Sem tam sa stane, že sa na mňa obrátia potencionálni stopiči financií veľkých najivcov s malými vreckami. Väčšinou sú to poisťovací agenti, ale aj iný sprostredkovatelia najfantastickejších produktov. Priznám sa, že tiež som sa tomu venoval, ale ľudí som neotravoval, len v rámci samoedukatívnej formy. Čestné pionierske.
Teda možno kedysi aj áno, ale to bol iný job, len nevinné fotografovanie.
Dnes mi volal chalan z T-mobile s tým, že má pre mňa výhodný balík. Neviem ako prišiel k môjmu číslu, povedal som mu, že som u iného operátora a nemienim to meniť.
Snažil sa byť neodbytný. Ponúkol sa, že mi pre porovnanie vysvetlí o čo ide, tak som ho nechal rozprávať. Položil som mobil na stôl, prehodil na repro, robil si svoju robotu a nechal ho bežať do pozadia.
Nakecal toho veľa, trvalo to niekoľko minút. Potom sa spýtal čo na to poviem.

○ Tak čo na to poviete?
♠ Bananas by bolo lepšie pomenovanie operátora, ale to už je v pasé.
○ Prepáčte, prosím?
♠ Nie že by som pribral do pásu, s tým som sa nikdy pasovať nemusel, ale v pásovej výrobe by som nikdy robiť nechcel, stačilo ako mi to raz stiahlo oblečenie aj s kožou. Mám rád dyňu a na ruky je najlepšia solvína...zase ťa, zase mňa, veď bola na rade Anča... (myslím, že tak nejako)

Druhá strana ostala trochu zarazená, 5 sekúnd sa ticho spamätávala a potom jej došlo, že si svoj život zas zbytočne skrátila o pár minút. A cí bisťu, ako sa snažil. Zložil.
Hmm? Lovec natrafí na lovca a obaja sa stávajú obeťami svojho časopriestoru.
Na ďalší otravný telefonát by som sa mohol hádam aj tešiť.
Môžem tam niekomu vyrozprávať svoj traumatický zážitok z detstva pri jedení huspeniny, v predpoklade, že to bude chlap sa zahrať na homosexuála a navrhnúť miesto na rande..začať vysvetľovať Kirchhoffov zákon, alebo budem len tak napodobňovať zvuky zo zvieracej ríše...možno zarecitujem niečo od Edgara Allana Poea... až kým mi nezložia.

Sposobovanie malých chaosov na odreagovanie raz za čas neuškodí, tak ako aj odveci blog.

 Blog
Komentuj
 fotka
poem  24. 9. 2012 13:05
Juj
 fotka
snehovavlocka  30. 9. 2012 12:52
 fotka
zufalaz  26. 5. 2013 13:03
Napíš svoj komentár