Človek, ktorý nie je schopný zoštátnicovať v riadnom termíne (to som ja) a človek, ktorý nie je schopný nájsť si brigádu (to som zasa ja), má veľa času. ...Tento článok venujem všetkým neúspešným študentom, nezamestnaným, svojim stálym čitateľom, fanúšikom (hahaha) a @titusik - lebo sa pýtala, čo so mnou je.

Takže, objavila som čaro umývania si zubov šesťkrát denne. Čo už... mám predsa veľa času, trčím doma, preto si môžem dovoliť absolvovať tento rituál naozaj po každom jedle. Veď ako možno efektívnejšie využívať čas (ak opomenieme to, že by sme mohli zachraňovať siroty, veľryby, lesy a vykonávať ďalšie záchranárske práce prospešné našim blížnym, ľudstvu a blablabla) ako tým, že sa staráme o svoje zdravie, hygienu a výzor? (Problematiku svojho výzoru podrobnejšie rozvádzam v nasledujúcom odstavci).

Včera som učinila vážne rozhodnutie - patrične som sa odblšila. To samozrejme až po dlhom letargickom pozorovaní stropu v mojej izbe, pretože, neverili by ste, ale aj to je častý údel neúspešných nezamestnaných študentov, ktorí majú zrazu veľa času. Takže vrátim sa k veci... Po zmysluplnej meditácii (keď som sa uistila, že strop je rovnako biely ako bol včera) som sa rozhodla zbaviť veľkých útočných bĺch, ktoré sa nebezpečne rýchlo premnožili na mojej lebeni. (Pre nadšených čitateľov, ktorí sú zvedaví na blšiu príhodu, odporúčam čítať ďalej).

No dobre! Skutočnosť je taká, že blchy po mne neskákali naozaj (škoda, lebo by bolo zaujímavé pozorovať ako skáču - hop, hop, hop...). Avšak v dôsledku extrémne nízkej hladiny socializácie u mňa - čiže nezamestnaného človeka (ktorý nemá peniaze, aby sa mohol socializovať podľa svojich predstáv) som nemala potrebu si umývať a česať vlasy tak často, ako zvyčajne. A teraz pozóóór! Mám podozrenie, že práve tu sa zrodil spomínaný pocit zablšenosti. Ale ktovie kde je pravda... Hlavne, že imaginárne blchy sú preč!

Veru, neúspechy v škole a na pracovnom poli zmenia človeka (viď moje myšlienkové pochody opísané vyššie). Ale pozor! Zároveň mu dajú aj novú schopnosť - schopnosť vytvárať vlastný kult temnej osobnosti! To preto, lebo je stále zabarikádovaný doma, má stiahnuté rolety a po čase sa sám od seba zablší.... Bububu!

Budem sa opakovať, ale neúspechy v škole a na pracovnom poli naozaj zmenia človeka. Takže na záver vyzývam všetkých nepodarených faganov, ktorí sa ulievajú v škole, aby sa neulievali(!) a aby si išli nohy dolámať vo svojej horlivosti a túžbe po vzdelaní (blablabla)... Lebo vám hrabne, zablšíte sa a amen-tma!

 Blog
Komentuj
 fotka
titusik  4. 11. 2010 15:08
ooooo, roztápam sa Ja ľúúbim, keď som spomenutá v blogu a ľúúbim, keď dostanem takúto rozsiahlu odpoveď na svoje krátke otázky



A k blogu- Keď máš tak veľa času, tak máš aj čas skočiť za Tituš, že? Lenže teraz Tituš nemá čas krucifix! Ale najprv sa fakt odblš. Akože aj ja si už dosť škriabem pokožku hlavu, keďže od pondelka som si neumyla vlasy a mám ich momentálne ako ošťatú slamu .... a spomínala som ti?! Som ostrihaná!

A neboj, nájdeš si prácu. Mohla by si skúsiť šťastie napr. v takom Tescu ako maskot Mikulášovho soba! Tu mi napadá otázka- platí Mikuláš dobre? Ale to je už na dlhšiu diskusiu



A odpíš mi sem! Vyhodím ti to do TOP!
 fotka
mirkova  4. 11. 2010 15:12
ten pocit "zablšenosti" poznám celkom dobre
 fotka
leiasolo  4. 11. 2010 15:21
@titusik Sem by som nemala odpisovať, ale nooo... aspoň jednu správičku môžem



Predstav si, že sa ani jedna neodblšíme, stretneme sa (čiže aj blchy sa stretnú), blchy zmutujú a budú vám behať po Nitre. Som zvedavá kto by to potom riešil. Čabajský gang možno... Treba zistiť! Máš za úlohu.



Vedela som, že si ideš novú frizúru vyrobiť, ale moji ľudia mi žiadny dôkaz o tvojom počine nepriniesli!!



A ďalšie tesco už nieeeeee! Po tom fiasku, čo sa mi prihodilo. Že som odmietla ponúknutú brigádu, lebo Anča (rodinná známa) mi povedala, že už mám istú prácu inde

A keď už mám byť maskot, tak jedine ten sob!



A nemala by si teraz písať nejakú tú kapitolku do ohavnej bc???
 fotka
transplantovana  4. 11. 2010 15:46
najs gratulujem k odblšeniu, hádam to bol prvý krok k úspešnému zahájeniu zamestnaneckého života!
 fotka
titusik  4. 11. 2010 16:24
tak vybavíme Anči brigádu - Santov zadok!



snažila som sa! Už mám cca stranu (rozumej- menej ako stranu). Lenže zasadli mi do izby- mama, krstný, babka a asi 2 hodiny tu kecali a rozoberali volovinky. Som ich musela jemne vyhodiť
 fotka
snehovavlocka  4. 11. 2010 18:22
som veľmi rada, že som sa takéto niečo dočítala, lebo doteraz som len viac-menej praktizovala niečo, čo som nevedela pomenovať, ale už mi je to celkom jasné - som zablšená!

amen-tma

 fotka
heidi  4. 11. 2010 18:34
Umyvanie zubov 6x denne??????????? A ja ze co sa ti tak rychlo mina ta ustna voda...............no aspon jedna zahada vyriesena!
 fotka
ardonaiel  4. 11. 2010 22:04
dobre sa to čítalo



hmm, neumyť si gebuľu (spolu s vlasmi) 4dni, si neviem predstaviť a tiež si neviem predstaviť ako si umývam 6x za deň zuby hehe
 fotka
d170  5. 11. 2010 13:12
hm, pripomína mi to samú seba.

Mala som takých období viac, našťastie teraz to až také zlé nie je.
10 
 fotka
antifunebracka  5. 11. 2017 16:52
NeznášaM si umývať zuby po jedle, ja chcem to jedlo ešte cítiť, jeho chuť a tak... nech to pomaly doznieva ten gastronomický pôžitok, nie sa ho dneď zbavovať!
Napíš svoj komentár