Tak a mame po sviatkoch. Ci sa nam chce alebo nechce, kolace zjedene, darceky rozdane, mnohi si este museli pred Silvestrom odskocit do prace, ale vseobecne osial skoncil a dalsi nas caka.

Tieto sviatky boli pomerne kludne. Klasicka rodinna navsteva, ktoru som si tentokrat vazne uzila, aj darceky potesili. Stedry den bol sice na draka, no vynahradil mi to prichod dobreho kamarata z Prahy a cely vecer s nim a mojim adoptovanym braskom (kamarat) Najskor sme sli na veceru, pak sme si dali doma kafe, uzasne tiramisu, korejsku hrusku (nenormalne velka) aaaa nakoniec nam Peter zahral par skladieb na klaviri. Bol naozaj dobry, co je neuveritelne, kedze nepozna ani noty a stupnicu, hra len podla sluchu a skutocne dobre. Segra (kamaratka) nachytala zlateho stafylokoka. Vecny hypochonder si teraz moze napisat na celo:,,Ja som Vam to hovorila." Sranda je, ze ked ma konecne kvoli comu stresovat, tak len nestresuje. Ach jaj, tieto zeny

Zaroven som urobila svoje "zivotne" rozhodnutie byvat na dedine. Dlho som zvazovala vsetky pre a proti, no nakoniec jednoznacne prevazili plusy. Jednoducho byvanie v meste nechcem. Rodicia debatovali a stavkuju, ci mi chalupa vyhori po tyzdni alebo uz po dvoch dnoch. Tomu sa hovori podpora Uz mam vsetko premyslene a ak to pojde podla planu, do troch rokov budem byvat v sladkom tichu. Priamoumerne domu bude rast aj pocet zvierat a celkom urcite chcem kona (alebo aspon ponika no), takze pride dalsia sekcia, ale to je zatial hudba buducnosti.

Pocas sviatkov som viedla dlhe rozhovory so svojimi laskami (rozumej blizkych kamaratov) a ako obvykle, ked mam krizu, mi pomohli. Ze mam zle skusenosti so vztahmi vie kazdy v mojom okoli. Mohla by som z toho pisat romany. Ozaj, to je napad, aspon k niecomu budu ti chlapi prospesni Segra sa vzdy certi, ako je mozne, ze kazdy den spoznam niekoho noveho, stale randim a stazujem sa, kym ona sedi na zadku. Zbytocne jej vysvetlujem, ze to nie je o kvantite, ale o kvalite. Uprimne povedane, za posledne mesiace som spoznala tolko exotov, ze pri spomienkach na nich mam nabeh na prihlasku do klastora. Vazne. Chcete kratky prehlad? Chalan, co ma tyzden bombardoval smskami a ked prisiel, zistila som, ze slo len o sex. A na rande dosiel v kamione a monterkach. Alebo typek, co si vymyslel cely zivot vratane bydliska, povolania, rodiny, dokonca tvrdil, ze mu matka zomrela na rakovinu, aj ked sa tesila pevnemu zdraviu. Pricina? Sex. Mam pokracovat? Radsej nie. Aj ked raz napisem kratke blogy o mojich vztahoch, dnes na to nie je spravny cas. Tak som sa rozhodla zostat sama. Hodne dlhu dobu. Ziadne rande, ziadne stretka, nic. Hluche miesto. Uplne, bez vynimky, aj keby sa predo mna postavil..co ja viem...hocikto. Potrebujem pauzu.

Fuh, som sa dnes ale rozpisala. A pritom praca stoji. Tak sa lucim, ozvem sa po Silvestri.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár