Pozante tie dni, keď sa vám stále menia nálady?Keď napreď máte chuť každého vyobímať, vy pusinkovať a o pár minút sa stratiť do zabudnutia?
Ja práve taký pocit mám.Ešte pred pár minútami som trpela pocitom štastia.Všetko čo sa stalo mi dávalo zmysel , všetko bolo pre mňa krásne a teraz?Teraz nič nie je krásne, teraz vidím všetko čierno-biele...a prečo?Veď pocity štastia či smútku musia niečo vyvolať, nie?
..no aj vyvolalo..slova..ako velmi vedia slova ublížiť a spôsobiť chaos v duši, ako vedia rozprúdiť cele telo a spôsobiť myšlienky že všetko čo robíte zle a hlavne keď tie slova, ktoré su od toho koho máte za najbližšieh d namilšej vašej osoby, konkrétne pre mna je to mama a preto jej slovička ma zabolila..tým viac že včera sme mali menšiu slovnú vojnu a tá spôsobila to, že všetko sa bere zle a všetko čo tá druhá robi je zlé.. a ako sa to začalo dnes?
...sedela som pred telkou a pozerala .Mama sedela vedľa mňa a zrazu počula menší zvuk, ktorý pochádzal z mojho mobilu.Vybroval.Mal stíšene zvonenie, a aj tento podnet vyvolal to čo vyvolal.Maminas začla hromžiť a nadávať .ze som nezodpovedná, že neviem ako náhle prisť domov si dať mobil do prevádzky.Zahrnula ma otázkami :načo je ti mobil?Kedy sa ti už konečne niekto môže dovolať?
..ja som mlčala a počúvala.Nerobila som xichty ani nič iné..nechcela som situáciu zhoršiť ako včera ked som sa ozvala a na nábožku som sa uťila že odpovedať na spätnú väzbu nie je dobrá vec.Ze máme byť ticho a za to čo sa dozvieme ešte podakovať..a tak som mlčala..a možnoo aj to vyvolalo to že ma mama z uplnym hnevom vyhodila z izby...kvoli mobilu, ktorý mal vypnuté zvonenie..
..ako vidím pokus o to aby sa predišlo hádke vie pekne stroskotať a tak som s maminou na tom istom bode mrazu ako včera...
..včera mraz vyvolali slová a teraz ticho ..tak ako sa mám zachovať aby nebola žiadna hádka?

 Blog
Komentuj
 fotka
matqa  22. 10. 2007 19:44
Kvôli takej blbosti sa tvoja mamina nahnevala??? To aj moja mama robieva. A preto sa so mnou teraz nerozpráva.. Už týždeň...
Napíš svoj komentár