Čo si budem navrávať. Najkrajšie zo všetkého sú prvotné okamihy pri spoznaní sa s partnerom, ktorý pre nás predstavuje vysnený ideál a pržívanie láskyplného vzťahu. Spolu s novým partnerom sa vznášate na krídlach lásky a vášne, vychutnávate si dotyky a horúce bozky, ktorých sa nedokážete za žiadnu cenu nabažiť. Neprejde deň aby ste naňho nemysleli a nechýbala Vám jeho prítomnosť.

A práve bozky sú tým najkrajším a najdôveryhodnejším prejavom partnerskej lásky, aký môže v dejinách ľudstva existovať. Bozkávanie uvoľňuje hormóny šťastia, ktoré prospievajú nielen nášmu zdraviu, ale aj dobrej nálade a my sa vznášame na samotnom vrchole blaha. Pritom vôbec nezáleží na technike akou sa bozkávate. Omnoho dôležitejšiu rolu hrajú Vaše city, pocity a emócie, ktoré si počas tohto čarovného okamihu naplno vychutnáte.

Stačí ak zapojíte vlastnú fantáziu a zasvätíte do boja aj svojho partnera. Nemusíte byť hotovým majstrom, či dokonca preborníkom, ktorým je veru málokto z nás. Ak sa skutočne milujete, dostatočne sa poznáte a plne si dôverujete, všetko pôjde akoby po masle a obaja budete maximálne spokojní.

Nestačí sa však bozkávať iba raz za čas a vravieť, že to nie je vôbec podstatné. Toto tvrdenie je nesprávne a nie je ani trochu na mieste. Čím častejšie a vášnivejšie sa spolu budete bozkávať, tým bližší a vzácnejší si navzájom budete. Obnovíte a naďalej budete pestovať vzácny pocit nádhernej zamilovanosti, ktorý však netrvá večne.

O dôvod viac, prečo sa venovať tejto krásnej praktike plnými dúškami a nezanedbávať ju. Ak Váš partner zaostáva a nemá sa akosi k činu, preberte iniciatívu práve Vy a prekvapte ho vášnivým útokom, ktorému zaručene neodolá a nepovie nie.

Navyše, ak do hry zapojíte aj svoje ruky, ktorými sa mu budete pohrávať s vlasmi, alebo ho hladkať na chrbte, bude v siedmom nebi a maximálne spokojný. Svoju spokojnosť s jeho výkonom môžete posmeliťaj pochvalou, či sladkým vyznaním, ktorému určite neodolá.

Nemusíte sa stále bozkávať len na ústa. Bozkávanie je krásne aj na iných miestach ľudského tela. Čo tak vyskúšať ušné lalôčiky, nos, čelo, krk, brucho, kolenné jamky, či zápästia?

Fantázii sa medze nekladú a pre mnohé zamilované páry predstavuje práve bozkávanie omnoho viac než samotné milovanie. Poznáte preto dôvod prečo sa vzdávať tohto druhu potešenia.

Ja nie! A ako ste na tom Vy?

Čítajte viac: » mariacicmanova.blog.sme.sk/c/186153/Najkra...

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  20. 1. 2010 16:36
až na lalôčky, tam je moja láska trošku háklivá, že jej bafnem do uška ale inak sa bozkávať dá aj ine ak ste sami
Napíš svoj komentár