Nepotrebujem ťa vlastniť... načo mi je tvoje telo? Načo mi je tvoja prítomnosť v mojej posteli? Načo mi je šálka nedopitej kávy ráno na stole? Načo sú mi tvoje ponožky okolo postele? Na nič... Tvoju lásku mi to nezaručí, a ja to viem ... Hovor si čo chceš, tvoje slová nikdy neoklamú tvoj pohľad , tvoj úsmev, tvoje bozky. . Miluješ ma tak ako si ma vždy miloval. Krásnou, čistou, nespútanou láskou. Láskou, bez ktorej sa dýchať nedá, ale keď je jej nadbytok, človek sa veľmi ľahko zadusí. Škoda, že do môjho života patríš už len čiastočne, patríš mi dušou, myšlienkami, pocitmi.
Opustila som Ťa. Musela som dozrieť, no ty si nečakal... Niekto taký ako ty ani čakať nemôže, a ja to viem. Brala som to ako zradu voči našej láske, dnes viem, že to inak nešlo. Bol si pre mňa celý svetom , a ním aj navždy ostaneš. Dnes ten svet pre mňa znamená len pár chvíľ s tebou, len pár dotykov, bozkov, vzdychov... To sú chvíle, pre ktoré sa mi oplatí žiť ... Nie spomienky na našu spoločnú minulosť, ale spomienky na našu budúcnosť, ktorá je síce od nás dvoch vzdialená, ale je tam. Fakt je , že sme si súdený... . len sme to obaja kvalitne dojedali.
Pochopila som, že tvoje schránka patri inej .Tej, ktorá je tvojou dennou súčasťou, tej, ktorá sa vedľa Teba každé ráno zobúdza, tej , ktorá s Tebou zaspáva. Ja však nežiarlim. Telo je podeliteľné, predsa sme len tvory, ktoré tužia po dotykoch, stále nových a žiaducich... Ja chcem len dušu, ktorá mi vždy patrila, patrí a vždy patriť bude, pretože tomu sa ty ubrániť nevieš . V našich dušiach niet chýb, ktoré sa stali, niet bolesti, ktorú sme si napáchali, niet rán, ktoré sme si navzájom urobili ... . To čo je v našich dušiach vieme len my dvaja a tak to aj navždy ostane ... Myslím že slová Milujem ťa sú zbytočné, toto už neni len o láske... snáď to raz pochopíš aj ty.

 Denník
Komentuj
 fotka
midnight  8. 12. 2009 18:16
chcel som napísať, že som rád že som sa k tomuto textu dostal, ale potom prišla veta po ktorej som si uvedomil že nie som. chcel som napísať že sme na tom podobne, a preto mi to malo čo povedať, ale nie sme.



...takto to šlo ďalej, a ja som postupne škrtal všetky takéto vetičky, až mi zostalo nič. takže ti na to nemám čo napísať.



možno jediné:

dobrý text...
Napíš svoj komentár