Tak na tomto som sa osobne strašne pobavil počas sobotňajšieho večera, ešte predtým ako sa mi podarilo dostať vonku a myslím, že vám sa to bude páčiť rovnako ako aj mne. Bol som už pomaličky na odchode no kompik ešte stále bežal a spolu s nim aj môj najobľúbenejší program Aj Si Kju no a samozrejme aby som nezabudol tak dole bol stále minimalizovaný BIRDZ . V poslednej chvíli, keď som sa snažil o vypnutie všetkej elektroniky, prišla správa od kontaktu, ktorý mi veľa nehovoril, keďže jeho dlhý názov som zahliadol len na zlomok sekundy.

Kliknem teda na správu a čo nevidím. Moja dávna kamarátka z Ukrajiny mi zasiela akýsi odkaz na webovú stránku. Pomyslím si „No jasne... zas nejaký vírus a ešte k tomu z Ruska“. Keďže som bol neviditeľný ignoroval som správu a pokračoval vo vypínaní a chystaní sa za priateľmi smerom von. V tom však prišiel text k danému odkazu, niečo ako stručné vysvetlenie o čo sa jedná. Po prečítaní som ostal milo prekvapený. Jednalo sa o stránku, na ktorú si uploadujete akúkoľvek fotku, s akýmkoľvek počtom osôb na jej podlade, kliknete na tlačidlo uprostred a napäto čakáte, čo sa bude diať. Prebehne niekoľko sekundové nahranie fotky a následne jej analýza, ktorá trvá opäť pár sekúnd. Pri analýze sa nájdu všetky možné tváre na danej fotke a v závere nastane vyhodnotenie, samozrejme to najlepšie. K vašej fotke je priradená veľmi podobná fotka slávnej osobnosti, akejsi celosvetovej celebrity aj keď ja osobne mnohé nepoznám. Veľmi ma to pobavilo, hlavne keď mi vyhodnotenie vyhodilo fotku Patricka Swayzeho a keď mi nato kamarátka napísala smutnú správu vo veselom znení, či sa chystám umrieť. Neskôr som vložil ešte pár fotiek ako napríklad aj fotku svojej mamky a s napätím som čakal či mi náhodou nehodí fotku satana ako 100% podobnosť ale bohužiaľ takú v databáze asi nemali . Verím, že sa pobavíte rovnako ako som sa pobavil aj ja sám.

Princíp je jednoduchý:

1.Choďte priamo na stránku - odkaz
( upozorňujem, že stránka je v azbuke, takže sa neľakajte )

2.Vložte vaše foto a kliknite na veľké tlačidlo umiestnené pod políčkom pre vloženie fotky.

3.Stačí už len čakať a zabávať sa

 Návod
Komentuj
 fotka
pawlo  6. 4. 2008 22:18
Hej - aujímavá stránka - a už mi z nej posťahovalo pár trojanov - ale ja mam na nich asi šťastie



Mne sa páčilo aj simpsonizeme.com - kde ti z tvojej fotky spravili pravého simpsoňáka
 fotka
danusska244  6. 4. 2008 23:05
mne vyhodilo ze sa podobam na dajaku zensku co sa vola Camilla Belle...to ani nevem kto je a potom japonky dajake mi tam ukazalo este...no ale som sa nasmiala ked som tam dala fotku mojho brata a mu ukazalo najprv chlapa a potom Ashly Tisdale som sa pobavila na tej stranke fakt...
 fotka
mirage_a  7. 4. 2008 13:31
Hej poznam ale dole si mozes kludne zmenit jazyk aj na cestinu
Napíš svoj komentár