Takže ako sme sa už naučili v prvej časti, mojim TS nedávate žiadny význam ani v nich nehľadáte žiadny zmysel, jednoducho ich IBA prečítate také, ako sú. Teraz uvediem pár ukážok tajných správ, ktoré som poslal (všetko bez súhlasu adresáta samozrejme)

1. Konecne po bande fetakov a psychopatov citam nieco normalne. Darmo, vek sa nezaprie.

Čítame: Konečne po bande feťákov a psychopatov čítam niečo normálne. Darmo čiarka vek sa nezaprie. Žmurkajúci smajl.
Dočítame TS a koniec ideme na ďalšiu. Nezamýšľame sa nad tým, že kto je tá banda feťákov a psychopatov, či takú bandu poznáme, alebo nebodaj ju tvoríme my sami, neuvažujeme kto je vlastne „feťák“ a určite nehľadáme definíciu psychopata! Takisto nerozmýšľame aký slovný druh je „darmo“, že pán Darmo bol riaditeľ STV, ktorého nahradil Igor Kubiš, a nech vás ani náhodou nenapadne zamýšľať sa nad vekom a nad tým, ako sa vek môže alebo nemôže zaprieť.

2. too rad citam ano Ba tipujes dobre, ja spim ako tak ale asi tolko kolko treba a mam vkuse dobru naladu. vzdy

Čítame: To rád čítam jednoduchý smajl Áno čiarka Ba (vo význame Bratislava, hlavné mesto SSR) tipuješ dobre čiarka ja spím ako tak čiarka ale asi toľko čiarka koľko treba a mám vkuse dobrú náladu bodka vždy žmurkajúci smajl

Dočítame a ideme na ďalšiu, od iného, krajšieho a lepšie píšuceho birdzáka. Nerozmýšľame že či a čo rád čítam, ako dnes môže existovať človek čo rád číta. Neuvažujeme ani nad tým aké skazené je naše hlavné mesto, ani koľko vlastne spím, s kým zvyčajne spím a ani sa nesnažíme rozmýšľať koľko treba spať. A už vonkoncom sa neodporúča rozmýšľať prečo mám vždy dobrú náladu a navyše aj v kuse. (Môže byť nálada v jednom kuse? – vidíte tak toto nerobte)

3. O 10 rokov asi tak sa spamata

Čítame: o desať rokov asi tak sa spamätá.

Nič viac tam napísané nie je, to je úľava že dotyčný adresát bol ušetrený od mojich litánií. Môže správu vymazať. Nech vám ani vo sne nenapadne rozmýšľať čo bude o 10 rokov?!?!?!?
Opovážte sa premýšľať aký dlhý je vlastne rok, čo robíte 365/366 dní, alebo násobiť to desiatimi rokmi. Zakazujem vám uvažovať prečo som tam dal o 10 rokov a nie o 12, alebo o 7. Je to iba obyčajné dvojciferné celé číslo jednotka a nula. A máte prísny zákaz dumať nad významom slovesa spamätá. Určite to nerobte pri čítaní mojej TS.

Ďalšie/bližšie konzultácie poskytujem osobne v medickej záhrade vždy piatky medzi 15.00 a 15.30, treba vopred dohodnúť, alebo ma kontaktujte na ľubovoľnom čísle. Howgh.

 Návod
Komentuj
 fotka
tashira  10. 4. 2008 14:54
hm
 fotka
verculka89  10. 4. 2008 19:46
posledna veta ma dostala...
 fotka
kikanka  14. 4. 2008 17:05
mas gecove blogy sa mi lubia
 fotka
fararka  17. 4. 2008 21:10
Bomba Som sa nasmiala, dobre píšeš I. aj II. časť sú totálne super!!!
 fotka
mirusia  18. 4. 2008 14:45
fajn, ked od teba raz dostanem ts tak budem vediet ako ju citat
 fotka
evenie  18. 4. 2008 15:43
tak to bolo dobreee nezamyslam sa a suhlasim s dostanim z poslednej vety peckove
Napíš svoj komentár