...v podstate len začiatok dňa...



Dnešný deň ani nemôže byť horší. Dlho sa mi nestalo, že by som si o dni myslela, že je najhorší. Ak by som nemala na raňajký ten úžasný ryžový nákyp od maminky, bola by to hotová katastrofa. Oh, a ešte citrónová šťava.


Tak najprv. Ráno som musela vstať o pol siedmej kvôli odberu krvi. Vždy keď ma ráno zobudí budík mám pocit, že som spala najlepšie vo svojom živote. Krv samozrejme na prvý krát nešla. Ale toto by ešte bolo fajn vzhľadom na to, že to podstupujem takmer každý deň.

Potom! Iľla mamina s tatinom odniesť krv na polikliniku a čakali na vysledky. Za 20 minút mi zvoní mobil-mamina. "Obleč sa a zbal si veci tak na jednu noc maš 19 trombakov", povedala mi. "ÚŽAS!" Mala som byť doma dva týždne a teraz, mimochodom v tomto odpornom počasí sa trepať sanitkou do Bratislavy na trombomasu. Ešte k tomu je možné, že na noc zostanem na kramároch, keby sa náhodou ukážu nežiadúce účinky transfúzie.


Ďalej, keď som sa koniečne dala do kopy, obliekla a zapla si Krok za krokom. Samozrejme ako na just vypadla elektrina! Ttoto už je ako naschvál.


A ešte k tomu už vyše troch týždňov čakám na zásielku a ona nechodí. Dnes nájdem negatívnu vec asi na všetkom na čo sa pozriem. Ah. A ešte čakať na tú traslavú sanitku. Jediné pozitívum je, že ide ten Komisár Rex.



Potrebovala som sa vyžalovať a vypísať. A teraz si znova idem užívať tento prekrásny deň.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár