Method
8-ročný chalan, single, veriaci v seba
najnedávnejšie lognutie
26. 6.júna 2022 08:34
6123 dní na BIRDZi
regnutý od 4. mája 2009
twelve years a slave 5/5
6 komentov
2
@barky ja som to teraz mega prezil, tusim som to uz raz davno isiel pozerat ale zaspal som pritom ale dnes....no...dostal sa mi pod kozu, zakoncim to zaverom, ze ludia su strasne svine, hlupe svine
5
@barky okej, mna strasne vytaca ked vidim bezmocnost, akurat mame hovorim ako by som toho plantaznika muci a zabil a este aj experiment som pozeral, tak tych by som tiez riadne rozkuskoval keby mi nieco take urobili ako brodymu, hh, az mam nervy, idem tu zlu energiu nejako uzitocne vyuzit

Napíš svoj komentár
- 1 Tulipanoo: moje tohto mesacne pms ma hitlo tak, ze si googlim, v akej...
- 2 Retromaniak: youtu.be/NNO2lY8GpFE...
- 3 Y4nn4: www.youtube.com/watch?v=Bf0...
- 1 Limitles: heh epiho mailing list v komente , Na old maile mam tiez skvosty...
- 2 Tulipanoo: moje tohto mesacne pms ma hitlo tak, ze si googlim, v akej...
- 3 Raketak: dnes sa mi snivalo ze som bol osobny strazca Melanie Trump ( samozrejme v...
- 4 Retromaniak: youtu.be/NNO2lY8GpFE...
- 5 Y4nn4: www.youtube.com/watch?v=Bf0...
- 1 Ladydoga: Chodiť v dnešnej dobe do školy, musí byť sranda, nikdy nevieš, ...
- 2 Patrixo: Ten epstein je azda najdiskutovanejsia mrtvola vsetkych cias.. este aj manzelka mi stale vravi...
- 3 Tulipanoo: 3 dni v novej práci a stále ma nevyhodili, akurát som si pri...
- 4 Azizi: Keby som mala vybrať 2 najväčšie hudobné hity v histórií, ktoré oslovili milióny...
- 5 3kratadost: Ze Epstein bol Putinov agent, je strasne ppci teoria. Dpc, ja uz...
- 6 Abstraktdepres: Uvidíme ešte niekedy slnko? ; (
- 7 3kratadost: Nehehe, uz preplavam 4 dlzky bazena bez prestavky. Moj plavecky styl je "75...
- 8 Limitles: heh epiho mailing list v komente , Na old maile mam tiez skvosty...
- 9 Raketak: ... vzdy som tusil ze Bill Gates je uchyl ...
- 10 Protiuder22: Maľuje tu niekto? Potreboval by som poradiť, ako sa naučiť miešať farby. ...

bless ya !