak ukazkovo ako...