Ahoj svet,

len v krátkosti.

Kráčaš, kráčaš, spadneš, postavíš sa, kráčaš, zakopneš, narovnáš sa a kráčaš...

Toť moja životná filozofia.

Sakra, veď fakt nik nesľuboval, že ten život bude ľahký. Ty bojuješ ako o život, počas bežného dňa to máš chuť minimálne 4000x zabaliť a vzdať. Pokiaľ si riadne silný človek, nemusia si ľudia všimnúť tvoj boj. Páči sa mi výrok jedného staršieho pána: „Sral ci pes na snahu, keď výsledky ňet!“

Svet je plný motivačných citátov a podobných vecí, prečo? Každý človek má svoj boj a každý hľadá motiváciu, prečo ho vybojovať (len potom nájde a vôbec bude ochotný hľadať spôsob, ako ho vybojovať). Niekto možno skúša prestať fajčiť, iný sa snaží nevybuchnúť na svoju polovičku za každodenné odkladanie topánok, niekto sa zmieruje s tým, že bude 12 hodín pod neónkami vykonávať svoju prácu, za ktorú dostane na konci mesiaca výplatu Niekto sa učí povedať nie vtedy, keď je to vhodné, iný bojuje s čokoládou, niekto s tým, ako osloviť dievča, ktoré sa mu páči alebo povedať najlepšej kamarátke, že ten nový účes je dosť nanič...

Dnes ma motivuje feedback. Zároveň sa snažím nerobiť to kvôli tomu, skôr z princípu. Je fuk, že 99 ľudí vidí len zlyhania, keď pre toho 1 to má zmysel a význam, vtedy vieš, že máš pokračovať. 99% mojich priateľov nebude tušiť ani o čom hovorím, ale KiK to bude vedieť!!!

A potom, keď budem chcieť vzdať ten svoj boj, spomeniem si na nich a budem vedieť, že moje víťazstvo je aj ich víťazstvom.

A teraz mi povedz, je láska o tom zomrieť pre niekoho?

Podľa mňa nie. Podľa mňa je láska žiť pre niekoho.

A byť ochotný MENIŤ SA pre niekoho... to je ťažšie a hodnotnejšie, než ochota zomrieť.

P.S. Keď človek vytrvá a vstane dosť veľa krát, bude silnejší než ten, čo nikdy nespadol. A hlavne bude vedieť pomôcť tým na zemi svojou skúsenosťou. Lebo vie, aké je to vstať zo zeme na rozdiel od toho, kto nikdy nespadol.

Vďaka

Pekný deň!

L.

 Blog
Komentuj
 fotka
marcello111  15. 6. 2016 22:07
veľmi pekne a hlavne múdro napísané...
 fotka
johnysheek  15. 6. 2016 23:08
ano, velka pravda.. dlhe roky som ku nej spel. nie je tazke umriet za niekoho.. ovela tazsie je zit ci trpiet..
 fotka
lucka511  11. 9. 2016 22:36
Napíš svoj komentár