Dnes rano som isiel ako kazdy den v elektricke do skoly. Stal som vzadu a pozoroval vsetko okolo. Asi na druhej zastavke nastupilo jedno velice smutne dievca. To sa nedalo prehliadnut ze je smutna. Sklesnuta si sadla asi tak tri sedacky predomna. Velmi som sa zamyslal nad tym ze co ju asi tak moze trapit ked je taka sklesnuta. Asi tak na piatej zastavke isla vystupovat, postavila sa k dveram stlacila zeleny gombik ktory naznacuje ze chce otvorit dvere a rozhliadala sa okolo seba. Pozrela sa aj na mna a mna prve co napadlo, ze mal by som sa na nu usmiat. Bol to dobry napad. Dievca sa trosku zasmialo, podisla ku mne a povedela: "práve si mi zachránil život" objala ma( co som zostal sokovany ) a vystupila.
Nikdy v zivote sa mi nieco take nestalo. Bol som total stastny z toho co som spravil. Zachranil som niekomu zivot len za to, ze som sa na niekoho usmial. To je proste genialne. Staci len tak malo a clovek dokaze byt spokojny. Cize preto myslite na to, ze kedy a kde sa budete usmievat, lebo nikdy neviete komu prave vas usmev zachrani zivot.

 Denník
Komentuj
 fotka
6naco6nick6  15. 10. 2008 15:17
uaau...to je nice ako mňa by to aktuálne ani len nenapadlo(mám zlú náladu)...ale je fajn byť emaptický a duchaprítomný...takých ľudí by mohlo byť viac a zvlášť v dnešnej dobe...keď každý hľadí len na seba a na svoje problémy
 fotka
xdjkennyx  15. 10. 2008 16:05
komentik
 fotka
aislinnas  15. 10. 2008 17:20
toto bol mily krasny blog a to by si sa mal usieat castejsie nie ??
 fotka
fialkasirotkova  15. 10. 2008 23:47
to by sa aj mne zišiel taký obyčajný úsmev keď som smutná, inak veľmi pekný zážitok (a trochu odveci - pre tvoj úsmev by som si asi aj ja rozmyslela samovraždu (teda nie že by som o nej rozmýšľala)
 fotka
d170  16. 10. 2008 19:09
Veľmi zaujímavé a pekné

Ty asi nezapadáš do väčšiny, lebo väčšina ľudí skôr dokáže svojou mrzutosťou pokaziť náladu všetkým naokolo, takých, čo dokážu opak je málo
Napíš svoj komentár