Marko stál vonku pred letiskom, a pozeral na práve odlietajúce lietadlo v ktorom sedela jeho životná láska. Bol taký šťastný, že mu Sofia odpustila ten včerajšok. Naozaj za to nemohol. Jeho bývalý najlepší kamarát mu dačo nasypal do pitia. Nebol zhúlený . No totálne mu z toho šibalo. Nevedel si predstaviť, čo bude za celé tie prázdniny robiť. Mal ich takmer celé stráviť so Sofiou, no všetky ich výlety boli zničené jednou vetou. Zakýval lietadlu, akoby si bol istý, že to Sofia vidí a otočil sa. Bol presvedčený o tom, že tých pár týždňov rýchlo ubehne a on zase bude držať Sofiu v náručí. Nad myšlienkou podviesť ju ani neuvažoval..

Sofia si sadla na modrú stoličku na letisku v Madride a prehrabla si hnedé vlasy. Nechápala prečo museli ísť zo Slovenska do Madridu a z Madridu do Egypta. No nejakou zvláštnosťou to bol jediný let ktorý tam smeroval.

Na zážitok zo včerajška už nespomínala. Nechcela si ešte viacej kaziť náladu. S Markom si to vyriešila a už sa k tomu nechcela vracať . Príliš ho milovala , dúfala, že je už všetko v poriadku a nikdy sa nič už nepokazí. Vždy si všetko predstavovala až priveľmi ružovo, čo bolo jej veľkou chybou. No nemohla si pomôcť . Urobila by všetko, len aby ho nestratila.

Roztvorila si knižku a nalistovala jej takmer poslednú stranu. Za ten čas strávený na letisku v Bratislave a počas letu ju takmer celú prečítala. Asi po 10 minútach ju zaklapla a poobzerala sa po veľkom letisku. Cez obrovské okná bolo vidieť nespočetné množstvo lietadiel , pristávacie dráhy a v obchodíkoch ktoré boli na každom kroku sa hmýrili ľudia a prezerali si všetok vystavený tovar. Rozhodla sa pridať k nim a zamierila k najbližšiemu obchodu s parfumami.

Chodila po obrovskom letisku už asi hodinu, prezerala si všetky obchody, ktoré tam boli kedy tedy sa bola ukázať rodičom ,že sa naozaj nestratila, a behala ako malé decko po množstve pohyblivých chodníkoch, ktoré tam boli. Keď ju to už všetko prestalo baviť pobrala sa späť za rodičmi. Opäť si sadla na modrú stoličku a pustila sa do Tatranky ktorú vyštrachala z batoha.

V Sofii hrklo. Dokorán otvorila ústa, akoby zbadala 7div sveta . A to aj bol 7 div sveta okolo nej prechádzal ten najkrajsi chalan akého kedy videla. Kamarátky jej vždy vraveli, že má hrozný vkus na chalanov, no tento sa jej strašne páčil. Bol vysoký ,čierne vlasy mal jemne nagelované a jeho žiarivé modré oči by prepálili snáď aj najtvrdší kameň . Sofia nemohla uveriť vlastným očiam a už vôbec nie jej správaniu. Bol tak strašne krásny ale.. prečo tu pre boha obdivuje iného chalana keď ma doma svojho Marka ??? Ani poriadne nevystrčila päty z Európy a ako sa už správa !! Keď si chalan všimol ako naňho Sofia pozerá vyslal k nej sladký úsmev no pokračoval svojou cestou. Sofia bola omráčená a vypustila z ruky fľašu Ice tea ktorú držala a ta sa celá rozliala okolo nej.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
martinka1112  30. 12. 2007 20:56
heeeh mala aspoň tie ústa zavrieť a takziež aj Ice Tea,....no a ako to bude ďalej?tipujem dajú sa dokopy,..nie?a Sofia zostane v Egypte,...alebo také niečo,...
 fotka
ing.sisi  30. 12. 2007 21:14
Suprovy pribeh, ale uz cem dalsiu caaaaaaaast. Inak ozaj kobuk dole
 fotka
michellka4444  31. 12. 2007 12:34
dikes
 fotka
josyp  31. 12. 2007 15:03
super, len tak dalej uz sa neviem dockat toho, komu da Sofi prednost
 fotka
jillqa  2. 1. 2008 10:57
super je t som zvedavá ako sa to bude vyvijať ďalej...ale jedno je isté: písanie ti ide veľmi dobre
 fotka
andri.handri  2. 1. 2008 12:12
noooooooooooo.......
 fotka
supergirl0006  4. 1. 2008 08:11
ja s toho blogu nemozem je super
 fotka
endre-silentname  4. 1. 2008 19:07
Tak už som to prečítal a kladne hodnotím. Pekná myšlienka.
 fotka
lewica  4. 1. 2008 21:58
je to supaaa pribeeh!!! božee aj jaa chceem citat dalsiiuu cast Michelka prosim ta este vymysli
10 
 fotka
azel  5. 1. 2008 18:02
Nuž... Hodnotiť človeka podľa zovňajšku, ee... To nie je dobré. Dúfam, že sa z nej nevykľuje nejaká...
11 
 fotka
michellka  16. 1. 2008 20:06
nemaj boja brasko
Napíš svoj komentár