Na Silvestra to už tak býva.Hromadne zapíjame minulý rok.Lásky, kšefty,známky,priateľstvá,a tak.


Volám sa Sonya a mám 15 rokov.S tromi kamoškami som sa vybrala do jedného podniku.Rodičia o tom nevedeli.Nepustili by ma.Mysleli si,že niekde vonku strielam petardy.

Nahodila som nový top.Trošku hrubšiu vrstvu make-upu ako obvykle.Umelé mihalnice.Vlasy vyžehlila.Svojmu odrazu v zrkadle som povedala:Vyzeráš dobre.A s vynikajúcou náladou som vyrazila.


A tak som sa ocitla v boxe,s mojimi kamkami,ktoré sa pripravovali asi tak ako ja.Pili sme zatial len Sex on the beach.Na prípitok som sa totiž musela vrátiť domov.K tomu sme fajčili ružové Blackdevilky.Keď už za dámy,tak poriadne.

Veľa času som strávila na parkete.Zábava bola v plnom prúde a ja som bola omámená z šedej,zafačenej miestnosti plnej prepitých ľudí.Skákala som ako divá.Krútila hlavou a vlasmi.Hojdala bokmi.Bolo mi jedno,že mám opätky,že sa môžu každú chvíľku zlomiť,že sa niekto možno pozerá a dobre sa na mne zabáva,že moje prácne vlasy a prácny make-up budú s prepáčením v piči.Cítila som sa šťastne.Bola som šťastná!


Zaznel slaďák a mňa už prestalo baviť obímať neznámych chalanov.Radšej som si šla odpočinúť do boxu a naniesť Luciin červený rúž.Spolu s Karlou som hodila jeden poldecák vodky.Jeden pred polnocou bude v pohode.Upálili sme pár ružových kamošiek.Kecali a smiali sme sa.Po Karlu si prišiel nejaký chalan.Moc sa mi nepáčil.Išla s ním.



Chcela som si zapáliť ďalšiu,no všimla som si,že sa ku mne blíži jeden chalan zo školy.Tú cigaretu som rýchlo schovala.Nechcela som pred ním vyzerať ešte neslušnejšie ako som vyzerala.Páčil sa mi.Kurva že hej.Už od začiatku roka som po ňom pokukovala,no nikam som sa nenáhlila.Hanbila som sa.A nechápala som prečo.Nestáva sa mi to často.

Prišiel.Nenápadne som sa mu posunula.Nespýtal sa či môže.Rovno si sadol vedľa mňa.Zo stola zobral naše ružové Blackdevilky a zapálil si.Rozosmiala som sa.S ružovou cigaretou v papuli vyzeral fakt smiešne.Drzo si ma premeral,cigaretu zahasil a s iskričkami v očiach mi povedal oďme tancovať.
A ja som išla.


Pritiahol si ma k sebe.Ruky si opieral o môj chrbát,nie zadok.Dýchal mi na krk a voňal.Bol opitý.Dosť,ale nie až tak moc.Cítila som jeho dych,jeho srdce,jeho telo.Slaďák znel asi 3 minúty.Keď skončil,preklínala som dídžeja,lebo pustil nejaké tanečné tuc tuc a na to som s ním tak krásne tancovať nemohla.Zohol sa ku mne,niečo mi chcela pošepkať.Myslela som,že nahodí nejaké klišé,že si krásna alebo niečo také.Nič také,spýtal sa ma,že či s ním nejdem na WC.Každej ovci by asi zažiarili oči a tváriac sa dôležito by na to wecko odcupitali.

Otočila som sa a pohojdávajúc bokmi sa vrátila k svojím kamarátkam.Trošku ma to rozcitlivelo,tak som ich poriadne vyobímala.A to tuc tuc mi už vôbec neprišlo hlúpe. Pozbierala som posledné sily a riadne sa odreagovala.

Keď odbilo 23:30 bleskovo sme sa pobrali domov,za svojimi drahými rodinami.Zvyšok večera som bola moja nálada na bode mrazu.S výnimkou umelých úsmevov pri štrnganí,keď som sa zapájala do rozhovorov a smiala sa na hlúpych vtipoch.


Naši aj s 10člennou návštevou popíjali asi tak do 04:00.Ja som sa pobrala spať okolo druhej,keď sme dopúšťali ohňostroje a situácia sa viac-menej ukludnila.


Zobudila som sa o 11:00 s zvláštnym pocitom v ústach.Neviem,či to bolo alkoholom,alebo tým,že som si neumyla zuby.Hneď som si zapla mobil,aby som si spokojnučká mohla prečítať novoročné priania.Do očí mi udrela sms od neznámeho čísla.V texte stálo:

Som rád,že si so mnou na to WC nešla.Dnes by som sa rád stavil,ak chceš.Šťastný nový rok.Peter.

Tak predsa až tak opitý nebol.Pamätá si!A ja sa opäť usmievam.

 Blog
Komentuj
 fotka
kawanabe  15. 2. 2011 11:46
Ach jaj... Ver či nie, chalan ťa nezavolá na WC, len aby si vyskúšal, či nedáš každému. Poznám človeka, ktorý sa pekne popálil na podobnom chalanovy a ver mi, ty by si to nezniesla ak je z toho istého cesta...
Napíš svoj komentár