Je to tu? Ozaj to už prišlo? Máme sa tešiť? Že jar? No nechcem byť skeptický ale počas februára som sa asi päťkrát tešil, že zima je preč. Už naozaj definitívne.

No ale eraz to už vyzerá celkom sľubne. Na zemi zopár posledných fliačikov snehu, na ktoré som sa tešil celý október, ale ktoré ma znervózňovali celý január, keďže v našej úžasnej Košickej kotline sa to za deň roztopí a človek môže objaviť asi 52 nových skupenstiev vody.

Určite mi dáte za pravdu, že ročné obdobia cítíť v povetrí. Vážne. Vždy, keď sa prechádzam ulicou nejak v novembri, prvé, čo mi udrie do nosa, je vôňa zimy. Tej prichádzajúcej zimy, nie ešte takej kóšer . Chodťe po dočítaní toho blogu (ani o sekundu skôr) na balkón a nadýchnite sa zhlboka toho čerstvého vdzuchu. Pokiaľ opomenieme smog a iné nedobré súčasti vzduchu, tak určite zacítite jar. Samozrejme, tú prichádzajúcu. Tú vôňu, že niečo je v povetrí, niečo sa chystá a bude len lepšie. Teplejšie. Pohodovejšie.

Zas štebotajúce vtáčky a všadeprítomná láska medzi nami. No nie presne medzi nami, keďže medzi nami znamená ja a niekto... A ten niekt ozatiaľ nie je. Ale bude. Sľubujem si. Už naozaj... Coming soon . A sľubujem si viac futbalu, pracovných a outdoorových aktivít. Nielen počítač a ostatné pičovinky brzdiace môj osobnostný rozlet. Dá sa?

 Denník
Komentuj
 fotka
krtek  4. 3. 2009 11:46
To si slubujem aj ja.
Uz chcem jar.
Ta zima je odporna.
Napíš svoj komentár