Tvarohové orgaSmy

Nina žrala 25. tvarohový koláčik. Niet nad spokojnosť z prežratia sa. Je to niekedy naplňujúcejší pocit, ako orgazmus. Verte mi.

Tak prišla na priebornú myšlienku, ktorá ju v živote isto posunie ďalej. Zabíjať chuť na alkohol sladkosťami je nepraktické. V časoch depresie a nostalgie za časmi minulými je proste dobré opiť sa do nemoty, marihuanou si privodiť pocit farebnosti sveta a plakať do ružovej papuče v tvare dinosaurej nohy. Je to staré, ale overené. Na druhy deň Vás bude čakať síce opica a strašna bolesť hlavy, ale aspoň nebudete mať hnačku a blbý pocit pri schádzaní s váhy.

Nina vstala s dokonalou náladou. Celú noc v sne súložila a mala s toho celkom dobrý pocit, že aspoň teoreticky ovláda pravidla tejto hry. Bolo to fajn. Len ju bolel prst. Jej mama nedokázala pochopiť, že jej telo reaguje na vonkajšie podnety až od dvanástej hodiny na obed a tak je viac než pravdepodobné, že keď ju ráno o siedmej vyštve s postele do obchodu, Ninine oči nebudú schopné otvoriť sa a že pri prechádzaní cez dvere zrámuje zárubňu. No čo, fialová je momentálne in, aj keď neviem či práve na dolámaných malíčkoch pravej nohy, ale každopádne sa jej to hodí k vlasom.

Dnes našla svoje fotky z mládi. S jej prvého vystúpenia , v jej prvom kostýme, ktorý jej maminka ušila. Doteraz si pamätá, akú mala trému a ako celé tri minúty drum sóla opakovala dva prvky. Aj na to ako vtedy zbalila prvého čecha v jej živote. Aj Lulu zbalila čecha, aj Ninina mama zbalila čecha. Škoda, že všetci dotyčný mali 18 a iba jeden v ten večer prišiel o panenstvo. Škoda, že ani Lulu a ani Nina si v ten večer nezasúložili....

Dohnalo ju to až k depresii z jej veku. Tatkove popricigaretové debaty o vytúžených vnúčatách jej k tomu tiež nedopomohli. Uvedomila si , že pomaly ale isto jej tikajú biologické hodiny , obrázky tehotných potetovaných tiet jej to naznačili celkom jasne. Ale keďže jediný spôsob ako by otehotnela by bolo nepoškvrnené počatie, a na to vraj musí byť panna, tak uznala, že to nie je najlepší spôsob ako sa stať slávnou. Zistila, že je omnoho praktickejšie ísť raz za čas do ZOO, malé opice sú veľmi podobné malým ľuďom a nestojí to ani toľko peňazí, ako vlastne babo. Radšej vrazí prachy do Jacka, jedinej jej lásky.

Ale dnes sa miesto v jej srdci , ktoré doteraz patrilo len a len flaške whiskey stalo ohrozeným. Zistila, že ten divný pocit v žalúdku nebude asi črevná chrípka, ale pravdepodobne nadmerná náklonnosť k jedincovi z ríše chlapov. Bol milý, pekný, telo mal dokonalé do posledného detailu ( a všetci vieme , čo mám tým detailom na mysli)počúval tú istú hudbu ako Nina a bol dokonca ukecanejší ako ona. A včera jej zhulený napísal že ju má rád. Čo viac si priať ? Jedna vec by tu bola. Rozum v Nininej hlave. To aby sa prestala báť zaľúbenia sa a konečne si pripomenula, čo je to sex. No nič, ešte pár kapitol a snáď to príde.

Kto však súložiť nezabudol, bola Lulu. Dnes Nine napísala, že jej chýba....Nina plakala a keď jej Lulu napísala, že ide k drahému tak že ju počká na obvyklom mieste a dajú spolu aspoň pred coitálnu cigaretu, začala sa obliekať, a až pri ponožkách zistila, že je o skurvených 350 km ďalej, ako by si momentálne priala. Ale nevadí, v telke bude Narnia, Ninu to upokojí, Lulu zase nasere . Jej miláčik ma očividne okrem úchylky na súlož na stole aj úchylku na filmy pre deti. „ Ideš trtkať ?“ spýtala sa Nina po Lulinej otázke, či si jej chlap všimne, že jej samodržiace silonky vytláčajú riť . „Asi nie, zase bude čumieť na Narniu a ja budem mať z podväzkov pasy na nohach, s čipkovaných tangačov červenu pokožku na piči po holení, a ešte si ani nezatrtkam.Ale za skúšku nič nedám“ . Nina sa šla radšej predsa len opiť.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár