Popôrodné stavy

Nina sa konečne vrátila domov. Nikdy neverila, že sa bude tešiť na vôňu jej bytu, že utečie od kamarátov, na ktorých sa už tak dlho tešila. Bolo jej zvláštne smutno veselo. Bola pokojná. Prežila krásny Silvester, bola na najlepšom koncerte v živote a našla si chlapa. Zvláštny týždeň.

Bola u Klauna. Tak skvelo sa už dlho necítila. Mala halušky, bola sa sánkovať a vypila 10 hruškovíc bez toho, aby pregrcala celý nasledujúci deň. S Klaunom prekecali celé dni a noci, večer ho pri zaspávaní objímala a ráno ju budil pusou na čelo a Landom....Keby ho už dávno neľubila, zaľubí sa do neho tak ozajstne.

Aj jej nová cvičná svokra je úplne dokonalá. Nina neverila, že existuje niekto, kto rozpráva viac ako ona, ale veľká Zdenka jej toto tvrdenie vyvrátila už počas prvých 5 minút spoločného rozhovoru. Varila jej jedlá, čo ma rada, nalievala jej a dokonca aj jahody zo šlahačkou jej spravila. Nina rozmyšla, že sa k nim nasťahuje.

Aj male Klauňatko, alias najmladší člen rodiny Klaunovej, malý brat , bol skvelý. Síce Ninu stále preklínal nejakou frázou s Harryho Pottera prútikom ktorý jej silno pripomínal cestovný vibrátor, ona si ho obľúbila . A dával jej logické testy, ktoré dokonca spravila na 100%. Možno je na úrovni prváckej inteligencie, ale aj to sa ráta. Nehanbí sa za to.


Bola aj s Lulu. A bolo to divné. Bála sa toho a možno práve tým to celé pokašlala. Nevedela sa uvoľniť, nevedela jej nič povedať, vedela ju len objať a uvedomiť si, že ju stále miluje.
Bol to ich prvý spoločný Silvester za 8 rokov, čo sa poznajú. A bol fajn. Nina si neskutočne obľubila Lulinho chlapa, prišla o svoje asexuálne predstavy o tomto svete, keď jej malá Elfka, ktorá ma fóbiu s ľudí zbalila jej kamaráta a skončila u neho doma a tancovala pri tyči. Frankovka robí s ľuďmi divy. A z Nini Frankenštaina.

Hovorí sa , že ako na Nový rok, tak po celý rok. Nina to bude mať teda pestré. Zobudí sa u chlapa, ktorého pozná jeden večer, bude raňajkovať kapustu a bude ju bolieť hlava.
Záver Silvestra bol strašne fajn. Lulu a jej chlap ju vyhodili spať ku Peťovi a ona sa nesmela brániť, Peťo je veľký chlap a ona sa ho bála. Bolo to najlepšie prepité ráno aké asi zažila, skvelý rozhovor, flaša borovičky a výklad o lešeniach. Pri zaspávaní mala okolo seba veľké mužské ruky a mohla ňuchať peknú chlapskú vôňu. Čisto asexuálne, ale kurevsky fajn.


Bolo jej s tými ľuďmi strašne fajn. Ale chcela byť už doma, ďaleko od všetkých , pekne v posteli prežívať svoju klasické novoročnú popôrodnú depresiu. Zase má za sebou ďalší rok, kedy zo seba vytlačila len same hlúposti, prúsery a problémy. Ďalší rok, kedy nič nedokázala.

A tak sa to začalo . Bola zmetená, abstinovala a zaľubila sa.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár