Čo toto slovo vôbec znamená? Je to prierez našej minulosti? Alebo len subjektívny pohľad ľudí na vaše chovanie, skutky a činy? Či už je to jedno, alebo druhé, asi sa jej tak ľahko nezbavíte.

Nezbavíte sa jej preto, lebo ľudia majú občas kurva dobrú pamäť. Často krát lepšiu, ako vy sami. A pamätajú si aj veci, ktoré sa vôbec nestali. Toto je silná stránka ľudí v mojom okolí. Vždy vedia o mne viac, ako ja sama. Neskutočne ma to fascinuje. Samozrejme, vždy sa rada o sebe dozviem niečo nové, smerujem predsa k úspešnému sebapoznávaniu. Ale niekedy je toho už fakt moc, a niektoré fakty sú už viac ako nonsens. Ja sa len pýtam, čo s toho ľudia majú, keď sa starajú do cudzích životov ? Ja viem, dnešná doba poskytuje veľa možností na sledovanie ostatných, je plná sociálnych sieti, stránok, blogov ... Ale len preto, že to máme po ruke, musíme to zneužívať? Na to, na čo ste vy už dávno zabudli ( poprípade chceli zabudnúť ) si féjsbúk, tvájter či májspejs stále dobre pamätá. Ľudia z Vás vycicajú to negatívne a vo chvíľach Vášho šťastia Vám to vygrcnú do tváre. Krásna doba.

Fakt podarená.

Vždy som vedela, prečo nemám rada ľudí. Sú nechutní. Samozrejme, česť výnimkám. Ľudia sú tragédi. Vyžívajú sa v cudzom nešťastí či prešľapoch. Robí Vám to dobre? Keby Vám to nastavovalo aspoň zrkadlo Vášho svedomia. Ale nie. Aj tak robíte rovnaké chyby, za aké ostatných súdite. Nezdá sa Vám to ako zbytočná strata energie ? Mne totižto áno.

Ja viem, som nasratá a preto to vyznie možno troška negatívne. Ale vytáčate ma. Prečo máte potrebu hádzať na mňa špinu ? Prečo ma súdite za to ako vyzerám ? Nejdem Vám vysvetľovať, že nie každá žena obdarená dudami ubludami tancujúca polonahá brušné tance musí byť rovno kurva. Na to ste asi moc obmedzený. Ani to, že spím s 20timi chlapmi po akcii v jednom stane ju zo mňa nerobí. Neveríte, že môže existovať aj asexuálne priateľstvo? Váš problém, trhnite si. A to, že som na fejsbúku zasnubená zo ženou, so mňa automaticky robí bisexuálku ? Strašne logické.

Mňa tým nevytočíte. Ani môjho chalpa. On narozdiel od Vás vie, s kým zdieľa posteľ a vie aká som. Učte sa aj vy, deti moje.

Ja viem, že nemám naružovejšiu povesť. Ale nie je to Vaša vec. Nestarajte sa do iných, ani Vám by sa to nepáčilo. Súdte seba, potom iných.

To je asi všetko.

 Blog
Komentuj
 fotka
raduzik  23. 1. 2011 17:32
krásne si im to povedala, len čo pravda, som na teba hrdá ... a vadí niekomu aj to, že tvoja fejsbúková snúbenica vyzerá ako justin bieber? to je tiež nejaká orientácia potom, nie?
 fotka
ladylebensgefahr  23. 1. 2011 17:36
ďakujem zlato....no, to je nová orientácia, taka moja, počkaj, oni na to vymyslia názov a keby moja fb snúbenica vyzerala aj ako kus hovna, aj tak ju budem ľubiť !
 fotka
raduzik  28. 1. 2011 18:43
a už ťa za bisexuálku pokladať nebudú
 fotka
raduzik  28. 1. 2011 20:12
...
Napíš svoj komentár