Vždy sa ozve v najnevhodnejšej chvíli.

V ten deň mi ešte kamarátka stihla povedať: "Jeb na neho!" a mne nezostávala nič iné ako odpovedať dobre, kašlem na to, len ďalšie pobláznenie. Takých zažijem ešte mnoho. Skutočne som sa cítila ľahšie. Aj keď ma to celé mrzelo.

Keď teraz píšem, bolí ma srdce a tlačia sa mi do očí slzy. Neznášam tento svet! Neznášam! Som plná nenávisti a najviac zo všetkého nenávidím seba. Prečo sa nedokážem aspoň raz upokojiť, zastaviť, zmieriť s tým ako to je?! Chcem stále niečo meniť, ale už nevládzem.

Topiaci sa aj slamky chytá. To som ja. Tá slamka bol on. Jedno ahoj, jedno číslo, jeden úsmev ... Tá voda ktorá ma potopila bol on, jedno priateľské potľapkanie po pleci, jedna baba.


Prečo mi to robí? Nemal sa ozvať, nemal byť milý, nemal byť pekný. A potom neodpíše, neusmeje sa, nemá záujem. Zrazu. Pýtam sa, kde som spravila chybu? Pravdepodobne nikde. To on. Spravil to, čo nemal - prelomil bariéru. Padla a rozbila sa. Ale iba u mňa. Jeho stojí ešte pevnejšia a robustnejšia ako predtým. Už dosiahol to čo chcel, zničil ma, ide ďalej ...

 Blog
Komentuj
 fotka
nessiee  16. 4. 2012 20:54
názov podľa Charlie Straight piesne ?
 fotka
caramel  16. 4. 2012 21:07
 fotka
loveee  16. 4. 2012 21:10
@caramel áno, presne podľa nej
 fotka
acvd43xa7w  17. 4. 2012 13:44
zazivam



CAS. daj tomu vsetkemu cas.
 fotka
teriq  25. 4. 2012 01:05
"...Už dosiahol to čo chcel, zničil ma, ide ďalej ... " akoby som seba videla/počula pred pár mesiacmi.



ako vraví @acvd... čas!
Napíš svoj komentár