Dnes rano som vstal s takym vnutornym pocitom, ze musim volaco zhejtovat. Nastastie som sa nejakym nedopatrenim dostal k novemu klipu dominiky mirgovej a tak nejak som si z tej hejtovacej nalady vypustil paru, lebo keby som si tu diskusiu pod fotkou tej tehulky vsimol, ked som bol v najlepsom svungu, tak by som to okorenil este asi aj ja. Popravde ale... po tom jak som si to precital, zacinam moje posobenie na tejto stranke prehodnocovat aj ja... pravdepodobne sem este budem hadzat reklamu na nejake moje fotky/videa (ale to asi tiez nikoho nezaujima), ale sledovat tieto zabomysie vojny a ako ludom svitori v hlavach, to je take iste ako keby som si vecer zapol farmu alebo nejaku inu reality show, ktora pomaly ale isto rozpusta mozgove bunky na daku kasu alebo kolomaz... a tie je nepozeram uz len z principu, takze participovanim na niecom takomto asi nie som horsi ako ti, co tie farmy a ine chujoviny dobrovolne pozeraju. Takze fakt neviem ci tu ma zmysel nejako zostavat.

Trochu ma zaraza, ze clovek, ktory sa tu hrdi svojim intelektom a vsevzdelanim, sa vyjadruje v podobnych diskusiach ako buran, slovnikom horsim jak ta "spodina" o ktorej hovoril. Spodina? Neviem co z tehotnej dvadsiatky alebo predavacky robi spodinu. To ze tesco ma dake samoobsluzne pokladne, nerobi z predavaciek menejcennych ludi... praca v sluzbach bude vzdy odkazana na ludsky faktor. Ako bolo v jednom filme - kompjutr nepodojis. A ze ma niekto dvadsat a caka dieta? Noa co? Ved ked sa maju radi a trufaju si na to, tak preco nie... dievca je, pokial sa pamatam dobre, tak z kosic, kde moc pracovnych ponuk asi nie je, a ze jej pomozu rodicia, kym sa postavi na nohy, tak na tom predsa nie je nic zle... volakedy aj tri rodiny zili v jednom domci, a mozte mi vraviet ze je ina doba, ale mentalita ludi sa zas tak moc za tych dvesto rokov nezmenila... riesil som to v jednom blogu, kde som porovnaval nasu a sturovsku generaciu. 

Taketo jalove hejty niekto dokaze vytiahnut? Ked uz mate chut kritizovat, tak aspon konstruktivne, lebo do frasa komu tym prospejete? A vobec cele toto obludarium zacalo jednym posratym komentarom, ked sa jedna slecna dost povyseneckym tonom nacrtla, ake je to nevhodne mat v 20ke dieta. Naco sa starate do druhych pre paaana? To mate tak nudne tie vase zivoty, ze musite riesit a vyjadrovat sa k tomu, ze sa niekto rozhodol pre dieta? 

Starajte sa prosim Vas o seba hlavne, a zite tak aby ste sa nemuseli hanbit, ked sa rano pozriete do zrkadla, ale nepchajte sa do toho "osobnostneho zrkadla" druhym. Neviem fakt, naco to robite...

 Blog
Komentuj
 fotka
james98  31. 5. 2018 01:16
Birdz je divné miesto. Niekto je hejtovaný za to, že hovorí o rôznych kastách ľudí, menej či viac cenných alebo spodine. Ja som bol veľmi dlhú dobu hejtovaný za to, že som si dovolil považovať mužov a ženy za rovnocenných (nie rovnakých) vo všetkých smeroch. Že považujem všetkých ľudí, nezávisle na vzdelaní či spoločenskom statuse, etnicite, sexuálnej orientácii alebo práci za rovnocenných, proste len pre to, že sú ľudia. Takže tu sa nezavďačíš. Hejt je hejt, dôvod sa vždy nájde.
 fotka
pubertslatinocelny  31. 5. 2018 01:28
Is how I live my life

I can't

Take it

Any.other.way
 fotka
barky  31. 5. 2018 08:06
Som zmeskal nejaky velky flame ocividne
 fotka
feelagain  31. 5. 2018 09:49
nemalo to zniet povysenecky, ale ok

stale si nemyslim, ze je vhodne, aby 20tka mala dieta a hadzala zodpovednost na rodicov a na priatela, to je moj nazor

btw vacsinu casu sa tu k takymto veciam nevyjadrujem, nezapajam sa do hentakych vojen, ale proste sama som z vychodu, viem, ako to tam funguje s pracou a som asi (zle) naucena najprv sa vediet postarat sama o seba, az riesit nieco viac. Niekto, kto byva u rodicov, nema pracu, resp. mozno ma, ale nie je to praca, z ktorej by uzivil sam seba, nieto este niekoho dalsieho a spoliehal sa pritom na ostatnych je podla mna hrozny pokrytec, ked si spravi decko

ak budem pripravena v 25ke mat dieta, tak ho budem mat v 25ke, ak budem pripravena az po 30ke, tak budem mat v 30ke, ale budem vediet, ze sa viem o neho postarat a ked mi co ja viem zomrie rodic, alebo ma opusti chlap (moze sa stat cokolvek), tak neostanem s holou ritou
 fotka
motorbreath  31. 5. 2018 11:06
@feelagain ach jezisi maaaria svaty jozef... uz prosim ta jeb na to
 fotka
feelagain  31. 5. 2018 11:23
vy to tu riesite, ja som to pokladala za uzavrete, kazdy druhy status je o tom, pisete blogy o tom, kazdy sa musi vyjadrit
 fotka
ylyly  31. 5. 2018 11:40
@motorbreath napises o tom blog, ale ona ma na to "jebať"
 fotka
motorbreath  31. 5. 2018 12:24
@Ylyly ten blog bol o tom ze sa ludia montuju do druhych a zacina sa mi to protivit, tak odchadzam... ale z toho si evidentne berie asi kazdy nieco ine...
 fotka
plavam_zivotom  31. 5. 2018 12:31
@feelagain Ona nemôže zatože ty máš rodičov, ktorý by ťa v takomto prípade poslali do péčka (tak ako moji) miesto toho aby ti pomohli.

Ako seriously ale čo je zlé na tom keď rodičia majú obrovský dom povedzme s piatymi izbami alebo rovno dvojgeneračný a majú jedno decko, že to decko jednoducho bez nejakých očakávaní na odmenu u seba nechajú bývať a budú ho podporovať a jednoducho sa tešia z vnúčaťa? Komu majú dávať peniaze a do koho majú investovať ak nie do svojho dieťaťa? Tvoji rodičia sa na dva mesiace odjebú na Bali za 3000€ alebo koľko a oni tých 3000€ radšej dajú do svojej dcéry a jej dieťaťa. A to je myslím tak 100x normálnejšie a keby mám takých rodičov tak im ruky nohy bozkávam a keby som bola rodičom presne takto chcem podporiť svoje deti aj ja. Prečo je po novom nepochopiteľné ak muž podporuje svoje dievča, to každá žena čo chce dieťa musí mať v tejto dobe byt/dom a úspešne naštartovanú kariéru? A vek 21 rokov je čo? Ako pochopím keby si sa navážala do 15-16 ročnej žaby ale v 21 rokoch to je úplne adekvátne mať dieťa. A mne zrovna Janka príde ako inteligentná baba, ktorá spomínala že si veľa našetrili s priateľom počas strednej školy a ešte majú šťastie že majú aj dobroprajných milujúcich rodičov.

Asi by sa vám všetkým viac pozdávalo ako by rodičia a partner povedali 21 ročnému dievčaťu, nech ide na výškrab, že oni to živiť nebudú, čo?
10 
 fotka
motorbreath  31. 5. 2018 12:36
ach fuck it asi to tu zmazem aj ja
11 
 fotka
feelagain  31. 5. 2018 12:55
@plavam_zivotom podpora je fajn, ale mat sam v sebe istotu je druha vec

pozri priklad: rodicia mi stale ked pridem kupia nejaky novy kus oblecenia, v praxi to nepotrebujem, ale je to *nieco ako podpora* a potesi ma to, aj ked viem, ze by som si to mohla kupit v pohode sama. Alebo ked ma frajer pozve na veceru, to je tiez *nieco ako podpora*, ale viem, ze by som si ju mohla zaplatit sama.

o tom by mala byt podpora, nie o tom, ze si spravim dieta, a ONI ho budu zivit, alebo moj partner, a ja vlastne budem na niekom ZAVISLA
12 
 fotka
plavam_zivotom  31. 5. 2018 17:37
@feelagain ale veď na Slovensku je prvé 3 roky takmer každá matka závislá na podpore niekoho iného (hlavne partnera) a to je jedno, či má 20 alebo 45. Alebo mi nebodaj chceš tvrdiť, že každá vyžije z 203€ mesačne? (Rodičovský príspevok na dieťa) alebo má každá našetrené milióny?
Aj keby jej nijak finančne nepomáhali, iba bývaním, tak to je pre nich obrovská úľava, pochybujem že teraz jej začnú 100vky hádzať do ksichtu, skôr tam ide o takúto podporu - bývanie a tak.
15 
 fotka
purenarcissism  1. 6. 2018 11:31
kto inak povedal ze Janka bude mat podporu rodicov?
kto povedal ze nie je zarobkovo cinna osoba schopna sa postarat sama o seba ako vela ludi v jej veku?
ci tu len uzatvarame dojmy, lebo 20rocni to tak nemaju?
podla seba sudim teba?
ci ako to je?
zmeskala som to ale vysvetlite mi to pls
16 
 fotka
dollish  1. 6. 2018 21:12
17 
 fotka
dollish  1. 6. 2018 21:14
Nech ma ktokolvek akykolvek nazor, ma sa starat k seba. Neviem na co je toto dobre... Preco maju vsetci potrebu sa vyjadrit a aj ja teraz..
18 
 fotka
tequila  16. 4. 2021 16:22
@feelagain @11 problem je, ze svoje dojmy zamienas za fakty a este sa nad nimi aj sama nasieras
Napíš svoj komentár