Pomaly dosahujem velkos Kosatky dravej... a myslim, ze keby chceli natacat dalsiu cast Zachrante Willyho tak mam hlavnu ulohu istu.

Samozrejme s mojou narastajucou velkostou mi klesa aj sebavedomie a uz sa neviem dockat kedy porodim aby som sa mohla dat do poriadku (hlavne teda moju postavu).

Ale k veci.... kedze moje sebavedomie je na bode mrazu, cakala by som, ze priatel mi ho trochu pozdvihne... no ale on to berie s humorom a robi si zo mna srandu.

Ked ideme hrat bowling... tvrdi, ze on ziadnu gulu nepotrebuje, ved ma mna... ja sa kotulam celkom dobre... no HA HA HA... veeeelmi vtipne akoze vazne =P

Dalej... stojim pred zrkadlom a konstatujem, ze po dojceni mi zrejme ovisnu prsia... co s tym budem robit? Na to mi odpovie... "NO A CO, VED VSETKY MAMY MAJU OVISNUTE PRSIA"...vraj aj jeho mamina ma!.... no chapete to? Ziadna podpora typu: "neboj sa nebudes mat"... To nemoze aspon zaklamat????

Ale asi najviac ma "potesil" tak pred tyzdnom. Nachystala som veci, ktore som mala pozicane od jeho sestry aby som jej ich mohla vratit...a pytam sa ho: "Nepribalim jej tam aj moj zvysny tehotensky test, ked sa uz pokusaju o babo?" A on mi na to ... "to urcite a o 5 mesiacov si budes kupovat novy"....

To mi vyrazilo dych... skocila som nanho (lezal v poseli lebo sa zobudil po nocnej)...a zacala ho skrtit... on sa len na mna usmieval a hladkal mi brusko. Zrejme sa mu myslienka otcovstva tak zapacila, ze si chce hned urobit aj druhe. Ale to v ziadnom pripade!!!!

Neviem ako je to mozne ale niekdy sa mi vazne zda, ze si vobec neuvedomuje, ze toto male stvorenie (ktore by sa malo narodit uz o dva a pol mesiaca) nam zmeni od zakladu zivoty.

Vsetko to berie tak samozrejme... ze budeme mat babo, budeme sa on starat atd. On nema s detmi ziadne skusenosti takze si mysli, ze babatko je ako babika... omrzita tak ju odlozis. Ja naopak ako byvala nanny mam bohate skusenosti s detmi a viem ake je to tazke.

Ked si pomyslim co ma caka, chyta ma panika... hlavne teraz, ked sa mi termin porodu tak rychlo priblizuje.... Mam este takych 7 tyzdnov aby som si stihla vsetko pripravit... lebo od 36 tyzdna tehotenstva mozem ocakavat prichod babatka.

A on to berie s takym kludom az tomu neverim... alebo ze by to len tak dobre hral? Lebo pokial viem vacsina buducich otcov je viac vystrasena ako buduce mamicky....

To by bolo na zatial asi vsetko... ked si spomeniem na dalsie jeho "funny" vyroky tak ich dopisem... zrejme aby som mala pamiatku a nezabudla na jeho humor pocas tychoto zvlastnych dni plnych ocakavania....

Byeee
X X X

 Blog
Komentuj
 fotka
galinka  11. 11. 2007 23:24
Podľa mňa nehrá, ale takýmto prístupom ukľudňuje sám seba
 fotka
martinesko  12. 11. 2007 00:04
podla mna to bude super tatko
 fotka
tommy13  12. 11. 2007 00:10
heh no nemala by si si tak ponahlat porodit, ved vsetky zeny tvrdia ze byt tehotna je pekne tak neviem, inak ty si asi jedna z mala zien ktore chcu aby im muz klamal heh sice to je asi na dennom poriadku: dneska si ale pekna a tak a inak ked cches mat dve deti tak najpradsej hned po sebe.. ak ich budes mat v odstupe tak si poseries cely zivot, lebo nonstop budes musiet vychovavat deti, takto ti odrastu prakticky sucasne, jedno nosi oblecenie druheho a veci sa posuvaju a aj usetrite a tak, a za takych zopar rouckou budete spokojny ze mate deticky a budu dospele sucasne, aj sa spolu pekne zahraju o to menej na ne treba davat pozor a tak no ja viem som chalp ale sak same pozitiva a inak lepsie ked je v klude ako by mal skakat z okna a vytvarat paniku a stres vsetkym....
Napíš svoj komentár