Dve nešťastné svine

" Na to že si taký strašný kokot si celkom fajn milenec."
" To si si všimla až teraz ? " Andrej sa ku nej naklonil a dal jej pusu na čelo.
" Nie, ja to viem už dávno, inak by som s tebou asi nespávala, nemyslíš ? "
" Nie, ty so mnou spávaš, lebo ma máš rada ! "
Nina nevedela či sa začať smiať alebo plakať . Plakať nad Andrejovou sprostosťou.
Ľahla si na brucho a rozmýšľala nad absurdnosťou tejto situácie. Leží v posteli, po skvelom sexe s chlapom, s ktorým prežila tri roky a rok prežila v depresiách, kvôli tomu, že sa rozišli. Áno, spávala s ním aj po rozchode, ale to bolo iné , to ho milovala. Teraz ho nemiluje. Aspoň si to mysli a všetkým to tvrdí. Ale čo ona vie čo sa jej v srdci skrýva, cestu k nemu dávno stratila. A na nové GPS nemá.
"Prišla som na to, že som profesionálna mrcha."
" Ohoho, nebodaj si nad sebou rozmýšľala , zlatko!"
" Nebuď vtipný. Ale fakt je to tak. Chápeš, ja Ťa tu preťahujem ako nič a Teba doma čaká frajerka. To je ešte v pohode, v rámci našej skazenosti. Ale hneď ako odídeš, pôjdem na pivo s tvojou druhou milenkou a budeme konfrontovať naše sexuálne zážitky s tebou za posledné dva týždne. Myslíš, že je to normálne ? "
" Vy ste všetko len nie normálne ! Mohol by som poprosiť aby ste sa o mne nerozprávali? "
" A čo iné už máme preberať ? Jej chlapa? Môjho chlapa? To by nikam neviedlo. Takto to s nás robí vačšie kamošky ."
"Áno, počul som, že ste sa nejako skamarátili."
" No a nie ? vieš koľko toho máme spoločné? Dokonca rozmýšlame nad kúpou rovnakých tričiek, nech máme spoločné aj niečo normálne. To je vlastne ako keby som súložila s ňou cez teba, musíme byť kámošky ! "
" Si sprostá. No nič, musím isť domou, aby mladá nevolala kde som. Ozvi sa. Pa." Andrej si navliekol slipy a už ho nebolo. Ostal po ňom len dobrý pocit medzi Nininými nohami. Nina rozmýšľala, či jej to je treba. Asi áno.

Písala jej Lulu. Aj tá má problémy s bývalým. Miluje ho. On miluje ju. Ona s ním nevydrží. On to s ňou nevydrží. Raz sú kamaráti, raz si nevedia prísť na meno. No nič výnimočné, Lulu je extrémne konfliktná. Ale tak roztomilo, anjelikovsky. O hodinu má problém s terajším. No, dajme tomu milencom. Prvý chlap, ktorý Lulu ukázal Muse a to, že orgazmus môže mať aj pri orálnom sexe. Dve veci, bez ktorých by Lulu nebola taká vysmiata ako je. Inak by to bol pre ňu asi ideálny chlap, keby netrtkával inú. Veľmi zachovalú pani vo veku Lulinej mami. No čo, každý máme svoju úchylku.

Chcelo by to víno, cigy, pizzu a Landu. Škoda, že Nina prestala fajčiť, piť a stala sa vegetariánkou. To preto , že nevie prečo. Len tak. Niekto prehadzuje nábytok, niekto mení životné postoje.

Tie dve snáď nikdy nebudú šťastné. Nina začala rozmýšľať, či existuje niečo ako prekliatie. Lebo definícia by celkom sedela. Alebo sú fakt až také sprosté, že si nevedia ísť za svojím šťastím? Alebo sú práveže veľmi inteligentné a nedokážu veci brať jednoducho a všetko riešia komplikovanejšie ? Prečo nemajú šťastie na chlapov? Možno preto, že vždy ich priťahovali chlapi zvláštny, osudový, výnimočný. A také osoby sú vačšinou komplikované. A aj vzťahy s nimi. Snáď niekedy Lulu a Nina pochopia, že treba myslieť občas aj na seba a svoje šťastie.

 Blog
Komentuj
 fotka
drilo  27. 5. 2010 23:07
paci sa mi to ... ale aj sa mi to nepaci ... nina uz zistila ze rytieri smrdia a nestoja za vela ... a stale im lesti mece ... hmm zaujimavo sa ten pribeh vyvija
 fotka
ladylebensgefahr  27. 5. 2010 23:08
Ale už to aspoň nerobí z lásky, ale z čistej vypočítavosti Počkaj, ako sa to ešte vyvíjať bude
 fotka
omensuicide  27. 5. 2010 23:40
Ach jo, zase kus pravdy a kus našich nepodarených situacií ,,,
 fotka
ladylebensgefahr  27. 5. 2010 23:46
U nás tie nepodarené prevyšujú tie podarené...aspoň sa je čím inšpirovať pri písaní
 fotka
michellka  29. 5. 2010 22:33
ja som sa do toho pribehu nenormalne zamilovala a dal mi strasne vela inspiraciu k mojmu ....
Napíš svoj komentár