Vies co je na laske najkrajsie? Pocit. Pocit ktory nikdy, nikde a nijako nemozes nahradit. Ten pocit ked sa ti rozbucha srdce. Ten pocit ked citis v brusku mrvenie. Ten pocit ked svet je krasny nech sa stane hocico. Ten pocit ked dychtivo cakas na kazdy telefonat, kazdu sms-ku a kazdu postu. Ten pocit ked sa ti idu kolena podlomit a si cela rozklepana pred rande. Ten pocit ked nevies co mas povedat, mas sucho v ustach, v hlave prazdno a jedine na co myslis je bozk. Ten pocit ktory pride skor nez ho cakas, nez sa s nim zmieris, nez ho chces ale koniec koncov vies ze nechces aby skoncil. Vies co je na laske najkrajsie? To ze uz niesi na vsetko sam. To ze vies ze niekto na teba neustale mysli. To ze mas niekoho kto ta prichyli k sebe pocas otrasneho lejaku. To ze sa tesis na kazdy dalsi den ale zaroven nechces aby tento skoncil. To ze vies co citis ale nevies ako to opisat. Vies co je na laske najkrajsie? Laska.

Chýba mi ráno zobudenie vedľa teba, náhodný dotyk v noci keď spím...úsmev na tvári ktorým ma obdaríš keď sa ráno prebudíš...chýba mi tvoj hlas...správa prijatá od teba len tak cez deň...chýba mi tešiť sa na teba, báť sa o teba lámať si hlavu nad tým čo ti poviem keď niečo pokazím...tvoj láskavý pohľad keď ho potrebujem ...úsmev ktorým ma vieš obdariť....objatie a pocit že už mi nič viac k šťastiu nechýba.....tak už konečne príď ja som stále tu a čakám...

Keby si skočil z mosta, neskočila by som za tebou.
Keby si sa ma opýtal či si moj priateľ ja by som odpovedala nie.
Kebyže umrieš tak by ma to neranilo.
Vieš prečo? ? ?
Pretože keby skočíš z mosta ja by som ta chytila za ruku a vytiahla naspäť! ! ! ! ! !
Pretože nie si moja priateľ ty si časť mojej duše ,
neranilo by ma keby si zomrel, zomrela by som tiež! ! ! ! ! ! ! !

Ako vyjadriť to čo cítim ako ti povedať že len na teba myslím ako vysloviť tu nekonečnu lásku môj život bez teba visí na vlásku Si moje srdce, si moje všetko proste ťa ľúbim nadovšetko Spomienka v mysli stále blúdi kedy už pocítim že ma niekto ľúbi Možno ma máš iba rad možno je to iba priateľstvo možno si za to stál za to malé tajomstvo Nenávidím deň bez teba lebo je taký dlhý tak ako nenávidím deň bez slnka lebo je taký chladný Ľúb ma tak ako anjela z neba a zabudni na minulosť lub ma tak ako ja teba! ! ! !

Vieš čo by som urobila, keby si mi povedal, že ma už nechceš vidieť? By som sa ti postavila pred oči a povedala, že to nie je obojstranné.
Vieš čo by som urobila, keby si mi povedal, že nejaký človek ti chce ublížiť? ...Šla by som za ním a povedala mu, že ak chce ublížiť tebe, musí prejsť cezo mňa.
Vieš čo by som urobila, keby ti niekto zlomil srdiečko? Prišla by som a poskladala ho dokopy.
A vieš prečo by som to všetko robila? Lebo človek ma dokopy asi 5 skutočných priateľov....Skutočných v zmysle, že dajú ruku za teba do ohňa...A vieš čo z toho vyplýva? Že ty patríš medzi tých mojich piatich skutočných priateľov....


Nehľadaj krásu, je klamlivá..Nehľadaj bohatstvo, je pominuteľné..Hľadaj niekoho, kto ťa vie rozosmiať, pretože stačí jeden úsmev aby sa tvoj pochmúrny deň vyjasnil.. Pravdou je aj to, že si nič neceníme, pokiaľ o to neprídeme, ale je tiež pravda, že nevieme čo nám chýba, pokiaľ to nestretneme.. Život sa nemeria sekundami ale momentmi, ktoré ti vyrazili dych, preto hodnota človeka nie je v tom, čo si urobil pre seba, ale v tom čo si spravil pre iných..Milovať znamená žiť životom toho, koho miluješ.!

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár