V deviatich objavil v knižnici magazín M&F a nestačil sa čudovať čo za divotvory to tam ľudia na obrázkoch s telom robia. Hltá snímky a články o enormne napumpovaných chlapíkoch, o oslavovaných menách, čo dali svetu novú formu a predstavu ideálov.

Ale vráťme sa kúsok dozadu, tu je ten historický moment. Ešte nie, ešte nie... áá, tu to máme. Brat predvádza pred menším bratom biceps a zasraný sa mu smeje, že mu tam voperovali zemiak. A keď ho tými zemiakmi bránil pred cigánskou tlupou, bol vďačný.

Časom sa údiv zmení na pasiu a čítam na.. cvičím, ergo sum.
Mamo, tato, budem kuľturista!
Ej, bujak budem, bujak..

Z rubrík oprášených spomienok veteránov sa človek dozvedel, že boli iné časy, nie ako teraz... Vtedy to bolo o uznávaní kultúry tela, o plne symetricky vyváženej a vyrysovanej muskulatúre. No kto už teraz z profíkov urobí pózu vákuum? Nemôžu, lebo majú vypuklé bachory a ledva sa hýbu, tie ťažkotonážne stroje. A čím viac, tým lepšie. Dokedy..

Neostáva nič iné, iba zaspomínať na Legendy svetového popu, ktoré podľahli veku, ale veko do ich minulosti je stále s nami. (čo to ten brepce..)
Anyway, žiadny Dávid z mramoru. Tu je prototyp ideálneho chlapa.



Otázka na telo znie: Koho je to telo?
Kto vie, dostane odmenu v podobe svalnatej slabiky la, tučným písmom.

 Blog
Komentuj
 fotka
mrspunk  10. 3. 2013 23:08
preboha spomenula som si na scénu "ej, bujak som ja, bujak" a vypľula som pri tom kávu. ja i môj mokrý monitor a tričko ti ďakujeme
Napíš svoj komentár