A Facebook je láska

Nina sa pozrela na odchádzajúci autobus. Asi v druhom okne od dverí sedel jej milovaný. A šiel preč. Po troch skvelých spoločných dňoch odišiel domov. Nina bola prekvapená sama zo seba, po dlhej dobe jej bolo smutno za mávajúcim človek v pohýňajúcom sa autobuse.

Tie tri dni boli skvele. Po útrapách v Trnave , Nininom blúdení ( jej orientačný zmysel má silno zápornú hodnotu ) a čľapkanici sa konečne dostali aj s Michalom domov. Dnešný deň si mala overiť to, či je to skutočne ten pravý. Neskôr síce zistila, že odpoveď na túto otázku nechce poznať, je pre ňu irelevantná, Michala miluje, a milovať ho bude, aj keby to ten pravý nebol. Ale spať k téme. Dnes mal Michal spoznať jej tatka. Nie biootca, ale muža jej mamy. Pre Ninu doteraz najdôležitejšieho chlapa v jej živote. Jeho názory boli rozhodujúce, predsa len Ninu živil, staral sa o ňu, pomáhal jej, venoval sa jej . Mala ho radšej ako svojho otca.

Ninin tatko nemal rád ani jedného jej partnera. To, prečo nemal rád Andreja je snáď pochopiteľne. Toho nemal rád nikto okrem Nini. Asi vedeli prečo. A nebolo to len kvôli tomu, že je to impotentný kurevník. Tatko ju však silno prekvapil. Michala hneď vytiahol na pivo (dobre, Nina tomu dopomohla, mala desnú chuť na nejaký alkohol, inak by túto situáciu nemusela zvládnuť v psychickej rovnováhe ). Tam mu padol do oka. Po prvých, veľmi premyslených otázkach ho pri Michalovej návšteve záchoda Nine odobril. Bol nadšený. Začal mu dôverovať a zveril mu do rúk svoju dcéru. A to je už dôvod, prečo s tým neseknúť. A aj dôvod sa ďalšie poldeci.


Tie tri dni prebehli viac než rýchlo. Hodinové milovania, ešte dlhšie rozhovory, zaspávanie v spoločnom objatí. Poviete si, otrepaná romantika. Pre Ninu to však bolo iné. Cítila sa skvelo. Zamilovano. Ale tak inak. Tak pokojne. Už nepotrebovala vášnivú lásku prekračujúcu všetky medze. Potrebovala pokoj. A bezpečie. A to mala. Vždy keď sa pozrela na Michala, mala pocit, že všetko bude dobré, že nič nemusí byť nemožné. Že ho má. A vedela, že ho nikomu nechce dať.

Je skvelý pocit, vedľa niekoho s úsmevom zaspávať, a tešiť, že keď sa zobudíte, prvý pohľad Vám padne na milovanú osobu. Nina mala tento pocit vždy rada. Aj teraz si ho vychutnávala, do poslednej kvapky. Michal si u nej získal špecialne miesto. Niekde medzi jej psom a ružovou papučou. Svedčí o tom aj fakt, že Nina si ho ako prvého svojho chlapa uviedla do vzťahu na Facebooku. Pretože čo nie je na fb, to nie neexistuje, nie je to vážne a nemá to ani budúcnosť. Facebook je láska. Ak by ste nevedeli. Riskantný krok s jej strany sa však stal nepochopený pár jedincami.

Dávid. Tak ten to zobral asi najhoršie. Nina nemala potrebu hovoriť mu podrobnosti o jej chlapovi, ani o ich vzťahu, sexuálnych hrátkach, o ničom. Asi by to ani nerozdýchal, aj keby sa tak tváril, hodil by svoj typický flegmatický úsmev a mimo dosah Nininho pohľadu by do seba exoval poldecáky hrušky a zatínal päste. Ako vždy. Teraz je Dávid nasratý, že jeho city zase putovali do zlej schránky a Nina mu ani za Boha nemôže vysvetliť, že schránka a aj odosielateľ sú v poriadku, len ich neskoro poslal. Tak si Ninu našiel iný odosielateľ, s lepšou ponukou, a Nina ho už nehodlá vymeniť.

Ďalší kto jej zmenu stavu bral zle, bol Klaun. Predsa len, dlho jej práve on robil spoločnosť v stavovom statuse. Zasnúbenie nezrušili, len je neoficiálne. Klaun sa tváril, že to chápe, že to robí pre Ninino dobro, ale Nina vedela, že ho to trápi. A že mu tým asi ublížila. A to nechcela. Aj tak ho ľubila. Typicky, poeticky, stredoveko, rovnako.

Ďalší bol Andrej. Jeho reakcia sa dala čakať, no aj tak to Ninu sklamalo. Sklamala ju vlastná naivita a hlúposť, že 4 roky žila len pre egocetrického debila, ktorý si ďalej ako na vlastný penis nedovidí. Jeho prvotné pozitívne reči o tom , ako Nine a Michalovi praje šťastie a podobné sračky sa v priebehu pár dni, kedy mu konečne došlo, že do Nininej vagíny už nemá pristúp zmenili na otvorené osočovanie Nininho výberu chlapov. No hold,mal pravdu , nemala šťastnú ruku pri výbere exfrajerov.

A ďalších mnoho negatívnych reakcii..... Nina neverila tomu, ako môžu byť ľudia takí zlí. Nikomu s tých ľudí neublížila, Michal už vôbec nie, ale ich osobné komplexy museli na povrchu ničiť jej krehké šťastie. Rozhodla sa, že sa na to vyserie. Je to jej život, jej vzťah, nie ich. A preto sa rozhodla, že ide byť šťastná.

Jediná vec, čo jej k tomu chýbala , bola Lulu. Jej najlepšia priateľka Michala doteraz nevidela. Bolo to tým, že Nina nemala čas na to, aby došla za ňou. Bolo jej to desne ľúto, zúfalo potrebovala počuť jej názor, vedela, že Lu sa nikdy nemýli. A teraz potrebovala počuť slová nakopnutia, aby vedela, že všetko čo momentálne prežíva a cíti, nevyjde nazmar. Len ona to vedela odhadnúť. A to teraz Nina potrebovala.

Čim viac sa cítila fajn, tým viac sa toho bála. Bála sa toho, že môže byť šťastná. Hľadala chyby aj tam, kde neboli, nie sú a nikdy ani nebudú. Utekala schodmi aj tam, kde bol výťah. Našťastie vždy stihla stlačiť tlačítko Stop a utekať spať ku schodom a s úsmevom cupitať nahor. Dúfala, že pôjde už len a len vyššie, strach s výšok začínala mať už pomaly prekonaný.

 Blog
Komentuj
 fotka
drilo  31. 1. 2011 09:36
tsssahaha ... a riško znova zostal za dverami
 fotka
ladylebensgefahr  31. 1. 2011 17:21
Aj som tam chcela Riška a jeho posledný zážitok zapojiť, ale bála som sa
 fotka
drilo  31. 1. 2011 21:38
nooo tak ten radsej nie ... ale co ja viem aj on presiel tvrdym sitom Nininych rodicov ... či ???
 fotka
raduzik  1. 2. 2011 17:38
Klaun to nebral zle. Len ... len. Netváril sa, že to chápe, chápal to naozaj. Ale ani po tom neprestal Ninu ľúbiť. Tak ako predtým. Ako Nina sama raz povedala, asexuálne. Pretože inak sa to ani nedalo a nedá.
 fotka
ladylebensgefahr  1. 2. 2011 18:49
Áno, aj Riško prešiel sitom rodičov, dokonca ho chceli aj za zaťka, ale gény neojebeš a Nina bude navždy ľúbiť Klauna, už len pre toto....
Napíš svoj komentár