Snažila som sa. Snažila som sa svojimi blogmi na niečo poukázať. Na niečo, čo chcem, aby neostalo tak ako je, aby sa to zmenilo. To niečo je veľmi, veľmi veľa vecí. Každý blog som sa snažila napísať, aby to niečo hodné pozmenenia bilo do očí. Ale nestalo sa... všetka námaha bola zbytočná, pretože som zistila, že nech sa ľudia hocijak sťažujú na všetko možné, zmenu nechcú...

Viem, že moje blogy často vypálili úplne ináč , ako boli myslené. Každý kto si prečítal jeden, dva a zrovna mu môj štýl písania nesadol, snažil sa na každom ďalšom nájsť niečo zlé. Presnejšie povedané, na tých blogoch bolo zlé všetko. Od začiatku až po koniec.

To, čo ma prekvapilo najviac je to, že moji najväčší kritici si tie blogy ani len neprečítali. Keď som sa ich po dlhšej dobe opýtala na názor jedného blogu, kritik K mi povedal, že on moje blogy vôbec nečíta, že on sa na taká zgerbu ani len nezpozrie. Ja sama som mu poslala link, kde mal komentár. Veľmi stručný, obsah bol zameraný len na jedno: neobjektívne kritizovanie.

Každý mi vravel, aké sú tie blogy hrozné. Samozrejme, našlo sa pár ľudí, ktorí mi povedali, že aj oni súhlasia s mojimi názormi, no táto kôpka ľudí sa pri odporovateľoch doslova stratila.

Je mi ľúto, že to všetko tak zle dopadlo. Je mi ľúto, že každý hľadal v mojich blogoch len to zlé. Ja som vôbec nechcela a nemala som v úmysle buzerovať alebo len bezcieľne kritizovať niečo, čomu sa vôbec nerozumiem. Chcela som tými blogmi poukázať na pár vcí, ktoré sú podľa mňa trochu zvrátené a nelogické, no aj tak tomuto svetu. No takmer nikto zámer mojich blogov nepochopil. A to je mi ľúto. Veľmi ľúto.

Tiež je mi ľúto, že ma nakoniec všetka chuť písať tie blogy. A robiť niečo so sebou, so svetom okolo seba. Pretože ako som už raz povedala, len z kritiky sa žiť nedá...

Ako môžete chcieť zmenu, ak sa sami nedokážete zmeniť?

 Blog
Komentuj
 fotka
malapohroma  21. 9. 2010 19:33
aj toto sa stava

a ja to dobre poznam..
 fotka
rainbowwarrior  21. 9. 2010 19:34
Ako môžete chcieť zmenu, ak sa sami nedokážete zmeniť?







Áno, aj ja to poznám...
 fotka
motorbreath  21. 9. 2010 19:46
pekny blog, ale takto - Viem, že moje blogy často vypálili úplne ináč , ako boli myslené - skus porozmyslat precitat si niekolko krat a riadne skontrolovat ci tam nie su dva zmysly, predtym ako blog zverejnis. Druha vec, ak chces kritizovat kritizuj, ale snaz sa to tak jemnejsie, v hadankach, pochopia to potom mozno len niektori, ale myslim ze povacsine to budu ti co sa ich to bude tykat.

Tretia vec, ak je tvoj sen pisat a zmenit svet, tak sa ho nevzdavaj
 fotka
overexcitedgirl  21. 9. 2010 19:59
Vieš čo? .. k tvojim člankom odhľadne tč, blogov v top a neviem čo všetko ešte som sa nevyjadrovala.. mám na to svoj názor a nemusela si to rozpitvávať..



ALE tie rozhovory, čo si písala, sa páčili veľa ľudom, bol to dobrý nápad.. tiež sú veľmi pekné príbehy čo píšeš, naozaj sa mi páčia..



takže, moja rada (Aj ked ju samozrejme nemusiš brať), vykašli sa na kritizovanie vo svojich blogoch a píš to, čo sa páčilo ľudom a myslím, že aj teba bavilo (ved asi by si nerobila rozhovory, keby ťa to nebavi, všakže?)
 fotka
paaloo  21. 9. 2010 23:52
najmudrejsia myslienka:

pretože som zistila, že nech sa ľudia hocijak sťažujú na všetko možné, zmenu nechcú...

a potom si to preved do toho, v akom bordeli zijeme, v akej chudobe zijeme, akych sefoch tam hore mame atd..

niektori ludia su natolko blbi, ze maju v pake, odkuruju, strapnuju tych, co nieco chapu, co nieco vidia inak ako ti dajma tomu "menej inteligentni" a nedokazu to ti blbsi pochopit... proste neries to.. svoje myslienky prejavuj... blog je len blog... su ich miliony a jeden clovek sa strati medzi ostatnymi... to by si musela pisat nejake mega blogy, ktore by sa pacili kazdemu stupnu inteligencie...

napis knihu, vydaj ju, tam zaujmas mozno viac.. a mozno budes uznavana...

ano clovek, ktory na vsetko kyda a strapnuje je pre svet ovela menej, ako clovek, ktory chape a vidi veci tak ako ostatni nie... a ten co kyda bude zatrateny /ak nespravi nejaku giga medialnu blbost/ a ten co myslel spravne, bude mozno uznavany (ak sa nestrati medzi ostatnymi, a na to treba vela namahy...)



...ked budes pisat len to, co sa bude pacit vsetkym, budes mega uznavana, budees "celebrita".. ale nebudes to ty.. budes len vytvor ludskej spolocnosti, komercia alebo nazvi si to nejako...

ked budes pisat a hovorit len tak, ako to ty vidis a citis, budes sama sebou a vytvoris si svoj vlastny jedinecny a charakteristicky rukopis... a stanes sa umelkynou



peace!
 fotka
greendgirl  23. 9. 2010 18:32
mne sa tvoje blogy strašne páčia a píšeš veľmi pekne!
Napíš svoj komentár