Instantná láska s dlhou zárukou

Spoznali sa náhodou. Na jednej akcii. Nina bola vtedy po strašnej opici, tak si ľudí okolo seba nevšímala a len ticho umierala nad pohárom minerálky. On si ju však všimol. Len sa asi hanbil. Po polroku jej napísal. A ona odpísala. Nieže by si svojimi rečami o tom, aká je krásna a dokonalá získal jej náklonnosť, Nina nikdy nebola na konverzáciu podobného typu. Skôr naopak. Ale s nejakého neznámeho dôvodu jej to lichotilo. Cez féjsbúk ju nepriťahoval, ani trošku. Jeho pozvaniu na kávu však neodolala.

Prvé okamihy boli veľmi rozpačité, Nina nechala Michala na seba hodinu čakať. Jemu to však nevadilo, a ako jej teraz hovorí, oplatilo sa mu čakať. Rozhovor prebiehal v klasických konverzačných bodoch a Nina sa cítila fajn. Tak zvláštne fajn. Ako keby toho chlapa poznala roky. Keď sa prvýkrát letmo dotkol jej ruky, pocítila niečo, na čo už dávno zabudla. Motýliky či iné splašené zvery v žalúdku a ten divný pocit hladu v okolí srdca. A zmätok v hlave. Prvý bozk ju rozhodol. Prvé pozretie do jeho modrých očí ju pobláznilo. Niečo sa v nej pohlo. Áno, tak s týmto chlapom to skúsi.

Teraz tvoria už dva týždne šťastný zamilovaný pár a Nina samu seba nespoznáva. Znova dokáže nejakému chlapovi povedať slová lásky, znova sa chce vedľa niekoho prebúdzať, s niekým zaspávať a niekomu variť večeru. Síce, nový chlap v jej živote je výborný kuchár a Nina nevie uvariť ani párky, ale tá potreba starostlivosti tam je. Michal je skvelý, miluje ju , má rád jej škaredú vytetovanú lastovičku, pivný pupek a páči sa mu aj strapatá a bez makeupu. A dokážu spolu krásne mlčať, dokonca aj cez ich 5 hodinové skypeové telefonáty sa nerozprávajú, len sa na seba pozerajú. Divné, ale pekné.

Ale aj tak má Nina chaos v hlave. Stále je tu Dávid. Nič medzi nimi nebolo a ani nebude. Vie, že Michala by nikdy nepodviedla, ľubí ho a verí v ich vzťah....Ale Dávid.... Skvelo si rozumejú,ale bojí sa toho, že kamaráti s nich nikdy asi nebudú. Dávid je namotaný, no hold dosť neskoro, Nina už presedlala na lepšieho koňa. Najlepšieho. A Dávid sa s tým nevie zmerieť. Bojí sa stretnutia s ním, minule mala ísť k nemu spať a radšej presedela celý večer sama doma, ako byť s ním v jednej izbe, mohlo by ju to domiešať viac, ako by sa jej páčilo.A nie jej vinou.

Niektoré love story začnú úplne neplánovane. A vyzerajú nepravdepodobne. Ako instantná náhrada čaju. Voňajú ako čaj, no chutia presladene a umelo. No keď nájdete dobrú a kvalitnú značku, môže byť tá náhrada lepšia ako originálny čaj. Nasypete, zalejete, pomiešate a už si len vychutnávate tu lahodnú chuť na jazyku. Presne tak sa cítila aj Nina. Len dúfala, že našla tú správnu značku, tá chuť je totižto chutila čím ďalej tým viac a nechcela, aby rýchlo opustila jej chuťové bunky.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár