Vianoce, cas ktory chce kazdy stravit so svojimi najblizsimi (pravda, ak takych ma..)Kto by ich nemal rad? Ja Vianoce zboznujem, vona zemiakoveho salatu, kolacikov, ktore sa pecu len na Vianoce, opekance (ktore nikdy nesmu spadnut na zem, lebo to prinesie nestastie - aspon to tvrdi ocino..ale treba mu verit) a ovocie.

No najdu sa aj taky, ktory nemajú az tak radi Vianoce..

Mala som jednu spoluziacku, ktora mi tvrdila, ze ona nema rada Vianoce, pretoze sa jej vzdy nieco na ne stane. Nikdy jej to proste nevislo tak ako to chcela ona. Najhorsie si myslim, ze to bolo ked sa na Vianoce dostala do nemocnice - zapal slepeho creva, tak tam stravila stedry vecer a jedla len tekute jedlo, takze ziadna kapustnica, zemiakovy salat a kapor..

No ja mam rada Vianoce, pretoze sedim doma, pozeram otrepane rozpravky, a cakam kym bude vecer aby som sa mohla riadne najest..

No najradsej mam polnocnu svatu omsu, ktora ma osobite caro..Ta omsa je podla mna najkrajsia za cely rok, pravdaze kazda je dobra, ale ta ked prisiel nas vykupitel na svet, ked lezal v mastali na sene a prisli ho pozriet traja krali, ked usli pred herodesom do egypta a tak. A najkrajsie na tom je ked sa spieva Ticha noc, svata noc..

Ked som bola mala aj so sestrenicami sme zvykli chodit do kostola cvicit jaslickovu, nejaku scenku, alebo basnicku sme tam rozpravali a nasi rodicia ked sa na nas prisli pozriet mali z nas radost (aspon dufam..)No uz som velka.. skoda..

ale uz sa aj tak tesim na Vianoce, ved to uz zachvilku zacne ked pojdeme do hypermarketov budu vyzdobene a na nas dopadne to vsetko krasne co nas na Vianoce ma napadnut..

Takze uz kupujme pomaly darceky pre nasich najblizsich aby z nich mali radost..

 Blog
Komentuj
 fotka
keco  20. 10. 2007 19:44
ja budem mozno cez vianoce v robote a to mam rodinu (matka, foter, sestra)
 fotka
zuzzynka  20. 10. 2007 19:57
prosim preco pises teras o vianociach??
 fotka
xi  20. 10. 2007 20:06
tiez mam pocit, ze ja na to trochu skoro. no a spojenie hypermarket a vianoce, tak z toho srsi fakt ta prava vianocna atmosfera.
Napíš svoj komentár