Prestávam fajčiť. prvý krát po dlhej dobe. raz za čas to proste treba oznámiť celému svojim priateľom a známym, ignorovať ich neveriacke prekvapené reakcie a odmietať všetky kvantá poloplných, otvorených ku vam otočenych krabičiek až kým vas jedna nepresvedčí že si ju mate zobrať do úst a zapáliť.
Ale nie o tom som chcela. Je toľko hodín koľko je, sedím tu s balíkom žuvačiek. poslednú cigaretu som mala pred asi 5 hodinami a už nenapadne ale isto prichadza neovladateľna chuť na ďalšiu. Celkom mi pomaha fakt že skutočne doma žiadnu cigaretu nemám, pokiaľ viem. Ale stále sa môžem zobrať o polnoci koli nej prehladať celý dom. Nefajčím 5 hodín a už som zažila priateľovu neveriacku a NAHNEVANÚ reakciu, na to že, síce mam prachy a proste som si nekúpila tú skurvenú krabičku.
okrem toho som si robila na nete test(prvy čo som našla) a vyšlo mi že moja zavislosť na cigaretach je z kategorie silných.
priateľ ma medzi tým podporil informáciou, že prvé dva týždne odvykania sa dajú porovnať s absťákom od heroínu a prvé dva mesiace je obrovská šanca re..re.... no, toho, že začnete znova.
idem hľadať cigu, tak zatiaľ...

 Blog
Komentuj
 fotka
12pusinka16  25. 2. 2012 23:50
O________o ani ja nemám
Napíš svoj komentár