V nádeji čumím cez žalúzie, že snáď v tom horiacom byte oproti nikto neostal. Je to moje prianie podstatné? Nie počkať, tí hasiči len prišli odpratať vyvalenú časť stromu z pogniaveného auta. A zrazu niekto poklusom uteká cez basketbalové ihrisko a polícia na aute za ním. Čo do pekla..
Počul som o prípade, kedy pacient odišiel na druhý svet počas reportáže o jeho úspešnej operácii. Výpovedná hodnota stačí stáť na jednom slove.
„Operácia prebehla úspešne, pacient naďalej existuje... moment, exituje. Sestrička, pripravte defibrilátor!“
Ono to už s tou smrťou v živote akosi rátate, hlavne u druhých, neznámych. A niekedy vás zaskočí práve fakt, že niekto neumrel.. Aj v tom filme Agent bez minulosti, o ktorom si mysleli si, že je po ňom, keď ho v tom šírom mori nechali postreleného, ale trochu ich v týchto plánoch v rámci zaujímavého scenára podviedol. Myslím, že celkovo prvý podvod sa mohol udiať práve pod vodou, vyplíva to už z morfologického hľadiska. Niekedy v praveku, ktovie..
Ale mlhavé spomienky už nevedia, či sa naozaj stali, alebo si ich pán neurón nevymyslel. Nie je to ani tak podstatné... hoci..

INZERÁT:
A ak by niekto chcel, mám v ponuke praktizovanie záľub za Ľuba. Akosi ich totiž nestíha a dýcha tiež už len z povinnosti.

Kĺže podvedome po hypoteticky intelektuálnych sračkách. Berie to príliš úzkoprso na to, aby sa na to mohol vykašlať.
Slzy, aj roztiahnuté kútiky sú skropené časom a niekedy sa tie slová javia byť v prekluzívnej lehote prežumpcie neviny. Usvedčenie je vítané.

Včera by som neurobil to, čo som urobil dnes. Proste som to kura zjedol, aj voči výčitke mojho vegánskeho kamaráta. To tak je, slabší sú potravou, ktorá silným sa dostáva. A musím si zohnať nového debila, má zodratý nabíjací konektor. Polhodinu som ten kábel vykrúcal, kým ho začalo nabíjať.
Holt, keď nedobijete svet, tak aspoň baterku.

 Blog
Komentuj
 fotka
phantasia  9. 1. 2014 23:22
stále ešte tak 1893456000 sekúnd na dobytie sveta
 fotka
lubobs  11. 1. 2014 19:07
@phantasia a už to mám zrátané.. čiže len 1893298500 snáď aj veľa
 fotka
phantasia  12. 1. 2014 01:33
tak akurát a možno málinko, nikdy nevieš, aké medicínske výdobytky sa vytvoria za ten čas
 fotka
8410172905355  16. 1. 2014 22:37
nič neboj, baterka je niekedy viacej ako svet
Napíš svoj komentár