Lostinthedark
chlapec
najnedávnejšie lognutie
dnes 17:07
6084 dní na BIRDZi
regnutý od 13. septembra 2008
Singapur a USA samozrejme nemajú žiaden problém s vývojom, ale kto iný ako pojebaný členský štát EU (a imho prirodzene celá pojebaná EU) to hneď zakáže. Európa je fakt v piči.
» www.bbc.com/news/world-euro...
» www.bbc.com/news/world-euro...
8 komentov
1
lostinthedark
4. 7.júla 2024 17:16

Neexistuje navyše spôsob, akým by sa dalo vyčísliť, o koľko možných pracovných príležitostí som prišiel len kvôli podobným super reguláciám v tomto obore, špeciálne čo sa týka GMO. Pracovné ponuky v obore dávajú zmysel v USA, pozriem do EU a tam klasicky holý kokot, väčšinou skostnatené univerzity, ktoré ponúkajú pozíciu na max dva roky, s podpriemerným platom. Ale nezabudnú napísať, že hľadajú mladé motivované talenty. No nejebe im? Však tie im z tohto kokotinca čím skôr ujdú.
2
Potom sa tu vegáni a mäsožravci môžu ďalej hádať o tom, kto je väčší kokot.
4
Považujem za extrémne nepravdepodobné, že by najbližších 10 rokov umelé mäso dokázalo konkurovať reálnemu mäsu, ako kvalitou, tak aj cenou. A nečudoval by som sa, keby sa mu to nepodarilo nikdy za môjho života (a to ešte plánujem žiť dlho).
Samozrejme, regulácie sú zlé a rozhodne som proti nim.
Samozrejme, regulácie sú zlé a rozhodne som proti nim.
5
@unascetic @4 Dobre, ja ti rozumiem a možno aj súhlasím, ale snáď pochopíš, že je stále na mne, či ja som ochotný zaplatiť 3x viac ako bežný konzument za niečo, o čo on nemá ani záujem. Je to moja voľba. Ja som stále ochotný platiť viac za lab meat, pokiaľ by vôbec bolo dostupné. Blokovať ho v momente, keď ešte ani nie je na trhu je tak stupídna pičovina, že ani neviem čo k tomu dodať. Každopádne moja skromná predikcia je, že lab meat, nebyť prijebaných regulácii by skôr či neskôr (a je jedno za koho života) ovládlo trh a mäso pochádzajúce z porážky reálnych zvierat sa stane drahým tovarom.
6
@unascetic @4 Proste aby som to skrátil, umožni mi to aspoň skúsiť, ty si to kupovať nemusíš. To je celé. Ja viem, že nie si proti, ale adresujem to hocikomu, kto je za zákaz.
7
Klídek - pokiaľ je to životaschopné, tak si to cestičky nájde, aj keby proti tomu bolo 999.999‰ populácie.
Alebo tomu môžeš pomôcť, sťa osvietený diktátor - odmietanie lab-meat vyhlásiš za vlastizradu, ktorá sa bude trestať obesením ... ako tunáka:
» www.unitedlife.sk/neo-luddizmus-s...
Alebo tomu môžeš pomôcť, sťa osvietený diktátor - odmietanie lab-meat vyhlásiš za vlastizradu, ktorá sa bude trestať obesením ... ako tunáka:
» www.unitedlife.sk/neo-luddizmus-s...
8
Veď to poznáš ... a děcka italských zemědělců nebudou mít co žrát!
alebo ešte lepšie
nebudou MEAT co žrát !!!
alebo ešte lepšie
nebudou MEAT co žrát !!!

Napíš svoj komentár
- 1 Lytaryta: vyjebanyuchylak imho na 88% vobec není dominik ...
- 2 Lytaryta: I. „Hledá se spolupracovník. Stáří 21 až 40 let, ...
- 3 Azizi: MS v hokeji 2025. Slovensko - dvaja hráči z ruskej! ligy (sme jediní s...
- 4 Tomas5555555: Nechápem ako možte byť bez Krista. To musí byť strašný život veriť tomu že...
- 5 Bumerang: Na čo sa momentálne najviac tešíte?
- 6 3kratadost: Ak sa niekedy budes FAKT velmi nudit, (ne)odporucam pozerat nasledujuce video. (Ne)olutujes! ...
- 1 Mytickaentita: vskutku nikto mi nevie napísať hnusnejšie správy, ako môj ex < 3
- 2 Lytaryta: vyjebanyuchylak imho na 88% vobec není dominik ...
- 3 Uchylakvyjebany: Teala urcite vzrusuju tie velke penisiska, len sa tvari ze nie kvoli tomu,...
- 4 Y4nn4: Ďalší Deň matiek... a ja stále nie som matkou ; (
- 5 Skvrnka: Z tejto bizarnosti mi odpálilo poistky. Kupujem v...
- 6 Lytaryta: I. „Hledá se spolupracovník. Stáří 21 až 40 let, ...
- 7 Azizi: MS v hokeji 2025. Slovensko - dvaja hráči z ruskej! ligy (sme jediní s...
- 8 Uchylakvyjebany: Teal je zasa nadrzany
- 9 Raketak: Myslite ze Teal este stale rumazga doma a berie sick days ? ...
- 10 Teal: Myslíte si, že Braňo sa ešte stále poštieva cez noc? Ja si...
- 1 Mytickaentita: zisťujem, že alkohol mi zhoršuje symptómy bpd, ktoré už teraz bežne za...
- 2 Mytickaentita: vskutku nikto mi nevie napísať hnusnejšie správy, ako môj ex < 3
- 3 Hovado: Hej hou! BZ stretko? Je tu vôbec niekto, kto by sa chcel stretávať?
- 4 Teal: Fico na vojenskej prehliadke v Moskve je zatiaľ najväčšia medzinárodná hanba, akú Slovensko...
- 5 Domek: Dnes ma fakt baví reagovať na statusy a fóra, dajte pls ešte niečo...
- 6 Lytaryta: vyjebanyuchylak imho na 88% vobec není dominik ...
- 7 Teal: Rozjebal som služobný telefón, lebo mi prišlo ako dobrý nápad ho mať v...
- 8 Domek: Ešte 3 dni dozadu som si myslela, ze bodycount je niečo spojené s...
- 9 Domek: @Yourtime myslíš si, že keď mi zakážeš komentovanie na tvojich falusových príspevkoch, ...
- 10 Domek: Občas mi je strašne trápne, ako sa niektorí ľudia strašne snažia byť špeciálni,...