A povedala si, dosť práce! Dnes si dám večer voľno.
Tak sa začala pripravovať, že večer pôjde niekde von, ale tu narazil na problém, nikto nechcel ísť tak sa nakoniec rozhodla ísť sama. Nakoniec sa jej ozvala kamarátky, že pôjdu s ňou. Na diskotéku a podobne zábavy sa im nechcelo ísť, tak povedali si, čo takto s dobrou náladou teraz, ideme do slušnejšieho podniku aspoň na pohárik vína sa porozprávať. Prišla pri bar, objednali si, ale zostali pri bare. Zrazu prišiel pri ne muž ktorý sa o ne zaujímal, konkrétne len o Petru, ale Petra nemala záujem, chcela sa len porozprávať s kamarátkami a ísť domov.
Medzi sebou klebetili a Ema ohlásila, poďme ideme na dámy, ale Petra a ešte ďalšia kamarátka zostali pri stole, ale aj ona išla rýchlo zatiaľ objednať niečo na pitie, tak sympaticky muž neváhal a využil situáciu, keď bola sama a začali sa rozprávať, ale nenazdajky sa mu začal aj páčiť. Tak si zobrali ďalší stôl, nech sa môžu v pokoji porozprávať. Kamarátky samozrejme, že už obzerali a hľadali všetky chyby aby ho nechala prišla k nim pri stôl, ale Petra sa len zo slušnosti ospravedlnila kamarátkam, že nech sa nehnevajú keď ich takto vytiahla a potom s nimi už nebude. Ale samozrejme jej to v tej chvíle bolo aj jedno. Pán skoro dokonalý, ktorého tam spoznala, bol taký očarujúci, že si nevedela pomôcť a nakoniec ona ho pozvala ku nej do bytu. Išla sa rozlúčiť ešte raz s kamarátkami a nakoniec on zaplatil všetko a zobrali sa k nej domov. Tak išli pomaličky peši a stále sa rozprávali a čim ďalej ho viac a viac mala rada. Samozrejme držanie sa za ruky, bozk to si nevedela odpustiť počas cesty. Prišli k nej domov a ešte váhala, či skutočne ho má pozvať dnu. Ale slová a skutky pána dokonalého sa nedali odmietnuť a rozhodla sa pre áno!
(Petra bola veľmi plaché dievča, čo nikdy ešte nepripustila na prvom stretnutí viac ako len bozk a chytenie sa za ruky. Bola dlhšie už sama a už to nevedela vydržať, ale nechcela nikdy sa ponáhľať, lebo vždy bola s blbcami, čo dokázali len to jedno a nič iné a aj to zle. Inak boli nepoužiteľný vo všetkom. Rozhodla sa, že ak uvidí niekoho kto sa približuje k jej ideálom tak bude viac otvorenejšia a odvážnejšia a hlavne nie taká zdržanlivá! Tak sa aj stalo a vyzeral na prvý pohľad ako dokonalý, ale aj potom, keď sa rozprávali úplne neodolateľne, i keď sa to ťažko dá posúdiť na prvom stretnutí)
Prišli dnu a prichystala zatiaľ niečo na občerstvenie, keď otváral vínovú fľašu, aj keď sa snažila, stále u svoju plachosť a zdržanlivosť mala v sebe. Ale mužovi to neprekáľalo , a niečo si popili a pojedli a muž vedel ako na to aby tlačil na ženu aby sa nezdala ako ľahká a nerozhodná, ale vždy vedel využiť situáciu, hlavne keď povedala nie. Letmé bozky vystriedali po chvíľke vášnivé. Prehrabával sa jej prstami vo vlasoch, ale len tak jemne, príjemne. Postupne išiel nižšie. Opatrne po krku prechádzal rukami. Ľahko prstami po chrbtici a chytil pevne za trup, zdvihol a položil na pohovku, (kde sa nachádzali a popíjali víno) ale popritom stále sa vášnivo bozkávali. Ako ju položil na chrbát tak ju hneď silno chytil za stehno a začal ju vyzliekať. Najprv vrch ale žena ho zastavila a chytila za ruku a zaviedla do spálne, ale nevyzliekali sa, tam pokračovali a muž ju chytil za trup a položil na posteľ. Vyzliekol žene blúzku veľmi rýchlo, ani ju nerozopínal a začala aj ona jeho. Košeľa trvala dlhšie dať dole, ale vzájomné pohľady rozhodli, že sa každý sám radšej rýchlo vyzlečie a pokračovali, kde skončili. Rýchlo sa jej zmocnil, ale zatiaľ len sa vášnivo bozkávali. Zobral jej ruky do svojich rúk, preplietli so sebou prsty silnejšie stlačil a natiahol jej ruky a začal ju bozkávať na krku na prsiach, až jej pustil ruky a išiel nižšie. Jemne sa zahryzol do stehna a jednou rukou silnejšie stláčal prsia až prešiel s prstami pri ohanbie a pokračoval. Po chvíľke ju chytil a pretočil sa na chrbát a ona bola na ňom. (a tak ďalej sú tu aj malé deti Bol to najlepší sex, čo mala. Bol úplne perfektný a obaja zaspali.
Ráno sa Petra zobudila rozlepila oči, nikto pri nej nebol. Muž bol preč. Pomyslela si že asi musel ísť do práce, určite sa jej potom ozve. S úsmevom na perách si ešte chvíľku v posteli poležala. Znova otvorila oči, že už ide vstávať a zbadala pri posteli jej nový rúž, ktorý bol prvý kráť, skoro úplne minutý. Zostalo na ňom úplne minimum. Nechápala, ale nechcela sa s tým zaoberať, keď mala takú dobrú náladu. Prišla do kúpeľne, zapla svetlo a našla tam sklo rúžom popísané a s veľkým písmom napísane: „VITAJ V KLUBE HIV“ .......

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
mefistofel  7. 4. 2014 21:10
dúfam, že aj teraz poviete, že som to niekde cele okopiroval....
"birdz"
 fotka
lenuska175  7. 4. 2014 22:42
a tak ďalej sú tu aj malé deti to ma pobavilo

len ten začiatok mi prišiel ťažko predstaviteľný v hlave, som si čítala vety aj viac krát ale som čakala čo sa stane na konci.

si sa rozpísal, či sa mi len zdá?
 fotka
mefistofel  7. 4. 2014 22:53
@lenuska175 no chcel som tam spraviť ten koniec taky iny nemusi byt len happy-ending
trosku som sa rozpisal lebo tak no... ked sa ma clovek učit tak robi vsetko mozne okrem toho
 fotka
tequila  31. 1. 2022 16:41
wtf ten konec
Napíš svoj komentár