Nenávidím to! Vždy keď moji "kamaráti" niečo potrebujú, som tu pre nich. Pomôžem im, vypočujem ich, poradím ... niekedy si dokonca pripadám ako psychológ ... najhoršie na tom je, že ich negatívna energia sa do mňa vždy prevtelí ako nejaký odporný duch!
Mne to však nevadí, mám ich nadovšetko rada, som tu vždy pre nich.

Ale ako náhle od nich chcem niečo ja ... nemôžu. Nestojím im ani za námahu. Nedokážu sa mi prispôsobiť, veď na to som tu ja.

Nechápem, ako môžem vždy natrafiť na takých ľudí. Ale ako moja matka povedala - chyba je vo mne. Všetko je moja vina, že som taká naivná a slepá.

Možno to niekomu znie ako sebaľútosť. Tak ale tento článok písaný nebol. Iba z čistého chvíľkového pocitu...pocitu, kedy nevidíte nič pozitívne.

 Blog
Komentuj
 fotka
domiki25  9. 5. 2011 22:31
domi, strašne dúfam, že tým neodpálim sama seba, ale.....

kašli na takých.
 fotka
acvd43xa7w  9. 5. 2011 23:07
chapem..ale tak myslim, ze pomahat sa ma, aspon to robim aj ja, a ludia sa niekedy uvedomia myslim, ze odmietnut pomoct im je to najhorsie, co mozes urobit.. cize pomahaj im nezistne.. ono ti to uz karma vrati (aspon ja na nu verim)

a prajem ti, aby sa nasli aj priatelia, ktori budu pomahat aj tebe
 fotka
tesska  10. 5. 2011 14:29
zato,že človek má rád,nie je naivný a slepý.nech ti to oplácajú akokoľvek,tým,že im stále pomáhaš a všetko to okolo atď atdˇ,tým si výnimočná úplne. a buď si to uvedomia a začnú sa správať k tebe rovnako,alebo nie,a potom ti za to nestoja.viem aké to je,keď by sa človek sám aj rozdal,no odpoveďou na jeho trápenia mu je len tich
Napíš svoj komentár