Je to úplne jednoduché. Na úvod ďakujem(e) (ne)známemu sponzorovi za nový dizajn TS.

Takže vidíte novú TS. Je odo mňa. Kliknete na ňu a možno sa po dlhšom načítavaní aj skutočne otvorí. Je v nej zvyčajne usporiadaný zhluk písmen, čísel, ďalších grafických znakov, či znamienok. Písmená môžu tvoriť, vety, myšlienky, zámerné, či náhodné slovné spojenia, slovo, alebo sú to iba samotné písmená. Pre zjednodušenie si nerobím starosti s diakritikou, teda písmen môže byť 26 a sú to tieto: a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,,m,n,o,p,q,r,s,t,u,v,w,x,y,z. Môžu sa vyskytnúť aj ako veľké tlačené (A...Z), čo by vám však nemalo robiť väčšie problémy. Čísel môže byť ľubovoľný počet v ľubovoľnom poradí, používam však iba nasledovné arabské číslice: 0,1,2,3,4,5,6,7,8 a 9. (Rímske číslice viď vyššie pasáž o písmenách). Ostávajú ešte znaky, všetko sú iba z dielne bežnej klávesnice. Za smajlov nenesiem žiadnu zodpovednosť, lebo to programovali iní a tým určili, že presne stanovená kombinácia znakov vytvorí nejaký priblblý ksicht.

Teda keď už viete, čo asi bude TS obsahovať, môžeme pokračovať návodom, ako ju treba reálne čítať. Čítame sprava doľava, odhora nadol. Čítame písmená čísla a znaky, ako som ich uviedol vyššie tak, ako po sebe nasledujú. Nezamýšľame sa nad nimi, ani v nich nehľadáme žiadny zmysel! Dôvodov je viacero, spomeniem hlavné:
1. Nemuseli by ste ma pochopiť.
2. Mohli by ste ma nepochopiť
3. Mohli by ste TS odo mňa prisúdiť iný význam/zmysel, ako som im chcel dať ja.
4. Mohli by vás raniť/zarmútiť/sklamať.
5. Mohli by vás šokovať alebo vyviesť z miery
6. Mohli by vás potešiť/rozveseliť. Toto je jediný prípad keď sa akceptuje hľadanie významu mojej TS, ale tiež neschvaľujem, lebo TS od m1k3 tu nebudú vždy a musíte si nájsť vlastný zdroj zlepšovania nálady.

 Návod
Komentuj
 fotka
55lienka  10. 4. 2008 10:23
Tak ty mne osobne vzdy zlepsis naladu.
 fotka
verculka89  10. 4. 2008 10:27
dakujem za teoreticku cas...



Konecne chapem tým znakom co tam mas...
 fotka
tomas  10. 4. 2008 10:38
hehe to je dobre
 fotka
qirqi  10. 4. 2008 10:42
.. ..tstststsss...
 fotka
tashira  10. 4. 2008 14:42
no prakticku cast mam za sebou skor ako teoreticku...snad bude mat niekto to stastie a objavi tento navod skor ako od teba dostane rp
 fotka
chipska  20. 4. 2008 12:44
ty študuješ filozofiu?
Napíš svoj komentár