A kozy pôjdu pod pazuchu

Nina otvorila oči. Ako prvé ju prekvapilo ostré svetlo, ktoré po včerajšom večeri vnímala citlivejšie ako inokedy. Ruka, prehodená cez jej chrbát sa pohla a jemne, presnými pohybmi ju pohladkala. Tak predsa sa jej to nesníva. Fakt je stále pri nej , živý a skutočný.

Zdvihla hlavu a pozerala sa na tú najkrajšiu mužskú tvár. Pre ňu. Bola to jeho tvár. Nebesky modré oči mal zavreté, na tvári spokojný výraz a na perách jemný, ,mäkký úsmev. MIlovala tieto chvíle, keď sa vedľa neho ráno zobudí a ešte zo zalepenými očami sa oddajú rannému sexu. Chvíle síce nie časté, ale o to pre Ninu výnimočnejšie.


Ukrutne ju bolela hlava. Včera nemala toľko piť. Teraz sa len zbytočne hambí a chce sa jej vracať. Ale chcela sa opiť s MIchalom. Vedieť aké to bude, keď bude mať v sebe tu správnu hladinu alkoholu, či ochladnú alebo ešte viac zružovejú. Len tú hladinu akosi neustriehla.Prehnala to. Dosť kvalitne. Zaspala drahému v krčme na pleci, chcela s ním isť vraj tancovať ( !!! ), povedala mu počet svojich bývalích milencov a aj to, prečo podviedla Andreja. No proste, všetko to, čo sa chlapovi, ktorého milujete nehovorí, ani keď ste stelená pod obraz Boží. Ách, ešte že jej chlap to znáša fajn . Aspoň sa tak tvári.

Pritisla sa na Michala a letmo ho pobozkala. " Milujem ťa láska" zašepkal jej do uška ešte niekde z polcesty medzi spánkom a bdením. Táto veta, samozrejme z jeho úst, dokázala s Ninou robiť ťažké veci. Neskutočne ju to šteklilo po všetkých vnútornostiach. Taký ten pocit, ako keď dostanete hračku, po ktorej pol roka túžite,chodíte si ju obzerať do hračkárstva, ale rodičia Vám ju nechcú kúpiť. A potom, pod vianočným stromčekom nájdete balíček od starej mamy, a v ňom svoju vytúženú hračku. Presne nejak tak sa teraz cítila Nina, Pozerala sa na chlapa, po akom vždy túžila. Dokonalé črty tváre, veľká mužná hruď, široké ramená, anatomicky dokonalo modelované bedrá....Vždy, keď ho videla, ďakovala všetkým že ho má. A že ju miluje. A že od včera vie o nej vlastne už skoro všetko. Tento víkend bola najkrajší za posledné obdobie.

Bol u nej, v maďarskej riti. Dotrepal sa až za ňou, cez pol Slovenska, len aby s ňou bol. Navaril jej skvelú večeru, krásne ju pomiloval, potom skvelo pretiahol a nakoniec ju privedol aj k duševnému orgazmu. Dokonca poukladal do ich inak otrasnej iinternátnej izby sviečky, ktoré romanticky osvetľovali ich nahé tela, prepletené a spojené. Nikto nič romantickejšie pre ňu asi nespravil. Dokonca jej doniesol aj masť, ktorá jej pomohla, aby nevyzerala, ako had zvliekajúci sa z kože a kúpil jej aj jej milovanú čokoládu. Keby mohla, od lásky ho zožere. Celého, každy jeden kúsok jeho tela by si s láskou vychutnala.

Za tento víkend toho stihli celkom dosť. Konečne ho videla variť, čo jej prišlo desne sexi a desne jej to chutilo, prežili prvý spoločný orgazmus, prvý krát sa spolu opili, Nina spoznala jeho kamarátku a je drahého, bolo toho proste celkom dosť. Zase ho o niečo viac poznala. A čím ho viac poznala, tým ho viac milovala. Dokonca od neho vykšeftila aj pitbula. Bude ju to stáť síce 5 tehotenstiev, čo si nevie ani len predstaviť. Vlastne jej vôbec nešlo o toho psa, aj keď po tom šteňati strašne túži, išlo jej o to, aby videla, či sa vedia dohodnuť. A či Michal plánuje budúcnosť s ňou. A plánuje. A Nine to nevadí.

Keď odišiel, Nina sa cítila strašne prázdna. Ale nie smutná. Vedela, že s ním onedlho zase bude a bude šťastná, že ho opať vidí, ten pocit mala strašne rada. Keď prišla domov, zbadala, že si u nej zabudol tričko. Voňajúce presne ako on. Tak si ho večer na seba navlečie a bude platonicky čuchať svojho milovaného.A dokonca jej nechal po jej prosbe aj svoje boxerky. Je desne vzrušujúce mať v skrini niečo, čo predtým bolo na obľubenej časti Michalovho tela. Úchyláčka. No čo, Nina sa opúšťa.

No, treba sa vrátiť do reality. Ninu čaká ďalší náročný týždeň v práci, treba toho veľa vybaviť, ale má dôvod tešiť sa, víkend bude hádam rovnako skvelý, ako bol tento.

Nina vie, že je až moc zamilovaná, že to všetci vedia, že to vie aj jej drahý, že je moc precukričkovaná a že sa opakuje. Ale nemohla si pomôcť. A písala jej Lulu, ktorá strávila piatok s kamarátmi Michala a tak jej prehovárala do duše, že toho chlapa si má držať. Podľa nich je do nej blázon a je spokojný. Tak fajn, Nina sa nebude brániť.

A Klaunovi preskočilo. Asi málo alkoholu v tele. Nina ho asi prefacká a potom opije, lebo toto sa jej nepáči. Ale o tom nabudúce. Teraz ide Nina do postele, navlečie si Michalové tričko a napchá sa čokoládou od neho. Poorgazmová idylka.

A už verí. Lebo chce. Aj keby to bolo inak, Nina verí, že toto je ON. Len sa stále bojí. Že niečo pokazí a že ju prestane milovať. Že nie je dostatočne dobrá, dostatočne pekná, vtipná, spoločenská, že nevie variť, stále ešte nechce byť pri sexe hore a že je nemožná. Ách, kde sa v nej našla tatko frustrovaná ženská? Vždy jej to bolo jedno a nie, teraz keď je šťastná a má si užívať, tak jej začne jebať. Na staré kolená. ´

Pravá láska vôbec nie je o láske. Je o nepodstatných drobnostiach, chémii a tolerancii. Chémia funguje najkratšie, je vyprchateľná, ale nie neobnoviteľná.Nina si preto robí zásoby. Drobností, ktoré jej dávajú dôvod na úsmev má na rozdávanie a Michal vie, čo je tolerancia. Vyzerá to teda viac, než dobre

 Blog
Komentuj
 fotka
raduzik  19. 2. 2011 14:15
Klaun je kokot. Ti to tam kazí aj so svojimi vadnými pocitmi.
 fotka
ladylebensgefahr  20. 2. 2011 13:24
Klaun nikdy nič v Nininom živote nepokazí !!!
 fotka
raduzik  23. 2. 2011 19:33
nie v živote .. v príbehu
Napíš svoj komentár