A uz to mame za sebou. Nasu skvelu stuzkovu. Boze este by som si ju zopakovala, bolo tam uplne super.

Celej stuzkovej predchadzal mesacny stres, nacvicovanie programu, hadky s druhou triedou, same vybavovacky a dohadovacky. Ale v momente, ked sme vstupili do nadherne vyzdobenej saly vyobliekani v najkrajsich satach a oblekoch, krasne ucesani a upraveni, vsetok stres z nas opadol.

Zvladli sme dlhe prihovory i stuzkovanie. Po stuzkovani boli spokojne hlavne baby, ze ani jedna nespadla zo schodov ani na ceste na podium. V strede riaditelovho prihovoru sa Marek na mna otocil a :"Gaudeamus igitur .. co ide dalej?" Ja som nemohla som sa musela zacat smiat. Ale nakoniec sme ho odspievali celkom dobre .

Pri pripitku sme sa dohodli, ze ostaneme stat v radoch ako sme boli. No ako sa povedalo "na zdravie", cela nasa trieda sa zgrupila a kazdy si chcel strngnut s kazdym. Nastastie to netrvalo dlho, kedze je nas tak malo.

Po "oficialnej" casti nasledoval nas program. Rychlo sme sa museli prezliect do kostymov, to bol riadny zhon a stres v satni. Vtedy sa mi aj naramok podarilo stratit, no vobec neviem ako a kedy.

Linda so Zuz tancovali brusne tance a sest bab im robilo pozadie s horiacime faklami. Nik nevedel, co tam mame s nimi robit tak sme vacsinu casu len stali a nerobili nic . Ale super to bolo, uplne nadherne ich odtancovali. Mon s Rudom tancovali tango, tiez uplne skvelo, akurat koniec im nevysiel, ale nevadi. Styria nasi chalani robili "gumkacov", riadnu parodiu na vsetko. Tancovali take kraviny, uplne haluze, ani neviem kto to vymyslal. No riadne sa na tom vsetci nasmiali. Nakoniec sme vsetky baby a sest chalanov tancovali remix na ABBU. Najlepsia bola Zuz, robila Madonnu, riadne tancovala v leginach a bodoch . Chuda musela si predtym drbnut par poldecakov, aby tam vobec isla.

Nakoniec nasledoval rodicovsky a profesorsky tanec, riadne som ockovi postupala po nohach hehe . No a potom sme sa pekne napapali a konecne sa mohla zacat poriadna zabava .

To bolo uplne skvele, vsetci sme spolu tancovali, zabavali sa, chalani tancovali tango s ruzami v ustach, aj triedneho sme riadne povykrucali.

O polnoci sme rozbijali casu, dali sme ju do tasky, aby neboli crepy na zemi a Peto prisiel a vsetky ich vysypal . Ale ten bol riadne spity, chlapec mal svoj svet a riadne si ho uzival . Nakoniec sme triednemu dali darcek, hodinky, dufam ze sa im potesil .

Po polnoci sa vacsina bab poprezliekala a vyzula, ja som sa nemala do coho a tam som celu noc bola bosa s obliatymi satami od sampanskeho . A nakoniec sme do rana tancovali, pili a zabavali sa. Dokonca sme si sami spievali este dost dlho aj ked DJ prestal hrat .

No tato stuzkova bola uplne skvela, najsamlepsia aka mohla byt. Urcite by som si ju este zopakovala, nemala chybu. Skoda, ze sa uz skoncila .. ale teraz sa mozem tesit na dozvuky ..

 Blog
Komentuj
 fotka
srdce1357  23. 11. 2008 17:15
wow znie to fajn a mali ste s partnermi, či bez?
 fotka
dreamagall  23. 11. 2008 17:28
dosť haluz ze ja som tiez napísala blog o stuzkovej a dala som tam rovnaký nadpis

no čo, múdre hlavy myslia rovnako...
Napíš svoj komentár