Mato Konrad je podľa môjho osobneho uváženia totalny cvok.Neviem prečo dnešná mládež tak uznáva emákov. Chápem, ke´d je niekto homosexuál ale EMO nechápem. Podĺa mňa to nieje normal keď si ľudia režu žily a plačú a celé to fotia. Nuž ale toto sa asi diefčicam páči preto uznávaju toho koňa.On si je podľa mňa vedomý, že má takú obrovskú podporu od pubertačiek, preto je taký strašný frajer.

nejaké 12 ročné dievča dostane mobil s 300 SK kreditom. Ešte neuvažuje že koĺko námahy stalo jej rodičov aby zarobili peňiažky na mobil a tak s chuti žačne posielať prázdne SMS na známe štvorčíslie. Minie na neho celý kredit a čo z toho?Aj tak ho v živote nikdy neuvidí, možno tak na nejakej autogramiade alebo tak. a prachy su v čudu.Ale mne je to jedno, niesu to moje peniaze.

Neviem čo sa vlastne dievčatám páči na ňom lebo spievať nevie, pekný neni(ale keď si myslia že obliecť sa celý do čierného a ma´t vlasy takee dlhe že mu slzia oči), vyjadrovať sa nevie.
Isto si pomyslíte, že mu závidim.No není to tak! Ja ho skôr ľutujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
rijanqa  5. 11. 2007 19:01
Oooo uznávam tento blog. Síce som dievča, jak ostatné, ale neuznávam Emákov ani takých kktov, ako je Maťo Konrád. Podľa mňa to nevie ani spievať, ani vyzerať. Preto potlesk pre tento blog, ale ja Konráda z duše nenávidím
 fotka
monymony  5. 11. 2007 19:23
Mne je taký nesymnpatický
 fotka
hipi  5. 11. 2007 19:54
Ja nechapem co este v superstarrobi dufam ze vypadne-.lebo pojdem osobne vystrielat pubertacky..
 fotka
luis_wonder  5. 11. 2007 19:59
wow ja som myslel ze mi budu chodit vygrazne komenty
 fotka
rijanqa  5. 11. 2007 20:33
Asi si sa pomýlil iba niektoré ti budú tuto hundrať



Pubertiačky som hrozné, nemajú štýl
 fotka
luis_wonder  5. 11. 2007 20:39
 fotka
saddath  5. 11. 2007 20:55
booozeee 100x omielane...neviem odkial mate ze je emo...ja ho neobranujem,,,,ale pekne mi to uz leze na nervy...kto hovori ze si reze zily a je emo?
 fotka
luis_wonder  5. 11. 2007 20:58
ved on sam povedal ze je EMO ne?
 fotka
luis_wonder  5. 11. 2007 21:32
On postupil dalej.... zabral miesto mohol postupit niekto iny mal vyletiet
10 
 fotka
matus33  6. 11. 2007 14:58
Mno mozno autor bude trosku prekvapeny lebo ja ho tiez nejako velmi nemusim ale: Vyjadrovat sa vie, keby mal kratke vlasy tak by vyzeral ako debil(podla mna by sa mu nehodili), o tom ze si reze zili dost pochybujem lebo potom by mal ziavne stopy na zapesti, plakat urcite neplace kedze vsetci sutaziaci vravia ze je stale vesely a po nociach ked ho nik nevidi to uz by nebolo "cool" aby plakal. Podla mna pocuva iba EMO hudbu a paci sa mu ten styl obliekania. A predsa ked sa mi paci cierny sveter, nebudem nosit zeleny. Spievat vie, ale na tuto momentalne 7 najlepsich podla mna nema takze plne suhlasim o prebrati miesta napr. takej Natalii. A za tie 12 rocne brzdy tiez nemoze. Ked nemaju rozum co uz s nimy nemoze kazdej osobitne otvorit oci.A ta ruza to bolo kolo balad to mu podla mna nadelila rezia. Kedze nepozeram magaziny Superstar iba finalove vecery o frajerine neviem povedat nic, v tych kratkych stupoch sa mi nezdalo zeby nejak machroval. Tot hadam vso. A teraz cakam pre zmenu kritiku ja
11 
 fotka
matus33  6. 11. 2007 15:01
Aj by som v tomto mojom prejave pouzil diakritiku ale nemam slovensku klaves v compe
12 
 fotka
sylinn  6. 11. 2007 22:20
ehm...Maťko Konrád..nie je cvok po 1. nie je emo...



2. ja nechápem prečo ho všetci tak buzerujú čo im spravil ? Nič...!



Iba vystupuje v SHS s spieva.. No a čo ? Je to protizákonné, keď do SHS príde punkáč s čiernymi dlhšími vlasmi, v čiernom oblečení s kravatou a zaspieva si? šak ho nechajte žiiiť preboha vás prosím nič vám nerobí, tak neviem prečo doňho stále džubete.. posúpil.. NO A ČO ?? má svojích fanúšikov, ktorí mu posielajú hlasy.. a vy začnete na nic že: bože vy ste hluchí a trápni a nenormálni, že mu posileate hlasy...



Ehm.. Sú ľudia hluchí zato, že sa mu nepodarili doteraz 2 pesničky? Keby NEVEDEL spievať, porota ho neposunie ani do divadla, nemyslíte ?



fajn, ja som skončila, len toto som chcela.. tento blog som si ani nečítala stačil mi začiatok vety...



13 
 fotka
luis_wonder  19. 11. 2007 16:36
ja som tymto blogom chcel povedat ake su pubertiacky sproste a akych idolov si volia...
Napíš svoj komentár