Pre všetkých alkoholikov, ktorí sa chcú pri chlastaní aj zabaviť. Hra najlepšia na chaty/byty.
Takže ešte pred samotnou hrou sa pripraví nejaký chlast prípadne aj s brzdou.. To že či budete piť poctivo všetci rovnako veľa tvrdého alebo každý si odpije koľko chce je na vás.

Hrá sa so žolíkovými kartami, jokeri sa dajú nabok, karty sa dajú do stredu stola obrátene, hocijako sa pomiešajú a keď príde na teba rad tak si vytiahneš náhodnú kartu z kopy.

Každá karta má svoj význam:
2 - vyberieš niekoho kto sa napije
3 - piješ
4 - ženy pijú
5 - 0/5 - ten čo si vytiahne túto kartu si zavrie oči a ostatní na jednej ruke ukážu buď 0 alebo 5 a ten čo si zavrel oči si tipne číslo (logicky násobok 5) koľko ukázali. Ak sa trafí nepije, ak sa netrafí pije. Čiže napríklad keď hráte 8 - čiže siedmi ľudia ukazujú čislo, môže tipovať čísla od 0 po 35 (0,5,10,...35).
6 - muži pijú
7 - zdvihneš pohár, kto ho zdvihne ako posledný pije
8 - vyberieš si človeka čo pije stále s tebou. Čiže vždy keď piješ ty, pije aj on, ale nie naopak. Napríklad ja si vyberiem nejakého kamoša a keď si niekto vytiahne 4 tak pije aj on, lebo ja pijem a on pije vždy keď ja mám piť. Keď si niekto ďalší vytiahne 8 tak to predchádzajúce sa automaticky ruší.
9 - rýmy - povieš slovo a človek vedľa teba musí povedať rým. Takto rad radom až dokiaľ niekto nevie - ten pije. Ale musí to ísť rýchlo. A rýmy sa nesmú opakovať.
10 - dáš nejaké pravidlo, ktoré platí počas celej hry až dokým si niekto nevytiahne inú 10 a dá iné pravidlo. Kto ho poruší pije. Napríklad: Nesmie sa hovoriť hocijaké slovo od "piť" - čiže celú hru sme hovorili: daj si, jebni si, nachlontaj sa, chlasci a podobne . Alebo: nesmieš hovoriť nadávky. Ďalšie: vždy sa môžeš napiť iba pravou rukou. Pravdilo môžeš aj ponechať.
J - thumb master - kto si vytiahne túto kartu môže počas hry položiť kedykoľvek palec na kraj stola a kto ako posledný si to všimne a dá palec na kraj stola pije. Platí až dokým si niekto ďalší nevytiahne J a potom on získava túto "právomoc"
Q - Queen of questions - asi najväčšia sranda tejto hry. Keď si niekto vytiahne túto kartu znamená to, že vždy keď položí otázku, nikto mu nesmie na ňu odpovedať. Ten kto odpovie pije. Na toto sme sa skoro stále nachytávali A podobne ako pri J to platí celý čas až dokým si niekto ďalší nevytiahne túto kartu a stane sa novým Queen of questions
K - vyčleníme si jeden stredný pohár a kto si vytiahne túto kartu doňho doleje nejaký nápoj (chlast, brzda, pivo, radler..) a ten kto vytiahne posledné K to musí celé vypiť My sme si dali ale že stačia nejaké dva glgy
A - waterfall - vodopád - Kto si vytiahne túto kartu sa napije svojho chlastu a keď položí pohár tak ďalší zdvihne pohár napije sa položí atď. až sa posledný napije.

Hrá sa dokým sa neminú karty a potom môžte dať ďalšie kolo
Na tejto hre sme sa najlepšie zabavili a prajem aj vám veľa príjemných chvíľ s touto hrou

Túto hru som našla pod rôznymi názvami na nete, ale boli iné vysvetlivky ku kartám, ale tieto sú podľa mňa najlepšie, preto som sa rozhodla ich pridať

 Blog
Komentuj
 fotka
hellium  6. 3. 2013 00:21
THE GAME! Hrala som to len dvakrát, ale nikomu sa nepodarilo vyhrať

Poznám to s pár obmenami, napr. že vždy pri ťahaní karty musíš povedať čierna/červená a keď sa netrafíš, tak postupuješ podľa čísla/písmena karty.
 fotka
strednepivo  6. 3. 2013 11:28
To poznám asi 7 rokov vtedy sa to volalo kráľ. jedna,dve veci boli iné

Je to fakt nebezpečná hra tak 3 partie max
 fotka
n0win0u  6. 3. 2013 15:57
vola sa to Kral.



je to bombova hra, hravame to pravidelne
 fotka
lenkaska1  6. 3. 2013 22:35
@hellium a to by bolo škoda toľko kariet by vyšlo navnivoč keby sa trafili

@strednepivo nám stačila jedna hra pre 8 osob

@n0win0u jj
 fotka
dannyd14  7. 3. 2013 10:17
videl som aj hru s kockou,kde máš políčka a každé z nich niečo znamená, ale to pozná asi každý už pomaly
 fotka
antifunebracka  10. 9. 2015 17:07
najlepsia je zakerna 7, @istsinka by vedela rozpravat
 fotka
istsinka  10. 9. 2015 18:10
@antifunebracka minule sme už striedali čísla
Napíš svoj komentár